Yleinen

1st Signs of Ageing – Patykan uusi tuotelinja on lanseerattu Joliessa

17.09.2017, Jolie

Upeiden uutuustuotteiden virta Pariisista jatkuu! Patykan viime keväänä syntynyt uusi Firmness & Wrinkles –tuotelinja saa hieman nuoremmalle kohderyhmälle suunnatun kumppanin: 1st Signs of Ageing -linjan. Sen tuotteet ovat täydellisiä kolmenkympin molemmin puolin seikkaileville ruuhkavuosiaan viettäville, jotka voivat huomata ihossaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Uusi viiden tuotteen tehotiimi koostuu raikkaasta geelimäisestä silmänympärysvoiteesta, kirkastavasta seerumista, suojaavasta kasvosuihkeesta sekä silottavasta kasvovoiteesta kahdessa eri koostumuksessa.

Energising Eye Gel -silmänympärysgeeli on pakattu kätevään roll-on -tuubiin, joka tekee annostelusta ja levittämisestä todella helppoa. Geeli vähentää huomattavasti väsymyksen merkkejä ja häivyttää silmänalusten tummuutta. Geelissä on kevyt kultainen vivahde sen sisältämän mica-pigmentin ansiosta. Pieniä juonteita silottava tuote onkin tehokas täsmäase ikääntymisen merkkejä vastaan. Sen sisältämä karpalo ja goji-marja poistavat silmänalusten turvotusta kauran polysakkaridien ja hyaluronihapon kosteuttaessa ja pehmentäessä herkkää ihoa tehokkaasti. Povaamme tuotteesta suurta suosikkia myös miesten keskuudessa, mikä tapahtui jo Patykan anti age -linjan silmänympärysvoiteen kanssa. Jos kaipaat silmänympäryksille viilennysefektiä, säilytä geeli jääkaapissa.

Antioxidant Perfecting Serum -antioksidanttiseerumi on varsinainen luonnon photoshop kasvoille. Seerumi hoitaa stressaantunutta, kosteusköyhää ja sameaa ihoa. Tehokas seerumi tuo sille niin kosteutta kuin kirkkautta. Antioksidanttirikas koostumus suojaa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä ja ohut koostumus imeytyy välittömästi tehden siitä ihanteellisen meikin alla käytettäväksi. Seerumi sisältää vadelmavettä, taatelinsiemenuutetta ja hyaluronihappoa, jotka yhdessä tekevät poskista pehmeät ja ihosta sileän. Mica tuo seerumiin aavistuksen ekstrahehkua, joka pelastaa myös meikittömän aamun. Kasvot näyttävät ilman meikkiäkin terveiltä. Seerumi sopii hyvin kaikille ihotyypeille.

Seerumin aisaparina ja täydentävänä kumppanina toimii Antioxidant Smoothing Cream -kasvovoide, joka on saatavana kahdessa eri koostumuksessa. Täyteläinen koostumus sopii parhaiten normaalista kuivalle iholle ja kevyt koostumus normaalista sekaiholle sekä rasvoittuville ihotyypeille. Kummatkin ovat erittäin nopeasti imeytyviä. Antioksidanttirikas voide tuo väsyneille kasvoille uudenlaista elinvoimaa. Keveyemmän thin –voidekoostumuksen sisältämä hurtanminttu puhdistaa ihoa, supistaa huokosia ja säätelee talintuotantoa. C-vitamiinipitoinen goji-marja molemmissa voiteissa (thin & universal) tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa auttaen samalla tasoittamaan ensimmäisiä kasvoille syntyneitä juonteita. Lopputuloksena on pehmeä, tasainen ja kauniin kuulas iho.

Viimeisin uutuus on Jolie-tiimin suursuosikki: täysin uudenlainen ja ainutlaatuinen kasvosuihke. Hydra-Defense Anti-pollution Mist on suunniteltu hektisen urbaanin elämän haasteisiin. Suihke muodostaa kasvoille hunnun, joka suojaa tehokkaasti ilmansaasteilta, siniseltä valolta ja muilta ulkoisilta stressitekijöiltä. Samalla se toimii näppäränä meikinkiinnityssuihkeena sekä ihoa kirkastavana, ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ehkäisevänä kosteutuksena. Suihke pitää meikin paikoillaan tehden samalla meikkipohjasta kuulaamman. Suihketta voi myös lisätä pitkin päivää virkistämään ihoa ja mieltä.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.