Yleinen

Luonnonkosmetiikan parhaat balmit TOP3

07.05.2018, Jolie

Täältä saapuu äitienpäivän lahjavinkki-inspiraatio part 2! Jolien pieni balmivertailu auttaa luonnonkosmetiikan parhaan balmin valinnassa tulevaksi viikonlopuksi. Erityisesti ikääntyvä iho nauttii balmista, mutta balmi sopii oikeana versiona ja oikein annosteltuna erinomaisesti myös nuorelle iholle, sekä monenlaisille ihotyypeille. Balmi on riittoisa monitoimituote, jota tarvitaan vesikosteutuksen kaveriksi niin kesään kuin talveen. Mitä kuivempi iho, sen tärkeämpää on huolehtia ihon ravinnon ja hyvälaatuisen rasvan saannista – siispä balmia.

Valikoimamme tämänhetkiset bestseller-balmit ovat keskenään viehättävän erilaisia. Jokaisessa on balmeille tyypilliseen tapaan jokin merkillinen taika, joka tekee niistä tuotesarjojensa legendaarisimman yksilön.

Kevyin – Leahlani Bless Beauty Balm

Koska balmit ovat kasvivahojen ja -öljyjen kiinteä olomuoto, ne ovat usein koostumuksiltaan tukevia ja osalle ihotyypeistä raskaita. Jos kokemuksesi on, ettei sekaiho tai rasvainen ja epäpuhdas iho kestä balmia, tässäpä vastaus: uuden ajan kevyt, notkea ja helposti imeytyvä balmi. Bless Beauty Balm on huomattavan erilainen kuin monet rasvaisen paksut balmit. Bless imeytyy ihoon hetkessä, ei jätä ihoa yhtään rasvaiseksi, ja antaa himmeän kuulaan pinnan.

Bless Balm on valmistettu ilman vettä, vahoja tai emulgaattoreita varmistaen sen kyky hoitaa ihoa 100% puhtain ja tehokkain ainesosin. Täyteläiset luomulaatuiset kasvivoit ja kylmäpuristetut kasviöljyt taikovat iholle ennennäkemättömän pehmeyden. Tuote sopii kosteutukseen ja puhdistukseen.

Leahlani Bless Beauty Balm

Lue lisää Bless Balmista Jolien Toimituksen Kuukauden tuote -postauksesta täältä.

Korjaavin – Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Arvetkin kadottava Wild Rose Beauty Balm on Neal’s Yard Remediesin hoitava ja ravitseva kulttituote, joka tunnetaan ympäri maailman. Balmia voi käyttää puhdistusaineena, kevyenä naamiona ja intentiisivisesti ravitsevana hoitona kuiville ihoalueille tai koko kasvoille. Balmi sisältää poikkeuksellisen runsaasti luomulaatuista villiruusunsiemenöljyä, jonka korkea antioksidanttipitoisuus auttaa korjaamaan, kiinteyttämään ja pehmittämään ihoa. Sisältää lisäksi pelargoniaa, purasruohoa, hamppua ja rosmariinia, jotka auttavat ihoa vahvistumaan ja säilyttämään sen luonnollisen hehkun.

Wild Rose Beauty Balm

Rauhoittavin – May Lindstrom Skin The Blue Cocoon

May Lindstromin ikoninen sininen ihanuus The Blue Cocoon on luonnonkosmetiikan maailmantähti. Rauhoittava kauneusbalmi on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva, joka sopii ihon räjähdystiloihin ja myös erittäin kuivalle iholle. Tuote toimii erinomaisesti rauhoittajana herkälle, tulehtuneelle ja ärtyneelle iholle sekä iho-ongelmiin kuten akne, ruusufinni tai ekseema. The Blue Cocoon pelastaa; vähentää ihon punoitusta, ärsytystä ja kutinaa sekä rauhoittaa ihoa. Kauniin sävynsä balmi saa antibakteerisesta ja tulehduksia lievittävästä marokkolaisesta sinisestä kamomillasta.

Blue Cocoon

Miten kasvobalmia käytetään?

Balmia voidaan käyttää kasvoöljyn tavoin, joko sellaisenaan esimerkiksi yövoiteena, tai pidempiaikaisessa käytössä vesiseerumin päällä. Balmin paras ystävä onkin vesimäinen kosteutus. Balmin alle on hyvä suihkia reilulla kädellä kasvovettä ja levittää sitten balmi hieman kosteille kasvoille. Ihosta riippuen kasvovesi saattaa riittää, mutta usein myös kosteuttava vesiseerumi balmin alla on paikallaan. Balmi lukitsee vesikosteuden ihoon, ravitsee ihoa, auttaa sitä pysymään pehmeänä, elastisena ja sileänä, sekä tasoittaa ihon sävyä.

Laadukkaat luonnonkosmetiikan kasvobalmit toimivat mainiosti myös huulirasvoina ja auttavat kuivien ihoalueiden tehohoidossa.

Kuvat: Eeva Takkunen, Leahlani Skincare & May Lindstrom Skin

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.