Ihonhoito

Tutustu Patykan huippuseerumeihin – esittelyssä kirkastava Dark Spot Correcting Serum

19.07.2018, Jolie

Patykan huippuseerumit nauttivat suurta suosiota, ja olemme viimeaikaisessa juttusarjassamme halunneet kertoa tarkemmin, miksi.

Esittelyt on julkaistu jo tykkiseerumi Advanced Plumping Serumista, joka sisältää suuren määrän hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Juhannuksena esittelimme myös Patyka Repair Night Serumin, joka on Patykan klassikko. Yöseerumi on globaalisti Patykan myydyimpiä tuotteita ja käyttäjiensä rakastama. Se nauttii vankkaa suosiota myös Suomessa. Repair Night Serum noteerattiin esimerkiksi Gloria-lehden arvostetussa Vuoden Parhaat -listauksessa vuonna 2017.

Tänään esittelyvuorossa on vielä uusin tulokas, tänä keväänä lanseerattu Patyka Dark Spot Correcting Serum, joka on Patykan koko valikoiman uusin tuote: ihon pigmenttimuutosten korjaamiseen ja ehkäisyyn kehitetty seerumi, joka loistaa myös ihoa tehokkaasti kosteuttavana tuhkimotuotteena.

Patyka Dark Spot Serum

 

Patyka Dark Spot Correcting Serum – mitä ja kenelle?

Patykaa myydään paljon Ranskassa apteekeista. Euroopassa ihon pigmentoitumista helpottavia tuotteita myydään paljon, ja varsinkin apteekkitoimiala tarjoaa kirjavaa valikoimaa pigmenttiläiskien ehkäisyyn ja hoitoon. Näin tekee myös perinteinen selektiivinen tavaratalokosmetiikka.

Dark Spotin kohdalla Patyka on ollut tavoilleen uskollinen ja halunnut kehittää täydellisen luonnonkosmetiikan version tuotteesta, jota ihmiset ostavat toistaiseksi juurikin synteettisenä kosmetiikkana. Dark Spot -seerumi on saanut alkunsa paitsi asiakaskunnan selkeästä tarpeesta, myöskin siitä, että Patyka on halunnut kehittää ja tarjota nimenomaan luonnollisen vaihtoehdon pigmenttiläiskien hoitoon.

Kirkastava Dark Spot -seerumi on kehitetty erityisesti epätasaisen sävyiselle iholle. Seerumi auttaa häivyttämään pigmenttiläiskien näkyvyyttä sekä tasoittamaan ihonsävyä samalla ihoa kiinteyttäen ja kosteuttaen. Pigmenttiläiskät ja ihon väri- ja sävymuutokset syntyvät sekä ulkoisten tekijöiden että geneettisten syiden seurauksena. Vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi ikä, auringon UV-säteily, lääkitykset, raskaus ja muut hormonaaliset syyt, ilmansaasteet ja tupakointi. Dark Spot korjaa ja ehkäisee ihon pigmentoitumista vaikuttamalla ihon melaniinisynteesiin. Seerumi sopii kaikenikäisille naisille, ja jos hieman naisellinen tuoksu ei vaivaa, sitä voivat käyttää hyvin myös miehet.

Patykan testiryhmissä kliiniset testitulokset ovat erinomaisia: 79% Dark Spotin käyttäjistä on todennut pigmenttiläiskien haalistuneen kahden kuukauden yhtäjaksoisen käytön jälkeen. 80% testaajista on todennut jo kuukauden käytössä ihon värin tasoittuneen.

AHA-happoja, hyaluronihappoa, merilevää, oxyresveratrolia ja vadelmaa

Dark Spot Correcting Serumin raaka-ainekokoelma on vaikuttava. Kosteuttava ja ihon pehmeäksi jättävä seerumi sisältää muodikasta kahden molekyylikoon hyaluronihappoa, merilevää sekä antioksidanttipitoista vadelmaa. Viiden AHA-hapon yhdistelmä kirkastaa ihoa, mutta ei estä seerumin käyttöä kesäaikana. Korkean UV-säteilyn aikaan seerumin seuraksi suositellaan kuitenkin aurinkosuojakertoimia. Herkällä, reagoivalla ja vaalealla iholla on varmempi käyttää AHA-cocktail aina yön aikana. Mulperipuusta saatava oxyresveratroli ehkäisee tehokkaasti hapettavan entsyymin tyrosinaasin syntymistä ihossa. Tyrosinaasi aiheuttaa iholle tummia läiskiä.

Tuhkimotärppi numero yksi

Jolie-tiimin matkatessa maakuntakierroksella Patyka -jälleenmyyjien koulutuksissa keväällä ja alkukesästä, törmäsimme Dark Spotin kohdalla mainittavaan spesiaalivinkkiin. Seerumi on tarkoitettu ja hartaudella suunniteltu pigmenttiläiskien hoitoon, mutta sen instant-kirkastava vaikutus on sitä luokkaa hieno, että se on onnistunut ampaisemaan ammattilaisten keskuudessa tuhkimotuotteiden kärkikaartiin. Joten: jos kaipaat ennen juhlia käytettävää tuotetta, jolla saat välitöntä kirkastusta ja korostusta kasvoille, kokeile tehdä vaikkapa kesän tärkein juhlameikkisi tämän seerumin päälle. Saat glow- ja hoitovaikutukset yhdellä kertaa.

Ihoa näkyvästi kirkastava fluidimainen (voiteen ja geelin välimuoto) seerumi imeytyy nopeasti ja toimii mainiosti meikinaluskäytössä kaikilla ihotyypeillä. Sitä ei tarvitse laittaa paljon, muutama tippa riittää. Erinomaista palautetta Dark Spot on saanut myös hinta-laatusuhteesta, joka on enemmän kuin kohdallaan. Tämä on tehnyt tuotteesta supersuositun lyhyessä ajassa myös Ranskassa. Seerumin INCI, raaka-aineiden keskinäinen synergia ja hoitotulokset ovat uskomattoman hyvät alle 60 euron hintaluokassa.

Näin käytät seerumia

Levitä pieni määrä Dark Spot -seerumia koko kasvoille kevyin pyörivin liikkein. Nopeasti imeytyvä koostumus on miellyttävä käyttää kaikilla ihotyypeillä. Seerumi on ohut, joten jos iho tarvitsee lisää suojaa ja rasvaa, sen päällä on hyvä käyttää vielä kosteusvoidetta, kasvoöljyä tai -balmia.

Kuva: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
5 years sitten

Tämä on niin yksi lempiseerumeistani nykyisin! Mielettömän mukava käyttää; levittyy kuin unelma, napakoittaa ihoa, tuoksuu ihanalle, sopii meikin alle ja tasoittaa ihon sävyä hellävaroen. Mikään taikatuote tämäkään ei ole (en ole törmännyt mihinkään tuotteeseen, joka kadottaisi pigmenttiläisköt kokonaan nopeasti), mutta nyt noin kuukauden jatkuvan käytön jälkeen iho on tasaisemman värinen. Ihana tuote ja loistava hinta-laatusuhde.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.