Ihonhoito

Tutustu Patykan huippuseerumeihin – parrasvaloissa Patyka Repair Night Serum

23.06.2018, Jolie

Patykan huippuseerumien suosio on hurjassa kasvussa kaikissa Patykan jälleenmyyntimaissa. Julkaisemme Jolien Toimituksessa viikon sisällä juttusarjan, jossa esittelemme hieman paremmin Patykan huippuseerumeita.

Tänään päästämme parrasvaloihin Patyka Repair Night Serumin, joka on Patykan klassikko. Tuote on globaalisti Patykan myydyimpiä tuotteita ja käyttäjiensä rakastama. Se nauttii vankkaa suosiota myös Suomessa. Repair Night Serum noteerattiin esimerkiksi Gloria-lehden Vuoden Parhaat -listauksessa vuonna 2017.

Patyka Repair Night Serum -korjaava yöseerumi

Patykan kunniahimoinen tuotekehitys on viimeisen parin vuoden sisällä puuttunut vähän joka toisen Patyka-tuotteen koostumukseen. Patyka-perhe on hiottu vielä aikaisempaa pidemmälle teholtaan ja käyttömukavuudeltaan, ja sarjaan on tullut kokonaan uusia upeita tuotteita. Seuraavana uudistuksen alla on Patykan edullisemman osaston tuotteet: Daily Care -linja.

Jotakin on kuitenkin säilynyt muuttumattomana. Esimerkiksi brändin yksi tärkeimmistä tuotteista, Repair Night Serum. Patykan johto ja kouluttajat ovat kertoneet, että yöseerumiin ei yksinkertaisesti ole uskallettu puuttua. Niin suosittu ja rakastettu se nykyisellään on.

Mitä ja kenelle?

Repair Night Serum on kirkastava ja korjaava, erityisesti yökäyttöön tarkoitettu öljyseerumi. Koostumuksesta 50% on ruusunmarjaöljyä, jossa on E- ja A- vitamiineja sekä omegahappoja. Mukana on myös vehnänalkio- ja myskisalviaöljyjä. Hieman tuntemattomampi myskisalvia suitsii tulehduksia, vaikuttaa myönteisesti naishormoneihin, helpottaa stressiä ja rauhoittaa hermostoa. Seerumin koostumus on öljyksi kevyt ja mukavasti imeytyvä. Tuoksua kutsumme tiimissä ”mielenterveyslääkkeeksi,” sillä sitrushedelmien, pelargonian ja laventelin aromaattinen kombo on ihanan liennyttävä ja rentouttava. Se sopii täydellisesti iltaan ja kokonaisvaltaiseen rauhoittumiseen.

Repair Night Serum on suunniteltu ensisijaisesti ikääntyvälle iholle, mutta se palvelee myös nuorempia käyttäjiä kuuriluontoisesti. Öljyseerumi kannattaa kutsua hätiin silloin, kun kuiva talvi-iho kaipaa pelastajaa tai halutaan korjata kesäihon aurinkovaurioita. Se auttaa ihoa vuodenaikojen vaihteluissa. Patyka suosittelee sitä myös väsyneelle ja samealle iholle, tupakoitsijoille sekä napakkana kuurina iholle, jolla on vaikeuksia imeyttää hoitotuotteita. Käytännössä koska vain tilanne vaatii tehohoitoa, Repair Night Serumia kannattaa testata muutaman viikon intensiivikuuri. Sitä voivat mainiosti käyttää myös miehet.

 

Tehokas 21 päivän tehohoito

Mitä Repair Night Serum sitten tekee? 100% luonnollisten raaka-aineiden voimin se vaikuttaa näkyvästi ryppyihin! Ilmejuonteet siliävät ja jopa syvemmät rypyt saavat korjausaineksia. Seerumi kunnostaa ihon hydrolipidikalvoa ja tehostaa kollageeni- ja elastiinikuitujen verkostoa. Ihon rakenne paranee, iho tasapainottuu ja kirkastuu ja sen väri heleytyy. Testiryhmissä valtaosa käyttäjistä saa näkyviä tuloksia ikääntyvän ihon hoidossa jo noin 10 päivän käytöllä.

Repair Night Serum rauhoittaa ihon stressiä. Siksi kuuri sopii erinomaisesti tasapainottamaan ihon poikkeustiloja iästä ja ihotyypistä riippumatta. Öljyseerumi alkaa välittömästi uudistaa ihoa, ja peilistäsi katsoo äkkiä ikään kuin levänneemmät kasvot. Ilmeestä tulee raikkaampi ja kirkkaampi.

Käyttöohje ja hinta

Levitä pari tippaa öljyseerumia puhtaille kasvoille iltaisin. Käytä seerumia 21 päivän tehokuurina ja pidä sitten reilun kuukauden tauko. Muutaman viikon hoitospurttia suositellaan käytettäväksi korkeintaan kerran kahteen kuukauteen. Jolien tiimissä on jokunen Repair Night Serumiin totaalisesti koukuttunut käyttäjä. Naiset lotraavat tehotippoja iholleen kuukausi toisensa jälkeen kokematta siitä mitään haittaa tai harmia, päinvastoin! Patyka-kouluttajat kuitenkin tyrmäävät käytännön tiukasti, sillä heidän näkemyksensä mukaan ihon tulee saada välillä levätä tehokkaasti uudistavalta tuotteelta, joka laittaa sen töihin.

Öljyseerumin alla on hyvä käyttää omalle iholle sopivaa kasvovettä. Seerumia voi käyttää sellaisenaan, tai hoitorutiiniin voi yhdistää halutessaan myös kosteusvoiteen ja silmänympärysvoiteen. Seerumin koostumuksesta 99,5% on luomuainesosia.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.