Yleinen

Jolie lux box lanseerataan myyntiin tänään – yhden kuukauden toukopainos tarjolla rajoitetun ajan

23.05.2018, Jolie

Jolie box -tiimi on ollut viime aikoina superkiireinen, ja siksi lux box ei ole toviin piipahtanut maisemissa. Lupaamme kuitenkin kunnostautua asiassa box-fanien lukuisista pyynnöistä voimaantuneina. Kiitos ihanasta ja kannustavasta palautteesta uskomattoman upeille asiakkaillemme!

Jolie lux box on kuukausittaista boxia hieman luksuksempi kertaluontoinen painos, joka on kahdesti aikaisemmin myyty loppuun ennätysajassa. Esimerkiksi syksyllä 2016 olimme varanneet lux boxia ison myyntierän, joka hulppeasta määrästään huolimatta myytiin loppuun 72 tunnissa.

Nyt voimme iloisina ilmoittaa, että myymme tästä hetkestä alkaen rajallisen määrän Jolie lux boxia niin kauan kuin boxeja riittää. Jolie lux boxin toukopainoksen myyntihinta on 49 euroa, mutta sen arvo on noin 140 euroa. Jos ehdit tällä kertaa tilata Jolie lux boxin, se lähetetään valitsemaasi noutopisteeseen ilman erillisiä toimituskuluja juhannusviikkoon mennessä.

Jolie lux box on täydellinen lahja kesän juhliin itsellesi, ystävillesi tai perheenjäsenillesi. Lux box on myös yritysasiakkaille hauska tapa hemmotella henkilöstöä. Toukopainoksesta voimme kertoa sen verran, että mukana on sekä pari suosittua uutuutta että vastaava määrä Jolie-klassikkoja. Kaikki tuotteet on suunniteltu sopimaan laajalle kohderyhmälle ja palvelevat erinomaisesti kesäkautta. Maistiaisissa on pieni Jolie Beauty -twist, eli luvassa on luksusluonnonkosmetiikan vierailevia tähtiä kansainvälisen putiikkimme puolelta.

Tilaa omasi nyt täältä.

Jolie lux box on yhden kuukauden limited edition -versio kotiin saapuvasta yllätysboxista laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Jolie lux box on jännittävä tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihmeellisen ihanaan maailmaan. Jolie lux box sisältää useita täysikokoisia tuotteita sekä tuotenäytteitä. Tuotteet on valittu siten, että ne ovat rakastettuja Jolie-klassikoita tai tuoreita uutuuksia, sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Mukana on niin ihonhoito- kuin meikkituotteita.

Jolie lux box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja tai lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie lux boxissa on mukana saatekirje, jossa kerrotaan lux boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista.

Jolie lux box ei vaikuta mahdollisesti meneillään olevaan kuukausittaiseen Jolie box -tilausjaksoon.

Kuvat: Unsplash

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.