Yleinen

Toukokuun luonnonkosmetiikkatuote on uusi tehoseerumi, joka kirkastaa pigmentoituneen ihon

10.05.2018, Jolie

Kuukauden luonnonkosmetiikkatuote on toukokuussa Patykan uusi Dark Spot Correcting Serum! Patykan kouluttaja Dorothee Dennel toi tullessaan pari viikkoa sitten Pariisista Patykan upean uutuusseerumin, jonka ohut ja täydellisesti imeytyvä koostumus ehkäisee ja vaalentaa tehokkaasti pigmenttiläiskiä.

Dark Spot Serum

Uskomaton hinta-laatusuhde ja erinomaiset kliiniset testitulokset

Ranskassa Patykaa myydään paljon apteekeista, joissa pigmenttimuutoksiin kehitettyjä tuotteita on saatavilla valtava määrä. Dark Spot Correcting Serum on kovasta kilpailusta huolimatta ollut Ranskan lanseerauksessa huima menestys. Kyse on Dorotheen mukaan hinta-laatusuhteesta, sillä tuotteen INCI ja raaka-aineiden keskinäinen synergia ovat uskomattoman hyvät alle 60 euron hintaluokassa. Tämän alkavat ymmärtää jo sekä tuotteiden myyjät että ostajat. Patyka on testannut kliinisesti Dark Spotia useilla testiryhmillä ennen sen lanseeraamista. Seerumista tuleva asiakaspalaute on varma lupaus sen tehosta.

Dark Spot Serum 2

AHA-happoja, hyaluronihappoa ja vadelmaa

Ihoa näkyvästi kirkastava fluidimainen (voiteen ja geelin välimuoto) seerumi on kehitetty erityisesti epätasaisen sävyiselle iholle. Vaikuttimena on mieto viiden AHA-hapon yhdistelmä. Seerumi auttaa häivyttämään pigmenttiläiskiä jo lyhyessä ajassa sekä tasoittamaan ihonsävyä samalla ihoa kiinteyttäen. Raaka-ainekombo paitsi kirkastaa pigmenttimuutoksia, tuo lisäksi iholle kosteutta ja luonnollista hehkua. Nopeasti imeytyvä koostumus on miellyttävä käyttää kaikilla ihotyypeillä. Kosteuttava ja ihon pehmeäksi jättävä seerumi sisältää hyaluronihappoa sekä antioksidanttipitoista vadelmaa, joka samalla auttaa ehkäisemään uusien pigmenttiläiskien syntyä.

Patykan uusi Dark Spot -tehoseerumi maksaa 59 euroa ja voit ostaa sen Jolien verkkokaupasta täältä. Seerumi on ohut, joten jos iho tarvitsee lisää suojaa ja rasvaa, sen päällä on hyvä käyttää vielä kosteusvoidetta, kasvoöljyä tai -balmia. Suosittelemme esimerkiksi Patyka Antioxidant Smoothing Creamia.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.