Luonnonkosmetiikka

Jolien tuoksuvalikoima kasvaa luonnonkosmetiikan aromaattisilla ihanuuksilla

26.05.2015, Hannamari Rahkonen

Laadukkaita luonnonkosmetiikan kriteeristön täyttäviä tuoksuja ei voi koskaan olla maailmassa liikaa, ja siksi Jolien tuoksuvalikoimaan on saapunut kaivattu uutuus: Neal’s Yard Remediesin luonnonmukaiset tuoksut. Tuoksun vaihtamista luonnolliseen voi lämpimästi suositella, sillä hajuvesien tyypillisiin synteettisiin tuoksuaineisiin kuuluvat useat puhtaasti keinotekoiset ja kemiallisesti käsitellyt ainekset, kuten erilaiset toksiinit, bentseenijohdannaiset, asetaatit, aldehydit ja tolueenit, joista osa luokitellaan (luet ihan oikein) ongelmajätteiksi. Kyseiset ainesosat ihollamme voivat kovin helposti aiheuttaa yliherkkyyksiä, vaikuttaa hermostoon ja hormoneihin sekä lapsiin ja eläimiin. Jolie julistaakin viimeistään nyt hajuveden vaihtoviikot alkaneiksi!

Neal’s Yard Remedies on yksi maailman johtavia luonnonkosmetiikan asiantuntijoita. Rohdosmainen ja aromaattinen sarja on Englannin vanhimpia ihonhoitosarjoja, joka perustaa filosofiansa perinteikkääseen yrttilääkintään. Tuotesarjan tuoksujen ainesosiksi on eristetty huippulaadukkaita, pysyviä ja puhtaita eteerisiä öljyjä, joilla aikaansaadaan voimakas, pitkäkestoinen tuoksu.

2501_Rose_Box_Fragrance_300dpi

Neal’s Yard Remediesin Eau de Parfum Rose –tuoksu on eteerinen ja romanttinen täynnä ihanan rauhoittavia ja mieltä kohottavia ominaisuuksia. Tuoksuun on sekoitettu satoja ruusun terälehtiä ja ruusunpunaa, orgaanista kurjenpolvea, seetripuuta ja vaaleanpunaista pippuria. Alkutuoksussa tuntuvat palmarosa ja vaaleanpunainen pippuri, sydäntuoksussa damaskonruusu, ruusun terälehdet ja geranium sekä pohjatuoksuna seetripuu.

2500_Frankincense_Box_Fragrance_300dpi

Eau de Parfum Frankincense –tuoksu luo pehmeitä mielikuvia, rauhoittaa ja lämmittää. Se on sekoitus luonnon eteerisiä öljyjä, kasveja ja kukkia. Tuoksusekoituksella on mielialaa kohottava vaikutus. Alkutuoksussa hehkuvat lime, neroli, bergamot ja vaaleanpunainen pippuri, sydäntuoksussa frankincense, laventeli ja Espanjan meirami, pohjatuoksuna patsuli, vetiveriöljy, mirha ja balsami.

Jolie-tiimin Sussi on käyttänyt Eau de Parfum Frankincensea jo ennen sen rantautumista Jolien valikoimaan, ja kertoi saaneensa sen kanssa tuhkatiheään kyselyjä, mikä ihana tuoksu onkaan kyseessä. Tervetuloa tutustumaan ihastusta herättäviin uutuuksiin, joilla voit kaiken lisäksi tehdä itsellesi ja ympäristöllesi hyvää!

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Jolien arkisto ja Neal’s Yard Remedies

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.