Yleinen

Draw the Line – Kjaer Weisin uudet meikkikynät ovat täällä(kin)

10.09.2017, Jolie

TheKjaerWeisPencils_ModelClaraMcNair

Luksusmeikkisarja Kjaer Weis lanseerasi brändin ensimmäiset meikkikynät 5.9. New Yorkissa. Uutuudet enteilevät jo loppuvuoden juhlakautta. Tyylikkäät valkoiset hylsyt ja intensiiviset värit herättävät vastustamatonta innostusta päästä kokeilemaan. Oi jospa olisikin pian tilaisuus valmistautua erityiseen iltaan, pukeutua korkeisiin korkoihin, naiselliseen mekkoon ja tavallista tehokkaampaan meikkiin! Jos kutsua ei ala kuulua, Kjaer Weis Lip & Eye Pencil on vallan erinomainen veruke kehittää syy juhlaan. Haaveilitpa sitten hämäristä tunnelmavalaistuista öistä tai helposta arkimeikistä, Kirstenin valitsemista sävyistä on moneksi. Ensimmäinen painos pitää sisällään kaksi silmänrajauskynää sekä neljä erilaista sävyä huulille.

Silmänrajauskynät on lanseerattu klassisissa mustan ja ruskean sävyissä. Kirsten Kjaer Weis kuvailee uutta ruskeaa rajauskynää täydellisen väriseksi, sävy on ollut tuotekehitystyön keskeinen kriteeri. Jos maailmassa olisi vain yksi ruskea rajauskynä, se olisi Kirstenin mukaan juuri tämä. Kyseessä on monille sopiva neutraali keskiruskea, joka ei kuitenkaan ole liian vaisu. Musta rajauskynä puolestaan on ikuinen joka naisen perusmeikkituote, joka sopii kaikkeen kissamaisesta iltameikistä arkeen. Runsaspigmenttiset kynät jättävät jälkeensä kauniin, satiinisen pinnan ja kestävän lopputuloksen.

Huultenrajauskynien Classic-sävy on nimensä mukaisesti klassinen punainen. Jos Kjaerin muista huulimeikkituotteista hakee Classicille täsmäsävyyn menevää kumppania, bulleteista lähimpänä on Red-sävy. Huulisävytteistä samankaltaisin on Lover’s Choice. Sävyltään kirkas ja särmikäs pinkki Flush puolestaan sekoittuu heti Empowerin ja Romancen kanssa. Syksyä huokuva Mauve-rajauskynä sopii täydellisesti yhteen Kjaer Weisin luumunsävyisten huulipunien ja huulisävytteiden kanssa kuten Believe ja Sensuous Plum. Rose on pinkkiin taittuva nudesävy, joka puolestaan sopii hyvin yhteen Kjaer Weisin haalean vaaleanpunaisten ja nudensävyisten huulipunien ja huulisävytteiden kanssa.

Pigmenttirikkaiden kynien avulla on helppo loihtia tarkkareunainen huulimeikki, joka estää tehokkaasti huulipunan leviämisen ja tuo huulten halutun muodon esiin. Kynät jättävät huulet pehmeiksi ja kosteutetuiksi, mikä tekee huulipunan lisäämisestä vaivatonta. Sävyt ovat tarkkaan harkittuja ja siksi vaivaton yhdistää Kjaer Weisin muiden huulituotteiden kanssa. Luonnollisesti rima on ollut korkealla myös raaka-aineissa ja hoitavuudessa. Parhaista luonnollisista ja luomulaatuisista ainesosista valmistetut kynät sopivat hyvin herkkäihoisille eikä silmien tai huulien ohutta ihoaluetta tarvitse arastella. Tuotteet ovat paitsi meikkejä, myös mitä parhainta ja laadukkainta ihonhoitoa samalla kertaa.

Perinteisesti kaikkien muiden Kjaer Weis -tuotteiden tapaan rajauskyniin on saatavilla täyttöpakkaukset, mutta ne tulevat myyntiin Kjaer Weisilta vasta hieman myöhemmin syksyllä. Nyt myynnissä olevien originaalien hinta on 27 euroa.

“We created these pencils to be nourishing for the lips and gentle on the eyes.” – Kirsten Kjaer Weis

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.