Yleinen

Tutustu Patykan neljään huippuseerumiin – ensimmäisenä vuorossa hehkuseerumi Patyka Antioxidant Perfecting Serum

19.06.2018, Jolie

Patyka_Seerumit

Julkaisemme tulevan viikon sisällä juttusarjan, joka esittelee tarkemmin Patykan neljä huippuseerumia, joiden suosio on hurjassa kasvussa kaikissa Patykan jälleenmyyntimaissa.

Patyka Dark Spot Correcting Serum on Patykan uusin seerumi: ihon pigmenttimuutosten korjaamiseen ja ehkäisyyn kehitetty tuote, joka on lanseerattu tänä keväänä.

Patyka Antioxidant Perfecting Serum on Patykan vuonna 2017 lanseeratun 1st Signs of Ageing -antioksidanttilinjan tähti.

Patyka Advanced Plumping Serum on vuonna 2017 lanseeratun Firmness & Wrinkles -linjan niin kutsuttu “tykkiseerumi”, joka sisältää suuren määrän hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa.

Patyka Repair Night Serum on Patykan tuttu klassikko, jonka koostumukseen Patykan tuotelinjauudistuksissa ei ole uskallettu puuttua. Tuote on globaalisti Patykan myydyimpiä tuotteita ja käyttäjiensä rakastama. Se nauttii vankkaa suosiota myös Suomessa. Repair Night Serum valittiin muun muassa yhdeksi parhaimmaksi kauneustuotteeksi Gloria-lehden Vuoden Parhaat -listauksessa vuonna 2017.

Patyka Antioxidant Perfecting Serum -hehkuseerumin salat

Ensimmäisenä vuorossa on Patyka Antioxidant Perfecting Serum eli ”hehkuseerumi” tai ”tuhkimoseerumi.” Mistä tulevat kauniit lempinimet ja missä piilee tämän seerumin taika?

Antioxidant_Serum_2

 

Patykan lanseeratessa antioksidanttilinjan viime syksynä, hehkuseerumista tuli nopeasti Jolie-tiimin ja Jolie shopin kanta-asiakkaiden suuri suosikki. Tuhkimotuote tulee purkista ulos ohuena ja ravintorikkaana fluidimaisena herkkuna, jonka väri on kullanhehkuinen oranssi. Äkkiseltään koostumus näyttää meikiltä olematta kuitenkaan sitä. Osittain seerumin väristä johtuen antioksidanttiseerumi on kuitenkin varsinainen luonnon photoshop kasvoille. Se auttaa erityisesti stressaantunutta, kosteusköyhää ja sameaa ihoa. Joukkoon on lisätty hieman kultahippuista mica-pigmenttiä, joka tuo seerumiin aavistuksen ekstraa. Mica näyttää kämmenselällä turhankin kimalteiselta, mutta sulaa kasvoille hillityksi hehkuksi ja saa kasvot näyttämään terveiltä. Korviimme on kantautunut, että sitä käyttävät ihon kuntoa ja ilmettä parantavana kosteutustuotteena toisinaan myös miehet.

Tuhkimoseerumi pelastaa myös meikittömän aamun ja auttaa siinä hetkessä, kun takana on pitkä lento, lapsi tai stressi on sattunut valvottamaan yön tai juhlat ovat venyneet pitkiksi. Seerumi boostaa kevyesti ihon päivetystä ja sopii yhtä hyvin niin sporttiseen freesiin lookiin kuin juhlameikin tueksi. Tuoksu on mieto sisältäen luonnollista mustaherukkaa, ruusua ja vaniljaa.

Tehokas seerumi tuo iholle kosteutta ja kirkkautta. Antioksidanttirikas koostumus suojaa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä, mikä on erityisen tärkeää kesäauringon alla. Patyka suosittelee seerumia noin 30-vuotiaille, mutta sitä käyttävät Jolien asiakaskunnassa kaikenikäiset asiakkaat. Hyvää ja ihastunutta palautetta saamme myös 50-60 -vuotiailta käyttäjiltä. Seerumi sisältää vadelmavettä, taatelinsiemenuutetta ja hyaluronihappoa, jotka yhdessä hoitavat poskista pehmeät ja ihosta sileän. Mukana on myös Patykan merellinen Marine Bio-Complex -uute, joka tekee jo lyhyessä ajassa ihmeitä ihon yleiskunnolle.

Käyttöohje ja hinta

Levitä aamuin illoin pieni määrä seerumia koko kasvoille hitain ja kevyin, pyörivin liikkein. Tuote on tehotiiviste, joten pieni määrä riittää! Jatka hoitoa halutessasi ihotyyppisi mukaisella kasvovoiteella. Seerumi sopii mainiosti myös meikin alle. Tuotteen hinta on 59,00 ja seerumin pakkauskoko on 30 ml. Seerumin hinta-laatusuhteen erinomaisuudesta tulee paljon palautetta selektiivisen kosmetiikan kokeneilta käyttäjiltä.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.