Yleinen

Mikä on Oilixian kasvoöljyjen salainen ase?

27.05.2018, Jolie

Hittiputsari Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser kiitää uusien omistajiensa kasseihin ja kylpyhuoneisiin sellaista kyytiä, että olemme jälleen kerran onnistuneet yllättämään yhden kansainvälisen brändin valmistajan. Hauska piirre neuvotteluissa maailmanmerkkien kanssa on se, että harva uskoo suomalaisten kiinnostuvan isommin heidän tuotteistaan tai ylipäätään selektiivisestä luonnonkosmetiikasta. Jolien myyntiennusteita hämmästellään vähän siellä sun täällä. Suomi kun ei pääsääntöisesti kuulu kansainvälisten kosmetiikkabrändien strategiseen kohdemarkkinaan.

Selitämme kerta toisensa jälkeen kärsivällisesti, että suomalaiset ovat pohjoisesta lokaatiostaan huolimatta varsin valistunutta kansaa. Että meillä kulutetaan maailman mittakaavassa eettisekologisesti. Että täällä porojen ja korpimetsien luvatussa maassa asuu ihmisiä, jotka matkustavat ja seuraavat maailman menoa vähintäänkin älylaitteillaan niin ahkerasti, että tuntevat kansainvälisiä tuotemerkkejä ja trendikkäitä ilmiöitä paremmin kuin hyvin.

Säännöllisesti joku kuitenkin sitten pyörtyy, kun soitamme. Pardon, Monsieur… Excuse me, Lady… Nythän kävi näin, että ne loppuivat jo! Pienissä erissä kallisarvoisista raaka-aineista valmistettava selektiivinen luonnonkosmetiikka on toisinaan todellista kultaa ja mirhamia, jolla on osto- ja myyntirajoitteensa. Tälle jalokiviosastolle tipahtavat myös uutuusbrändimme Oilixian kasvoöljyt.

Luonnollista retinolia sisältävä Cacay-öljy on ihonhoidon superfood

Luonnonkosmetiikan huipputason kasvoöljyjä on tarjolla nykyisin laaja valikoima, ja siksi Oilixiassa meitä kiinnosti sen erityisyys. Cacay-öljyyn ei ihan joka päivä törmää. Eteläisen Amerikan viidakoissa kasvaa uskomattoman ravintorikas Cacay-pähkinä, josta saatava öljy on yksi uuden kauneudenhoidon kohuttuja raaka-aineita. Siitä puhutaan arganöljyn uutena parempana versiona ja sen huikeita vaikutuksia ihonhoidon superfoodina raportoidaan. Luonnollisessa retinolipitoisuudessaan Cacay pesee jopa arvokkaan ruusunmarjan. Sen koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä. Se sisältää reilun annoksen iholle tärkeitä E- ja F-vitamiineja, jotka auttavat parantamaan ihon kosteustasapainoa sekä häivyttämään pieniä juonteita ja ryppyjä. Oilixian Cacay on kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kerättyä ja tarjoaa elinkeinon paikallisille yhteisöille kasvu- ja keruualueellaan.

Vaaleanpunainen pullo – Oilixia Amazonian Cacay Facial Oil -ravitseva kasvoöljy

Amazonian Cacay Facial Oil on ylellisen ravitseva kasvoöljy, joka sopii erityisesti normaalista kuivalle iholle. Sen hoitava koostumus on hieman täyteläisempi kuin turkoosin pullon öljyssä. Vaaleanpunainen pullo on täydellinen yökäyttöön, talven ajaksi tai aina kun iho tuntuu kaipaavan kunnon ”ruokaa.” Öljy on eksoottinen seos tehoraaka-aineita: antioksidanttirikasta acaita, ravitsevaa uutetta amatsoninjättilumpeesta sekä parapähkinäöljyä. Buritiöljy sisältää vahvana antioksidanttina tunnettua beetakaroteenia, joka valmistaa ihoa aurinkoon ja auttaa parantamaan ihon elastisuutta. Kylmäpuristettu, paljon retinolia sisältävä Cacay-öljy parantaa ihon kuntoa nopeasti. Kaikki raaka-aineet toimivat harmoniassa tehostaen ihosolujen uusiutumista sekä silottaen ja kirkastaen ihoa.

Turkoosi pullo – Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kirkastava kasvoöljy

Explorer Blend on höyhenenkevyt kasvoöljy, joka imeytyy ihoon välittömästi. Tämä palkittu öljy sopii käytettäväksi myös silloin, kun perinteinen kasvoöljy tuntuu liian raskaalta. Se sopii pikakaunistajaksi meikinkin alle. Cacay on myös turkoosin öljyn vaikuttava raaka-aine. Parakrassi-kasvi kiinteyttää ihoa, tomaattiuute kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Yhdistelmä 18 eri kasviöljystä, kuten aprikoosi-, argan-, kamelia-, ruusunmarja- ja jojobaöljyistä, tarjoilee iholle reilun annoksen vitamiineja, antioksidantteja sekä omegahappoja. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen normaalista rasvaiselle iholle sekä helposti tukkeutuvalle iholle.

Oilixia Explorer Holiday Set ja Olixia Glow Holiday Set – putsari & öljy edullisempaan yhteishintaan

Molemmat Oilixian öljyt ovat vegaanisia, samoin kuin Gummy Cleanser -putsari. Oilixia Holiday Setissä voit ostaa putsarin ja haluamasi öljyn edullisempaan yhteishintaan. Kaunis matkapakkaus sisältää kaksi täysikokoista tuotetta pakattuina kesäiseen palmukuvioiseen kangaspussukkaan. Setti on täydellinen myös lahjaksi.

Jolien YouTubesta löydät lisää Oilixia-inspiraatiota:

Kuvat: Oilixia

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.