Yleinen

Estelle & Thildin kansainvälisesti myydyimmät ihonhoitotuotteet TOP10

31.05.2018, Jolie

Estelle & Thild on Ruotsin suurimpia ja suosituimpia luonnonkosmetiikkabrändejä. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisesta sarjasta löytyy loistavia vaihtoehtoja ja kokonaisia tuotelinjoja myös herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille. Valikoima on monipuolinen ja tehoaineet vakuuttavia pohjoisista supermarjoista hyaluronihappoon. Tehokkaiden tuotteiden lisäksi omaleimainen ja kaunis visuaalinen ilme on tärkeä osa brändiä.

Estelle & Thild

Kyselimme Tukholmasta, mitkä ovat Estelle & Thildin kysytyimmät ihonhoitotuotteet juuri tällä hetkellä, kun kaikki kuhisevat brändin uusista meikeistä. Johanna vastasi, että kansainvälisesti suosituimpia tuotteita ovat kasvojenhoitotuotteet, vaikka me Joliessa myymmekin paljon brändin vartalonhoitotuotteita. Eri maissa yli tuhannessa myyntipaikassa myytävän luonnonkosmetiikkamerkin TOP10 on Johannan mukaan kasvojenhoitotuotteiden osalta seuraava:

  1. BioHydrate Moisture Day Lotion – kevyt ja nopeasti imeytyvä voide sopii hyvin meikin alle, myös nuorelle iholle.
  2. BioCleanse 3-in-1 Foam Cleanser – puhdistaa meikin hyvin, runsas vaahto on kiva käyttää etenkin jos käyttäjä on tottunut synteettisen kosmetiikan putsareihin.
  3. BioCleanse Micellar Cleansing Water – laadukas misellivesi, silti leppoisa hinta, suosittelemme miselliä etenkin aamuputsariksi.
  4. BioCleanse Radiance Micro Polish – micro-nimestään huolimatta tehokas kuorinta, raetta on paljon siitä tykkääville.
  5. BioHydrate Thirst Relief Vitamin Serum – lisäkosteutta tuomaan, sopii hyvin kaikille ihotyypeille, janoiselle iholle, ja myös ensimmäiseksi seerumiksi.
  6. BioCalm Soothing Day Cream – hajusteeton päivävoide, nopeasti imeytyvä koostumus sopii hyvin meikin alle.
  7. BioHydrate Tinted Moisturizer 01 – sävy on vaalea, sopii kaikista vaaleimmillekin. Tasoittaa kevyesti ihonsävyn ja jättää kauniin kuulaan pinnan.
  8. BioHydrate Refreshing Eye Gel – kevyt, mutta kosteuttava geeli sopii myös ensimmäiseksi silmänympärystuotteksi, ihanan virkistävä.
  9. Super BioActive Brightening Serum – Jolien valikoimassa uutuusseerumi, kirkastaa ja auttaa tasoittamaan ihonsävyä, esimerkiksi pigmenttiläiskiä.
  10. BioCleanse Facial Toner – sopii monille eri ihotyypeille, myös nuorelle iholle.

Kuva: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.