Ihonhoito

Tutustu Patykan huippuseerumeihin – esittelyssä tykkiseerumi Patyka Advanced Plumping Serum

26.06.2018, Jolie

Julkaisemme Jolien Toimituksessa viikon sisällä juttusarjan, jossa esittelemme hieman paremmin Patykan suosittuja seerumeita. Juhannuksena parrasvaloissa piipahti palkittu maailmankuulu Repair Night Serum.

Tänään luukutamme erinomaista uuden ajan Patyka Advanced Plumping Serumia, joka on Patykan uuden Firmness & Wrinkles -linjan niin kutsuttu “tykkiseerumi”, jota ”pommiksikin” kutsutaan. Seerumi sisältää suuren määrän hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa.

Patyka Advanced Plumping Serum -tykkiseerumin taika

Esittelyvuorossa on Patyka Advanced Plumping Serum eli ”tykkiseerumi.” Mihin tehokas nimi perustuu ja mitä pommin takana piileksii?

Advanced Plumping Serum

Käytä kuurina ja herätä iho

Patyka Advanced Plumping Serum on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön. Se puree erityisesti löystyneisiin kudoksiin ja jo näkyviin juonteisiin. Pommi auttaa ihoa, joka on kadottanut elastisuuttaan ja kaipaa rakenteisiinsa ”täyttöä”, nostetta ja kosteutta. Sitä voi huoletta käyttää myös nuoremmalle iholle, joka tarvitsee tilapäisesti lääkettä väsymykseen ja sameuteen.

Huikeat puhtaat hapot ja meriperäistä tehouutetta

Vegaanisen tykkiseerumin ensimmäinen salaisuus on puhdas kasviperäinen hyaluronihappo, jota se sisältää jopa kolmessa eri molekyylikoossa. Synteettisen kosmetiikan puolella on aiemmin käytetty kukonheltoista eristettyä hyaluronihappoa, ja nykyään käytetään enimmäkseen synteettisesti valmistettua happoa. Ekosertifoidun luonnonkosmetiikan hyaluronihapot eivät koskaan ole eläinperäisiä tai synteettisesti valmistettuja, vaan ne saadaan aikaan fermentoimalla luonnollisista kasviraaka-aineista. Näin ne ovat paitsi eettisekologisia, myös iholle helppoja tunnistaa.

Patyka Advanced Plumping Serum sisältää korkeimman mahdollisen määrän hyaluronihappoa, jonka iho pystyy hyödyntämään. Se tarkoittaa 1,6% puhdasta hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista. Hyaluronihapolla on monia positiivisia vaikutuksia: se sitoo kosteutta ihoon sekä silottaa juonteita. Hyaluronihapon vaikutuksesta iho alkaa näyttää nuorekkaalta sekä tuntumaan kimmoisalta ja pehmeältä. Termi ”plumping” kuvaa hyvin hyaluronihapon vaikutusta. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi.

Advanced Plumping Serum 2

 

Tykkiseerumin suurimolekyylinen hyaluronihappo auttaa tehokkaasti lisäämään kosteutta ihon pintakerroksissa. Mukana on myös kahta pienemmän molekyylikoon hyaluronihappoa, jotka pääsevät syvemmälle ihoon, ja joilla on vielä tehokkaampi ihon rakenteisiin pureva vaikutus. Seerumilla saa nopeasti aikaan ihoa kohottavia ja tasoittavia tuloksia.

Hyaluronihapon lisäksi on tärkeää muistaa tykkiseerumin sisältämä toinen salaisuus: meriperäinen uute esimerkiksi monin tavoin terveellisestä Wakame-levästä. Uute stimuloi niitä 14 geeniä, joiden on tutkittu olevan osallisena ihoa tukevia rakenteiden aktiivisuudessa. Merilevät ja Hexapeptide-11 tehostavat muun muassa tärkeiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Patyka arvostaa korkealle myös Patyka Advanced Plumping Serumista tehtyjä kliinisiä tutkimuksia, joiden tulokset Ranskassa ovat mainittavia. Kuukauden käytön jälkeen testitulokset kertovat, että 76% seerumia testanneista toteaa ihon olevan sileämpi, ja 67% kokee ihon kiinteytyneen selvästi.

Geelimäinen kevyt koostumus

Tykkiseerumin koostumus on ohut, väritön ja läpikuultava geeli, joka ei juurikaan tuoksu miltään. Tuotteessa ei ole lisättyä tuoksua, mutta aivan hentoinen ruusuntuoksu tulee läpi suoraan raaka-aineista. Seerumi on iholle miellyttävän rasvaton ja tahmaton. Sitä riittää aivan pieni määrä ja se imeytyy ihoon välittömästi. Liika lotraaminen on turhaa, vaikka kiusaus onkin suuri, varsinkin, jos iho juo vauhdilla kaiken sitä mukaa, kun tarjoillaan.

Käyttöohje ja hinta

Levitä pumppauksellinen (aloita parista tipasta) vesimäistä seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoin. Seerumia voi käyttää erityisesti kesäaikaan sellaisenaan, mutta sen napakoittava ja ihon rakenteisiin sukeltava teho on niin voimakas, että useimmat tarvitsevat vielä kaveriksi kosteusvoidetta. Esimerkiksi Patyka Youth Remodeling Cream omalle ihotyypille sopivassa tekstuurissa toimii hyvin seerumin päällä.

Viimeisenä kerromme vielä lisää Patyka Dark Spot Correcting Serumista, joka on Patykan uusin seerumi: ihon pigmenttimuutoksien korjaamiseen ja ehkäisyyn kehitetty tuote, joka on lanseerattu tänä keväänä.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
6 years sitten

Tämä on tosiaan ihana tehoseerumi!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.