Yleinen

Oletko stressaantunut? – Kokeile luonnonkosmetiikan stressinlievittäjiä

22.05.2018, Jolie

Nykyihmisiin kohdistuu lukuisia haasteita ja vaatimuksia, jotka asettavat voimavaramme jatkuvaan testiin. Stressiä aiheuttavat meitä ympäröivä tietotulva ja lukuisat erilaiset ärsykkeet, jotka ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti viimeisen sadan, viimeisten kymmenten ja jopa viimeisten vuosien aikana. Vauhti kiihtyy. Urbaanit ympäristöt, digitaalisuus, jatkuva kiire ja muutos sekä vaativa työnhallinta kuormittavat ihmistä.

Stressiä voi lievittää jakamalla huolia läheisten ihmisten kanssa, kehittämällä myötätuntoa ja keskittymällä hyviin asioihin. Liikunta tai muu mieluisa harrastaminen saattaa auttaa. Lisäksi kannattaa hakeutua hiljaisuuteen ja luontoympäristöihin säännöllisesti. Entäs voisiko luonnonkosmetiikka auttaa? Onhan kasvikunnan autenttisilla rohdoilla hoidettu ihmistä holistisesti kautta historian. Kokeile esimerkiksi seuraavia:

Vaihda hajuvesi luonnonkosmetiikkaan

Luonnonkosmetiikan tuoksut ovat paitsi vierasaineettomia, vähemmän allergisoivia ja terveellisiä hormonitoiminnalle, myös soveltuvia stressinlievitykseen sisältämiensä eteeristen öljyjen ansiosta. Kokeile esimerkiksi nerolia, jolla on pitkä historia hormonaalisen tasapainon ylläpitäjänä ja sitä on käytetty myös rauhoittamaan mieltä ja laskemaan jännitystä. Amsterdamilaisen tuoksutalo Abelin Golden Neroli -hajuvesi on kevyt, ja sopii erinomaisesti tuomaan hyvää mieltä ja lievittämään ahdistuneisuutta. Stressaavassa tilanteessa rauhoittava ja lohduttava tuoksu voisi olla myös lämmin Red Santal. Jos neroli auttaa kohdallasi, Patykalla on myös vahvalta ja puhtaalta nerolilta tuoksuva Neroli-suihkugeeli, jolla mieltään ja oloaan voi liennyttää niin aamu- kuin iltasuihkussakin.

Testaa Aroma Rolleria

Luonnonkosmetiikan kätevät Aroma Roller -puikot kulkevat näppärästi taskussa tai laukussa. Ne hyödyntävät erilaisia aromaterapeuttisia sekoituksia, ja niitä voi käyttää kehon lämpimissä pulssipisteissä kuten kaula ja ranteet ilman, että seosta tarvitsee ottaa käsiin. Iholla ne vapauttavat toivotulla tavalla rentouttavia ja hyvää tekeviä ominaisuuksia. Käytä kassajonossa, työmatkalla, liikenneruuhkassa, ennen tärkeää esiintymistä, kokousta tai tilaisuutta. Osa Aroma Rollereista antaa myös ihanan unen ja sopii illalla käytettäviksi rentoa olotilaa ja nukahtamista edistämään.

Jolie Beautysta Aroma Rollereita löytyy useampikin, yksi tiimimme suosikkeja on Isla Apothecary Reset Ritual Point Therapy Aroma Oil, joka tuo lisäksi helpotusta päänsärkyyn, uneliaisuuteen sekä tukkoiseen oloon.

UMA Wellness -öljyt

Ayurvedinen UMA Oils on Jolie Beautyn huippuvalinta stressaantuneelle. Raaka-aineissa loistavat uskomattoman vahvat, laadukkaat ja tehokkaat orgaaniset öljyt. UMAn Wellness-öljyt vaikuttavat aromaterapeuttisesti ja täysin luonnollisesti rentouttaen ja mielialaa kohottaen. Erityisen hyvin juuri stressinlievitykseen sopivat öljyt Pure Calm ja Pure Rest. Käytä Wellness-öljyjä vartalon pulssikohtiin tai huonetuoksun tavoin diffuuserissa tai ilmankostuttimessa. UMAn öljyjä on mahdollista ostaa testipakkauksissa.

Jasmiini auttaa – Ila Spa Inner Peace

Jolie Beautysta löytyvän Ila Span Inner Peace -tuoksulinja huumaa vahvalla jasmiinin tuoksullaan. Aroma Roller kulkee kätevästi mukana stressaavia tilanteita varten, kylpysuola ja vartaloöljy muuttavat kotikylppärin rentouttavaksi spaksi. Sytytä vielä Inner Peace -kynttilä, hengitä syvään ja nauti hetkestä. Jasmiini kohottaa mielialaa ja rentouttaa, auttaa naistenvaivoissa ja lievittää masennusta.

Jolie spa & lymfahieronta

Lymfa on tehokas hoitomenetelmä turvotuksen poistoon, mutta sillä on myös erittäin rentouttavia vaikutuksia, sillä se aktivoi parasympaattista hermostoa. Hoito koetaankin usein erittäin rauhoittavana ja miellyttävänä. Lymfahoidolla pyritään kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin; iho, elimistö, psyyke (rentoutuminen). Mikäli asiakkaalla on taustalla jokin kirurginen toimenpide, sairaus tai trauma, voidaan lääkärin kanssa yhteistyössä hoitaa myös näihin liittyviä ongelmia.

Lymfaa tekee Suvi Jolie spassa, ja lymfahoitotuntien aikana saat nauttia Jolie span erityisen rentouttavasta neuromusiikista. Aivoja ja hermostoa hoitavien Solfeggio-taajuuksien ja Monaural beats -tekniikan lisäksi Jolie span hoitomusiikki sisältää erilaisia akustisia instrumentteja sekä luontoelementtejä.

Kiireetön ihonhoitorituaali on arjen mindfulnessia

Ota itsellesi aikaa vartti illasta ja hemmottele itseäsi ja ihoasi. Kokeile esimerkiksi In Fioren 4-2-4 puhdistusmetodia, jossa ihoa hierotaan hellästi ensin 4 minuutin ajan Lustra-puhdistusöljyllä, jonka jälkeen siirrytään suoraan kahden minuutin hierontaan Treate-puhdistusemulsiolla.

Lopuksi iho huuhdellaan kuumalla ja kylmällä vedellä. Rituaali tekee iholle ihmeitä ja antaa samalla pienen pysähtymisen hetken. Ihoa pehmentävän ja kirkastavan vaikutuksen voi huomata jo muutaman käyttökerran jälkeen, mielen tyyntymisen ja ihohuokosten supistumisen välittömästi. In Fiore sopii muutenkin erinomaisesti hoivaamaan ihoa stressaavassa elämäntilanteessa. Stressaantuneen ihon kenkutellessa kokeile esimerkiksi ihoa rauhoittavaa In Fiore Calme Complexe Calming Face Oil Concentrate -öljyseerumia.

Kuvat: Unsplash

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.