Yleinen

Jolie shopin kevään 2017 inspiroivat Tähtivierasillat

20.03.2017, Jolie

Jolie shopin Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga. Tässä tulevat kevään 2017 Tähtivierasiltojen teemat ja luennoitsijat:


Aineenvaihdunnan tukipilarit? – Jolie shopin Tähtivierasilta 10.4. – Anu Marin

Anu Marin

Maanantaina 10.4. klo 19.00 Jolie shopin Tähtivieraaksi saapuu Anu Marin, tietokirjailija, luennoitsija sekä ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja. Anun illan teema on Aktivoi aineenvaihdunta, sammuta säästöliekki ja ole oma energinen itsesi!

Anu kertoo, mitä aineenvaihdunta oikeastaan on, mihin se vaikuttaa ja miten sen saa aktivoitua? Anun asiantuntevilla, mutta helposti omaksuttavilla opeilla voit herätellä elimistön unesta. Anu neuvoo tien itselle sopivaan painoon, parempaan nukkumiseen ja stressinhallintaan sekä syömisen ja liikkumisen tasapainoon. Toimiva aineenvaihdunta on terveen ja energisen elämän edellytys. Se vaikuttaa mielialaan, liikkumishaluun, ruokahaluun, kehonkoostumukseen ja immuniteettiin. Anun luennolla kuulet, millä keinoin aineenvaihdunnan voi pitää kunnossa ja siten parantaa hyvinvointia. Mitä laihduttaminen tekee aineenvaihdunnalle? Entä kuinka mieli voi vaikuttaa aineenvaihduntaan ja toisinpäin?


Kaunis iho suoliston hyvinvoinnilla? – Jolie shopin Tähtivierasilta 19.4. – Annika Havaste

Annika Havaste

Annika muistuttaa, että suolisto ja suolistobakteeristo ovat terveytemme ja kauniin ihon perusta. Hyväkään ravinto ei toimi tai auta, jos se ei sula ja imeydy kunnolla. Erilaiset lievätkin suolistovaivat voivat kieliä imeytymisen ja bakteerikannan ongelmista. Kun hoidamme suoliston bakteerikantaa paremmaksi, hoidamme myös ihoa sisältäpäin tehokkaasti.

Luennolla Annika lupaa käsitellä seuraavia aiheita (osallistujat saavat luonnollisesti esittää lisää kysymyksiä aikamme puitteissa):

  • Miten voimme tehostaa ravinnon sulamista ja imeytymistä?
  • Millainen ravinto parantaa suoliston bakteerikantaa?
  • Mikä on vuotava suoli ja miten se voi vaikuttaa iho-ongelmiin?
  • Käytännön vinkkejä ruokavalioon, joilla iho ja koko keho voivat hyvin!

FLT Ravintovalmentaja® Annikalla on 10 vuoden kokemus ravintovalmentajana ja luennoitsijana. Annikan kirja “Virtaa ravinnosta!- Miten löydät kehon ja mielen tasapainon sinulle sopivalla ruokavaliolla” ilmestyi syksyllä 2015. Löydät kirjan myös Jolien kirjakategoriasta. Tutustu halutessasi lisää Annikaan: www.annikahavaste.fi


Löydä elämän taika – kuinka siirtyä elämässä suorittamisesta iloon? Jolie shopin Tähtivierasilta 2.5. – Katri Syvärinen

Katri Syvarinen

Tiistaina 2.5. klo 19.00 aloitamme Joliessa virallisesti uuden vuodenajan ja uuden elämän. Projektissa avuksemme saapuu henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joogaohjaaja ja Otavan tietokirjailija Katri Syvärinen. Katri on myös entinen ylisuorittaja, joka suoritti elämäänsä väsymykseen asti. Hiljentämisen myötä löytyi tasapaino tästä hetkestä nauttimisen ja unelmien toteuttamisen välille. Katri on ihana, inspiroiva puhuja, jonka intohimo on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista uskomuksista. Sen myötä jokainen voi tuoda aidon itsensä rohkeasti esiin ja elää sydämen ohjaamaa elämää.

Löydä elämän taika -illan teemana on siirtyminen suorittamisesta iloon. Miten päästää irti pakonomaisesta tekemisestä ja yrittämisestä? Kuinka löytää tasapaino tekemisen ja olemisen välille? Millaiset uskomukset sinua ohjaavat? Tule hakemaan sisäiselle matkallesi inspiraatiota ja uskallusta. Opit katsomaan asioita uusin silmin ja tekemään tilaa mahdollisuuksille. Teemme illan aikana muutaman meditaation ja kirjoitusharjoituksen, joten ota mukaan muistikirja ja kynä. Tule hakemaan elämääsi iso annos taikaa!


Usko itseesi – kaikki on mahdollista! – Jolie shopin Tähtivierasilta 5.6. – Riina Laaksonen

 

Riina Laaksonen

Maailman inspiroivin maanantai-ilta on tarjolla 5.6. klo 19.00 Jolie shopissa. Tähtivieraaksemme saapuu Riina Laaksonen teemalla Usko itseesi – kaikki on mahdollista!

Riina on itse aina elänyt rohkeasti omannäköistään elämää ja tehnyt valtavirrasta poikkeavia valintoja ja kyllä, kuullut valintoihinsa kohdistuvaa kritiikkiä. Tästä huolimatta Riina on sitä mieltä, että kun tekee itselleen oikeita päätöksiä, se on loppujen lopuksi ainoa, mikä merkitsee.

Riinan ryhtyessä yrittäjäksi 2,5 vuotta sitten, hänellä ei ollut yhtään asiakasta. Nyt hänen start up -yrityksensä Lupauksen tiimissä on 10 ihmistä. Riina on oppinut kuuntelemaan sydämensä ääntä. Hänen tekemistään ohjaa vahvasti intohimo, joka voidaan määritellä esimerkiksi näin: “Uskomattoman voimakas ja vakuuttava halu jotakin kohtaan. Sitä on lähes mahdotonta hillitä. Ja se juuri on se juttu. Intohimon tulisi olla niin käsin kosketeltava, että silmätkin lähes pullistuvat päästä. Se saa sinut sijoittamaan koko olemuksesi siihen, jahtaamaan unelmiasi ja inspiroimaan muita seuraamaan perässä.”

Jolien Tähtivierasillassa 5.6. olet tervetullut kuulemaan Riinan tarinan ja inspiroitumaan maailman myös sinulle tarjoamista mahdollisuuksista! Tutustu lisää Riinaan ja Lupaukseen täällä: https://hyvinvointistudiolupaus.fi


Päästäksesi mukaan Tähtivierasiltoihin, Sinun tarvitsee vain varata paikkasi ennakkoon Jolie webshopista. Tähtivierasillan sisäänpääsymaksu on 10€ ja se hyvitetään illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Paikkoja iltaan on rajoitetusti.

Illan aikana osallistujat saavat -15% koko valikoima -alen Jolien luonnonkosmetiikkatuotteista. (Alennus ei koske May Lindstrom Skinia, Kjaer Weisia, Jolie boxeja ja lahjakortteja.)

Kaikki osallistujat saavat myös ilmaisen goodie bagin luonnonkosmetiikkaa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, laitathan sähköpostia Jolie shopin myymälänhoitajalle Heidille osoitteeseen: heidi@jolie.fi tai soita Jolie shopiin p. 040 5624843.

Huomioithan Tähtivierasillan lipputilausta tehdessäsi:

Valitse toimitustavaksi Nouto Uudenmaankadun myymälästä. Pääset iltaan nimelläsi, tapahtumasta ei tule erillistä, noudettavaa/postitettavaa pääsylippua.

Tervetuloa kanssamme inspiroivaan teemailtaan!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.