Yleinen

Vaihda trendiharjaan – tutustu ekologiseen Tekiin

16.03.2017, Jolie

Rakkaan edelläkävijänaapurimme Ruotsin trenditietoiset bloggaajat ja kauneustoimittajat ovat jo pitkään kuhisseet ekologisista Tek-harjoista. Tek on italialainen perheyritys, joka valmistaa kauniita ympäristö- ja hiuspohjaystävällisiä harjoja ja kampoja jo toisessa sukupolvessa.

Käsityönä valmistettavien tuotteiden päämateriaali on FSC-sertifioitu puu, joka on puhdas ja allergianeutraali materiaali ja ihanteellinen sekä hiusten että päänahan hyvinvoinnille. Myös harjojen pakkausmateriaali on ympäristöystävällinen ja sertifioitu. Tek käyttää tuotannossaan puhdasta energiaa sekä osallistuu uusiutuvien energiamuotojen kuten aurinko-, tuuli- ja vesienergian kehittämiseen ja tutkimiseen.

Luonnon kunnioittaminen ja ympäristövaikutusten huomioonottaminen näkyy Tekin koko tuotantoketjussa, joka lienee yksi syy brändin suureen pohjoismaalaiseen suosioon. Jolien Tek-valikoimasta löydät hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Natural-linjan harjat, kammat ja pyöröharjat sekä värikkään Color-linjan käsilaukkukokoiset söpöliinit. Colorit sopivat ihanasti myös lapsille ja lahjoiksi.

Rahua suosikit TOP 3

Natural- sekä Color-linjojen harjojen ja kampojen varret on valmistettu eurooppalaisesta FSC-sertifioidusta saarnipuusta, joka täyttää kestävän metsänhoidon kriteerit. Pinta on viimeistelty tyylikkäästi mehiläisvahalla ja pellavaöljyllä. Color-linjan harjat on värjätty myrkyttömillä, vedenkestävillä kasviväreillä, joilla on saatu herkullinen lopputulos. Harjojen pohjissa on käytetty aitoa luonnonkumia ja piikit ovat FSC-sertifioitua valkopyökkiä. Päästä pyöristetyt ja mehiläisvahalla käsitellyt puupiikit ovat pehmeät ja miellyttävät. Puupiikkiharjalla on useita ainutlaatuisia hoitavia ominaisuuksia: harja hieroo hiuspohjaa, parantaa päänahan pintaverenkiertoa, vahvistaa hiusjuuria, imee itseensä ylimääräistä ihotalia ja hiuksissa olevia epäpuhtauksia. Tek-tuotteet ovat antistaattisia ja hypoallergeenisia. Tutustu koko valikoimaan tästä.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.