Ihonhoito

Kjaer Weis The Beautiful Oil – kenelle?

28.03.2017, Jolie

Luonnonkosmetiikan viimeisimpiä sensaatioita on Kjaer Weisin valoöljy The Beautiful Oil. Kauneusöljyn salaisuus on nuoruuden lähteeksi kutsuttu Dioscorea Batatas, kiinalainen jamssi. Tämän biodynaamisesti viljellyn juuren uute toimii kuin taika herättäen ihon kuulauden.

Juuriuute pitää sisällään valoa, joka tuo jo kevyellä sipaisulla iholle tervettä hehkua, nuorekkuutta ja poikkeuksellista freesiyttä. Kjaer Weis kutsuu ilmiötä transformaatioksi. Kimalle-efektiä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä vaikutus on kirjaimellisesti valoa, ylimääräisiä helmiäisiä tuotteeseen ei ole lisätty. Ylellinen sekoitus sisältää lisäksi villiruusua, mantelia, oliivia sekä jojobaa.

The Beautiful Oil on erinomainen primer Kjaer Weisin meikkivoiteen ja voidemaisen poskipunan kanssa. Öljyllä voi helposti pohjustaa meikin glow-henkiseksi juhlalookiksi. Kjaer Weisin peittävä meikkipohja liukuu tasaiseksi ja virheettömäksi kauneusöljyn päälle. Valoöljyn on hyvä antaa imeytyä 3-4 minuuttia ennen meikkivoiteen laittamista.

Suosittelemme The Beautiful Oilia:

  1. Morsiamille! Halutessasi näyttää hehkuvalta täydellisenä päivänäsi, valoöljyllä voit taikoa kasvoille vielä ekstrahippusen lisää onnellisuutta ja kauneutta. Kjaer Weisin vaativaan ammattilaiskäyttöön suunniteltu meikkivoide on luonnollisuudestaan huolimatta poikkeuksellisen peittävä, ja sitä käytetään siksi myös peitevoiteena. Koko kasvoille levitettynä se antaa huolellisen pohjan juhlameikille, joka kestää vaivatta liikutuksen ja ilon kyyneleet.
  1. Ylioppilaille ja muille juhliville! Valoöljy vangitsee ainutlaatuista raikkautta ja hehkua tärkeisiin ja muistirikkaisiin juhlapäiviin. Öljy toimii hyvin myös kuvauksissa niin kasvoilla kuin vartalolla. Suosittelemme vähintään olka- ja poskipäille.
  1. Ikääntyville! Valoöljy tuo kuulautta ikääntyvälle iholle. Se saa niin kasvojen kuin vartalonkin ihon näyttämään kimmoisammalta ja kiinteämmältä. Meikinalusöljynä The Beautiful Oil kirkastaa ja saa aikaan levänneen ja sileän ilmeen.
  2. Väsyneelle ja samealle kevätiholle! Me pohjoisen ihmiset näytämme usein pitkän ja pimeän talven jälkeen värittömiltä. Iho on kärsinyt lämpötilojen vaihteluista ja olosuhteiden aiheuttamista rasituksista. Kasvot peilissä ovat juuri nyt aika tavalla erit kuin ilme viisi kuukautta tästä hetkestä eteenpäin. Halutessasi ennen kesäsateita, lomaa, lämpöä ja valoa tuoda kasvoillesi luonnollista hoitoa, virkistystä ja eloa, kokeile taikaöljyä. The Beautiful Oil on väsyneen ihon herättäjä, tietokoneen näytöllä jatkuvasti norkoilevan salainen ase ja unenpuutteesta tai stressistä kärsivän pelastaja.
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.