Yleinen

Kämp Garden – Grand Opening 15.11. – upeita avajaistarjouksia nyt molemmissa Jolie-myymälöissä ja verkkokaupassa

15.11.2018, Jolie

Jolie Beauty Shop

Uusi uljas Jolie Beauty Shop Helsingin Kämp Gallerian 2. kerroksen Garden-konseptissa avataan yleisölle tänään torstaina 15.11.2018. Uusin Jolie-ihanuus odottaa asiakkaitaan tyylikkäässä ympäristössä, jossa on niin ihanaa, ettei sieltä malttaisi lähteä pois ollenkaan. Jolien naapureina Gardenissa on kauniita ja kiinnostavia suomalaisia muoti- ja lifestylebrändejä, joita luotsaavat niiden rohkeasydämiset ja uudismieliset yrittäjät. Olemme ylpeitä heistä jokaisesta! Olemme ylpeitä itsestämme!

Kaupunkitila kohtaamisille, rentoilulle, kestävälle designille

Mukana Gardenissa ovat Jolien lisäksi Arelan lämmittävä laatuvilla, Terhi Pölkin kuuluisat kengät, Hanna Sarenin ilostuttavat hatut, Nomen Nescion ultrastaili minimalismi, Halon sielua liikuttavat kuosit, R-Collectionin ajaton mukavuus ja Samujin lempeä näyttelytilaa muistuttava myymälänähtävyys. Keskilattialta löytyy TRE <3 Nide, joka aiheuttaa välitöntä joululahjakuumetta. Ihanampaa kirjavalikoimaa ei ole koko Suomessa! Elinvoimaa aisteille keskitilassa antaa avajaisten hetkellä myös Klaus Haapaniemen design. Ruoka- ja juomapuolesta vastaavat Haiku Sushi, Kuuma ja Sprout Deli.

Jolie Beauty Shop Kypris Beauty

Jotain Gardenin kaltaista on pitkään kaivattu lisää myös Helsinkiin; yhteisöllisyyttä, eettisekologisuutta, persoonallisuutta. Tarjolla on nyt viihtyisä, elämyksellinen ja rauhoittava kaupunkitila kohtaamisille, rentoilulle, kestävälle designille. Tyyliä ilman pönötystä. Sellaista, mistä olemme ehkä olleet perinteisesti kateellisia Tukholmalle ja Kööpenhaminalle. Olemme kiitollisia Ilmariselle, FutuDesignille, Loikka Worksille ja Junille ihmeen tekemisestä!

Gardenin avajaistarjouksia tarjolla molemmissa myymälöissä ja Jolie webshopissa

Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaamme tervetulleiksi Jolien kaikkiin kolmeen kivijalkaan: lippulaivaamme Jolie shopiin Punavuoressa, Jolie span lämpöpetiin Kalevankadulla ja Jolie Beauty Shopiin Kämp Galleriassa. Gardenin myymälä palvelee Henrietan (som betjänar gärna på svenska) johdolla arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 12-16. Tällä aikataululla matkaamme ainakin jouluun saakka. Jolie Beauty Shopista löytyy valikoitu kattaus uusia ja vanhoja tuotemerkkejämme. Mukana Jolien kansainvälisen verkkokaupan Jolie Beautyn puolelta ovat esimerkiksi asiakkaidemme toivebrändit Nazan Schnapp sekä Kypris.

Gardenin avajaisten kunniaksi olemme avanneet myös Jolie webshopiin avajaistarjousten kategorian. Osa hulppeista avajaistarjouksista on saatavilla torstaista sunnuntaihin 15.-18.11. myös Jolien verkkokaupasta, Jolie shopista Uudenmaankadulta sekä Jolie spasta Kalevankadulta. Suosittelemme esimerkiksi Whamisan koukuttavia sheet maskeja ja tonereita tulevaan talveen, ikisuosikkiamme Absolutionin Anti-soif -seerumia ja yhtä myydyimmistä putsareistamme: Pai Skincaren puhdistusvoidetta.

Jolie Beauty Shop Jolie Beauty Shop

Gardenin myymälästä voit varata myös ajan kahteen erilaiseen meikkiopastukseen numerosta 0503428022 tai sähköpostista garden@jolie.fi

Meikkipohjaopastus

Millainen on ihollasi täydellisesti toimiva meikkipohja? Peittävä, mattainen, kevyt vai kuultava? Sopiiko ihollesi nestemäinen, voidemainen vai puuterimainen meikki ja tarvitsetko erillisiä peitetuotteita? Jolien meikkipohjaopastuksessa ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Opastus on erityisen hyvä valinta silloin, kun etsit uutta, juuri omalle ihollesi sopivaa luonnonkosmetiikan meikkipohjaa tai olet vaihtamassa luonnonkosmetiikkaan. Opastus on kestoltaan noin puoli tuntia ja sen hinta on 40€. Hintaan sisältyy vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita 40 euron arvosta.

Silmämeikkiopastus

Jolien silmämeikkiopastuksessa sinulle tehdään toiveidesi mukainen silmämeikki. Meikki räätälöidään tarpeesi mukaan joko päivä- tai iltameikiksi. Samalla saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön. Opastus on kestoltaan noin puoli tuntia ja sen hinta on 40€. Hintaan sisältyy vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita 40 euron arvosta.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.