Yleinen

Talven parhaat kasvoöljyt TOP3

02.12.2018, Jolie

Kasvoöljy on alkutalven ihonhoidon must have -tuote! Hyvälaatuinen luonnollinen öljy ravitsee, korjaa ja suojaa ihoa. Öljy vahvistaa ihon omaa suojakilpeä uutta vaativaa vuodenaikaa vasten ja helpottaa syksyn aiheuttamaa pintakuivuutta ihossa.

Oilixia Explorer Blend 52€

Olixian vihreä öljy imeytyy nopeasti eikä jätä öljyille toisinaan tyypillistä raskasta tuntua. Maailmalla palkittu Explorer Blend sopii pikakaunistajaksi meikinkin alle. Öljyn vaikuttava raaka-aine on uskomattoman ravintorikas Cacay-pähkinä, josta saatava öljy on yksi tämän hetken kauneudenhoidon kohuttuja raaka-aineita. Lisäksi parakrassi-kasvi kiinteyttää ihoa, tomaattiuute kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Yhdistelmä 18 eri kasviöljystä, kuten aprikoosi-, argan-, kamelia-, ruusunmarja- ja jojobaöljyistä, tarjoilee iholle reilun annoksen vitamiineja, antioksidantteja sekä omegahappoja. Sopii myös helposti tukkeutuvan ihon öljyksi.

 

 

Pai Rosehip BioRegenerate Oil 28€

A-vitamiinipitoinen ruusunmarja auttaa korjaamaan ihoa auringon jäljiltä samalla tasoittaen ihon sävyä. Pain ruusunmarjaöljyn valmistusmenetelmä tekee öljystä huippulaadukkaan. Kokonaiset ruusunmarjat kuorineen ja siemenineen hiilidioksidiuutetaan, jolloin pullo on täynnä puhdasta ja supertehokasta öljyä, jonka vitamiinit ja antioksidantit ovat poikkeuksellisen hyvin tallella. Erinomaisen hinta-laatusuhteen öljy sopii kaikille ihotyypeille, on ihanteellinen väsyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskille, arpiin, venymäjälkiin sekä auringon vaurioittamalle iholle.

Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Facial Oil 42€

Neal’s Yard Remediesin loputtoman tuotevalikoiman myydyin tuotelinja globaalisti on supertehokas Frankincense. Itämaan tietäjien kallisarvoinen kasvoöljy ravitsee, napakoittaa ja uudistaa erityisesti ikääntyvää ihoa. Öljy on täyteläinen ja siinä on rohdosmainen tuoksu. Asiakkaat antavat palautetta öljyn hoitavuudesta ja avusta useisiin erilaisiin ihon tiloihin ja vaivoihin. Hinta-laatusuhteeltaan loistava kasvoöljy sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Öisin käytettynä se ravitsee ja vahvistaa tukea tarvitsevaa ihoa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.