Yleinen

Wild, Luxury, Powerful, Pure – Sóley Organics on Islannin parasta luonnonkosmetiikkaa

24.03.2017, Jolie

Girl in highlands

Olemme viime kesästä saakka perehtyneet luonnonkosmetiikan selektiivisiin skandibrändeihin – kerromme syyn tähän vallitsevaan Nordic-villitykseen hieman myöhemmin. Projektin tiimoilta eteemme tupsahti varsinainen eksoottinen helmi – Sóley Organics. Islantilaisiin villiyrtteihin, kasveihin ja luonnonrohtoihin perustuva luonnonkosmetiikka on hämmästyttävän tehokasta. Raaka-aineiden voiman ja määrän voi huomata jo autenttisista tuoksuista. Villi- ja luomuyrttien vaikutukset ovat hoitavia ja jopa parantavia.

Koostumukset toimivat moitteettomasti ja ovat erittäin miellyttäviä käyttää, mikä on merkki laadukkaasta ja osaavasta tuotannosta. Tuotteet valmistetaan pienessä 300 asukkaan islantilaiskylässä, pohjoisvuonojen rannalla, Kaldbakur-vuoren juurella. Tuotteissa käytetty vesi tulee Kaldbakurilta, jonka kristallinkirkasta vettä voi juoda suoraan lähteestä. Kaikki Sóleyn käyttämät öljyt, yrtit ja eteeriset öljyt sekä koko tuotanto on ekosertifioitu vuonna 2010. Sóley Organics sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Sarja kattaa lisäksi kauniit ja täysin luonnolliset tuoksukynttilät sekä huonetuoksun.

Tarina kertoo, että Sóley Organics on perustettu jo 2007, mutta oikeastaan se on saanut alkunsa jo yli sata vuotta aiemmin. Nainen Sóley Organics -ihonhoitotuotteiden takana on näyttelijä, Sóley Elíasdóttir. Sóley jätti näyttämöt jatkaakseen sukunsa perintöä vaalia islantilaista luonnonparantamisen taitoa. Sóleyn iso-iso-isoäiti, Thorunn, oli Sóleyn inspiraation lähde. Grasa-Thorunn (yrtti-Thorunn) oli kuuluisa luonnonparantaja ja kätilö. Islannissa kerrotaan monia tarinoita siitä, kuinka käytännöllinen Grasa-Thorunn paransi ihmisiä hoitamalla heitä luonnonyrteistä valmistamillaan rohdoilla ja salvoilla.

Soley women

Sóley vaalii Thorunnin perintöä ja haluaa säilyttää luonnon yrteillä parantamisen taidon myös tuleville sukupolville. Sóley tekee parhaansa luodakseen ihonhoitotuotteita, jotka ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia.

Sóleyn tuotteiden yrtit tuovat helpotusta kaikenlaisiin iho-ongelmiin ja ovat niin puhtaan luonnollisia, että niitä voisi vaikka syödä. Aktiiviset raaka-aineet on kerätty Islannin ylämailta, jossa on maailman puhtain ilma ja lähes koskematon luonto. Islantilaiset yrtit kasvavat ankaran ilmaston armoilla maassa, jossa aurinko on piilossa puolet vuodesta. Kesällä, kun aurinko ei laske ollenkaan, kasvit imevät itseensä valtavasti ravinteita ja valoa. Islannin ankarien sääolosuhteiden takia kasvit ovat täynnä vitamiineja, flavonoideja ja antioksidantteja. Sóley kerää yrtit itse perheensä ja ystäviensä avustuksella.

Kenelle sitten suosittelemme tätä Islannin ihmettä? Jos pidät eksotiikasta etkä pelkää voimakasta luonnonkosmetiikkaa, brändi on sinun valintasi! Jos rakastat yrttimäisiä ja puhtaita tuoksuja, aitoutta ja rohdosmaisuutta, kannattaa ehdottomasti kokeilla. Suurin osa tuotteista on unisex-käyttöisiä. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös miehille, varsinkin puhdistustuotteet, kasvonaamio ja -kuorinta sekä Dögg, Sóleyn kevyt kosteusvoide. Myös vartalo- ja hiustuotteita voimme suositella jaettuun käyttöön.

Sóley Organicsin tärppituotteet

Jolie-tiimin Sóley-tärppituotteita ovat vuoristoveteen pohjautuva kasvovesi, jossa on mukana ravitsevaa Sóleyn nimikkoöljysekoitusta. Isosta pullosta tulee kerralla runsas ja laaja suihkaus. Reilu koko tekee siitä kasvovesilotraajan unelman. Kasvokuorinnassa on juuri sopiva raekoko. Autenttinen piparminttu saa aikaan ihanan viilentävän efektin. Täydellinen tuote kesämökkisaunaan!

Birta-kasvovoide on silkkaa ihanuutta: täydellisen ohut, meikin alle sopiva heleyttävä koostumus täynnä upeita raaka-aineita meripeptideistä islantilaiseen koivuun. Kosteuttaa superhyvin ja jättää napakan fiiliksen iholle. Kosteusvoiteen rinnalle sopii hyvin Birta-öljyseerumi, joka on Graedir Organic Healer -hoitosalvan lisäksi Sóleyn kansainvälisesti maineikkain ja palkituin tuote.

Testituotteistamme ensimmäisenä otti ja loppui koukuttava SteinEY Mineral Mask -kasvonaamio. Naamio sisältää mineraalirikasta vulkaanista savea Eyjafjallajökull-tulivuorelta, joka lievittää ihotulehduksia, tasapainottaa ja suojaa ihoa sekä parantaa ihon elastisuutta. Se poistaa iholta kuolleita ihosoluja, kuona-aineita ja epäpuhtauksia. Puhdistava, mineralisoiva ja rauhoittava vaikutus on välitön.

Olemme ihastuneita myös shampoiden vaahtoavuuteen, toimivuuteen ja hyvään pesutehoon. Sóleyn shampoista erityisin on Graedir Healing Shampoo, joka helpottaa ihon ärsytysreaktioita ja tulehduksia, kuten maitorupea, ihottumaa, hiuspohjan ongelmia, kuivaa ihoa ja psoriasista.

Ja vielä! Kauniit Sóley Mind -kynttilät on valmistettu kasvi- ja mehiläisvahoista luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. Palamisen aikana vapautuu normikynttilöiden haitta-aineiden sijaan ihania positiivisesti kehoon ja mieleen vaikuttavia luonnollisia tuoksuja. Kaikissa kynttilälaseissa on islantilaisrunoilijoiden runoja. Pakkauksista sisältä löytyy myös runojen englanninkieliset käännökset.

Kuvat: Sóley Organics

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.