Luonnonkosmetiikka

The Ohm Collection Deo Dorant – kauneus ja tehokkuus yhdessä taivaallisen tuoksuisessa purkissa

27.08.2017, Jolie

Ohm_collection

Hollannista tuleva, suurta suosiota nauttiva The Ohm Collection Deodorant lennähti Jolieen seitsemässä pastellinsävyssä ja taivaallisessa tuoksussa. Nämä luonnolliset, turvalliset ja alumiinittomat deodoranttiuutuudet auttavat pitämään kainalot kuivina aamusta iltaan. Niiden tehokkuuden salaisuus on Ohm Blend, joka koostuu villinä luonnossa kasvaneista, luomuviljellyistä ja kylmäpuristetuista kasveista.

Jauhemaisen deodorantin käyttö voi ajatuksena tuntua työläältä, mutta Jolien tuotepäällikkö Emmi on ihastunut ja rohkaisee ennakkoluulottomasti kokeilemaan luonnonkosmetiikan hittituotetta. Kainaloihin taputeltava deodorantti on yllättävän helppokäyttöinen ja erittäin riittoisa. Sirotin auttaa annostelussa, etkä tarvitse kuin vain pienen määrän jauhetta sormenpäihisi. Päivittäisessä käytössä yksi jauhepurkki kestää helposti jopa puoli vuotta. Jauhe ehkäisee tehokkaasti hienhajua, pitää kainalot kuivina, eikä tahraa vaatteita. Stickien ja roll-on –dödöjen mekaaninen hankaus jää jauhetta käytettäessä pois, mikä saattaa ilahduttaa herkkäihoisia.

Jauhedeodoranttia on Joliessa seitsemässä aisteja hivelevässä tuoksussa moneen makuun: Cedar, Coconut, Gardenia, Jasmine, Lavender, Neroli ja Sacred Frankincense. Nämä unisex-deodorantit sopivat sekä naisille että miehille. Voit helposti jakaa purkin samassa taloudessa asuvien kämppisten, puolisoiden tai vieraiden kanssa, sillä jauhemaisen koostumuksen vuoksi kaunis pakkaus ei ole missään vaiheessa kosketuksissa ihon kanssa. Erityisesti miespuolisille käyttäjille suunnatut Cedar ja Sacred Frankincense ovat tuoksujensa ja pakkaustensa puolesta hieman maskuliiniset. Myös mieto Coconut on ollut maailmalla miesten suosiossa. The Ohm Collectionista erityisesti Cedar on kehitetty voimakkaasta hikoilusta tai epämiellyttävästä hien hajusta kärsiville. Sen sisältämä seetripuun eteerinen öljy omaa deodoroivia ominaisuuksia. Lisäksi Coconut on kapryylihapponsa ansiosta antibakteerinen.

Jauhemainen deodorantti saa jolielaisilta kehuja ihanista tuoksuista, jaetun käytön mahdollisuudesta ja siitä, että se ei monien muiden deodoranttien tapaan jätä jälkiä vaatteisiin. Lisäksi jauhe on heti levitettäessä kuiva eikä kiireisempienkään tarvitse odotella deodorantin kuivumista. Lisäpisteitä Ohmille ropisee kauniista, sisustuselementtinä toimivasta pakkausdesignista sekä täysin vegaanisesta sisällöstä. Herkun hinta on tuoksusta ja purnukasta riippumatta 22,50 euroa.

Kokeile nyt

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.