Luonnonkosmetiikka

Upea Abel – uusia luonnonkosmetiikan hajuvesiä naisille ja miehille

06.09.2017, Jolie

Abel

Maailma on täynnä ihmisiä, jotka haluavat käyttää parfyymia! Kukapa ei haluaisi pukeutua identiteettiinsä sopivaan ihanaan tuoksuun. Hajuvedet ovat synteettisen kosmetiikan kuuluisimpia ikoneja kauniine pulloineen ja hienoine brändeineen, mutta samanaikaisesti melkoisia kemikaalipommeja.

Tuoksun vaihtamista luonnolliseen voi lämpimästi suositella, sillä hajuvesien tyypillisiin synteettisiin tuoksuaineisiin kuuluvat useat puhtaasti keinotekoiset ja kemiallisesti käsitellyt ainekset, kuten erilaiset toksiinit, bentseenijohdannaiset, asetaatit, aldehydit ja tolueenit. Näistä osa luokitellaan jopa ongelmajätteiksi. Kyseiset ainesosat voivat kovin helposti aiheuttaa yliherkkyyksiä, vaikuttaa hermostoon ja hormoneihin sekä lapsiin ja eläimiin.

Yhä useammat asiakkaamme kertovat, että äkkiä eivät voikaan enää syystä tai toisesta käyttää perinteistä hajuvettä. Mitä vähemmän synteettisen kosmetiikan kemikaaleja käytämme, sitä herkemmiksi niille todennäköisesti tulemme. Luonnonkosmetiikkaan hurahtaneilla on hajuveden vaihto edessä ennemmin tai myöhemmin, tavallisesti siksi, ettei vanha hajuvesi enää tunnu hyvältä. Luonnonkosmetiikan hajuvesien tuoksuaineet eivät ärsytä tai allergisoi samalla tavalla, sillä ne ovat luonnollista alkuperää.

Uusia hajuvesiä kysytään meiltä säännöllisesti. Viime talvena testasimme useamman luonnonkosmetiikan tuoksusarjan etsiessämme sopivia brändejä Jolie Beautyyn. Osa luonnonkosmetiikan tuoksuista on voimakkaita ja raskaita, emmekä oikein lämmenneet niille. Kun löysimme Abelin, olimme heti täysin myytyjä.

Abel

 

Abel

Hollantilainen brändi ensinnäkin näyttää aivan täydelliseltä, eikä ulkonäkö petä. Abel on moderni, kevyt, hienostunut ja tyylikäs. Tuoksukombot ovat miellyttäviä, harkittuja, viimeisteltyjä ja uniikkeja. Pakkaudesign on hillityn ylellistä. Jos olet etsinyt itsellesi nykyaikaista luonnonkosmetiikan tuoksuvaihtoehtoa, Abel on vastaus kaikkiin haaveisiin.

Abel on innovatiivinen, nuori parfyymitalo, joka on perustettu Amsterdamissa vuonna 2013. Abelin jokainen tuoksu koostuu tiheästä sekoituksesta luonnollisia öljyjä ja niiden tuoksukomponentteja. Abelin mestariparfymööri Isaac Sinclair on luonut viisi intiimiä tuoksua, jotka sisältävät ainoastaan 100% luonnollisia ainesosia. Kaikki viisi tuoksua on saatavilla kahdessa koossa, 15 ml ja 50 ml. Suuremman pakkauskoon litrahinta on selvästi edullisempi. Ja saammeko esitellä itse tähdet?

White Vetiver

Yleisvaikutelmaltaan raikas “puutuoksu”. Ensin tuoksuvat sitrus ja minttu, peremmällä on palmarosaa, vetiveriä ja häivähdys vaniljaa. Sopii hienostuneiden ja klassisten tuoksujen ystäville niin arkeen kuin juhlaan. Sopii myös miehille.

Golden Neroli

Golden Neroli on saanut jo runsaasti asiakkaiden ja Jolie-tiimiläisten ääniä Jolie shopissa, jossa Abel on ollut myynnissä parin viikon ajan. Abelin tuoksuvaihtoehdoista se on eniten kukkaistuoksu, mutta varsin uudenaikainen ja kevyt sellainen. Pehmeässä ja kepeän naisellisessa tuoksussa on herkullista nerolia ja matcha-teetä, ylang-ylangia ja santelipuuta.

Cobalt Amber

Ensituoksussa on kardemummaa ja vaaleanpunaista pippuria, sydäntuoksussa kaakaota ja tonkapapua, ja pohjalla ihanaa meripihkaa. Tuoksu on tyylikäs ja täydellinen niille, jotka haluavat upgreidata omaa tuoksuaan kantamatta perinteistä hajuvettä. Erinomainen myös miehille.

Tutustu Abelin koko tuoksuvalikoimaamme tästä.

Abelin tuoksubaari on auki Jolie shopissa, tervetuloa!

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.