The Ohm Collection

The Ohm Collection on luonut turvallisen ja sensuellin deodorantin, joka todella toimii. Deo Dorant on alumiiniton deodorantti, joka tuoksuu taivaalliselta ja auttaa pitämään kainalot kuivina sekä hien hajun ja vaatteet pilaavat tahrat loitolla.

The Ohm Collection
Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

10 tuotetta

The Ohm Collection on luonut turvallisen ja sensuellin deodorantin, joka todella toimii. Deo Dorant on alumiiniton deodorantti, joka tuoksuu taivaalliselta ja auttaa pitämään kainalot kuivina sekä hien hajun ja vaatteet pilaavat tahrat loitolla. Deodorantin tehokkuuden salaisuus on Ohm Blend®, joka koostuu villinä luonnossa kasvaneista, luomuviljellyistä ja kylmäpuristetuista kasveista. Tämä helppokäyttöinen jauhedeodorantti on saatavana kahdeksassa ihanassa tuoksussa: Cedar, Coconut, Gardenia, Jasmine, Lavender, Neroli, Rose ja Sacred Frankincense.

Jauhedeodoranttien lisäksi The Ohm Collectionin valikoimasta löytyvät voidemaiset deodorantit herkullisissa tuoksuissa. Innovatiivinen koostumus muistuttaa kosteusvoidetta. Saatavana tuoksuissa Blue Lavender, Sacred Frankincense, True Cardamom sekä Orange Blossom.

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.