Luonnonkosmetiikka

Jolien suosituimmat hajuvedet

03.12.2018, Jolie

Abel Vita Odor

Nyt kuulolle kaikki joululahjan etsijät, sillä täältä tulee talon myydyimmät parfyymit TOP5. Mikä olisikaan hajuvettä klassisempi lahja, ja luonnolliset tuoksut ovat enemmän kuin ajankohtaisia. Avatessamme juuri Jolie Beauty Shopin Helsingin keskustan uudessa upeassa Kämp Gardenissa, ensimmäiset asiakkaamme tulivat kyselemään luonnonkosmetiikan hajuvesiä.

Perinteisten hajuvesien synteettisiin tuoksuaineisiin kuuluvat useat puhtaasti keinotekoiset ja kemiallisesti käsitellyt ainekset: erilaiset toksiinit, bentseenijohdannaiset, asetaatit, aldehydit ja tolueenit. Näistä osa luokitellaan jopa ongelmajätteiksi. Kyseiset ainesosat voivat aiheuttaa yliherkkyyksiä, ja vaikuttaa hermostoon ja hormoneihin. Yhä useammat asiakkaamme kertovat, että äkkiä eivät voikaan enää syystä tai toisesta käyttää perinteistä hajuvettä.

Jolie myi pitkään Honoré des Prés -tuoksuja, pariisilaissyntyistä design-parfyymisarjaa, joka on palkittu sekä laadustaan että pakkausdesignistaan. Sen rinnalle uudeksi suosikiksi on kirinyt tyylikäs amsterdamilainen tuoksutalo Abel. Myös Neal’s Yard Remediesin tuoksut ovat suosittuja. Joulun 2021 uutuutena valikoimassamme on Aimée de Mars.

1. Honoré des Prés Vamp à NY

Honoré des Prés -tuoksuperheen persoonalliset ja ihastuttavat jäsenet ovat valloittaneet sydämiä. Jolien tuoksuista myydyin on rohkea, trendikäs, urbaani ja voimakkaan naisellinen Vamp à NY, jonka huumaava cocktail tarjoillaan tyylikkäässä, New York -henkisessä kierrätyspahvisessa take away-mukissa. Tuoksu on luonnonkosmetiikan hajuvedeksi varsin pysyvä.

2. Abel Golden Neroli

Golden Neroli on Jolien kanta-asiakkaiden ja Jolie-tiimiläisten suosikki, josta olemme tiheään myyneet ei-oota. Abelin tuoksuvaihtoehdoista se on eniten kukkaistuoksu, mutta varsin uudenaikainen ja kevyt sellainen. Pehmeässä ja kepeän naisellisessa tuoksussa on herkullista nerolia ja matcha-teetä, ylang-ylangia ja santelipuuta. Tuoksu on kevyt, eikä se viivy iholla kovin pitkään.

 

Vamp NY

 

Abel Vita Odor

3. Abel White Vetiver

Yleisvaikutelmaltaan raikas “puutuoksu”. Ensin tuoksuvat sitrus ja minttu, peremmällä on palmarosaa, vetiveriä ja häivähdys vaniljaa. Sopii hienostuneiden ja klassisten tuoksujen ystäville niin arkeen kuin juhlaan. Sopii myös miehille.

4. Neal’s Yard Remedies Frankincense

Eau de Parfum Frankincense -tuoksu luo pehmeitä mielikuvia, rauhoittaa ja lämmittää. Se on sekoitus luonnon eteerisiä öljyjä, kasveja ja kukkia. Tuoksusekoituksella on mielialaa kohottava vaikutus. Alkutuoksussa hehkuvat lime, neroli, bergamot ja vaaleanpunainen pippuri, sydäntuoksussa frankincense, laventeli ja Espanjan meirami, pohjatuoksuna patsuli, vetiveriöljy, mirha ja balsami.

5. Honoré des Prés Love Coconut

Honoré des Prés Love Coconut on raikkaan sensuelli ja eksoottinen. Pehmeän kesäisestä tuoksusta löytyy mm. korianterin lehtiä ja siemeniä, kookosmaitoa ja valkoista seetriä.

Kuvat: Abel & Honoré des Prés
Sisältöä päivitetty joulukuussa 2021.

Osta luonnonkosmetiikan hajuvesi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.