Yleinen

Jolie avaa uuden myymälän Helsingin ydinkeskustassa marraskuussa 2018

13.08.2018, Jolie

Garden

Kuten jo Paljousalen yhteydessä kerroimme, uusi myymälämme on totta! Vaikka teemme Joliessa ahkerasti verkkokauppaa, uskomme silti palavasti kivijalkakulttuuriin, sen yksilölliseen palveluun ja elämykselliseen tunnelmaan. Mikä olisikaan ihanampi paikka tehdä ostoksia kuin paikallinen putiikki, jossa on mahdollista kohdata aito elävä konsepti ja asiastaan innostuneita ihmisiä. Tuoksutella raaka-aineita, testailla koostumuksia, vertailla sävyjä ja saada osaavaa opastusta.

Galleria Esplanad lanseeraa uuden upean Gardenin

Suomalaisen muodin keskus Garden avautuu Helsingissä marraskuussa. Galleria Esplanadin eli entisen Kämp Gallerian kiinteistönomistaja on halunnut innovatiivisella otteella panostaa kauppakeskuksen toiseen kerrokseen, joka kätkee yhden kaupunkikeskustan aarteista: kauniin ja tunnelmallisen kupolitilan. Designtoimisto Futudesign ja PR-toimisto Juni ovat yhdessä Ilmarisen kanssa laittaneet tuulemaan. Sekä kaupunkilaiset että turistit pääsevät nauttimaan uudesta miljööstä ja sen tyylikkäästä kattauksesta noin marraskuun puolivälissä 2018.

Garden Samuji

 

Garden Enhats

Taidolla kuratoitu Garden-kokonaisuus esittelee suomalaisen muodin keskeiset nimet ja nousevat tähdet. Omat liikkeensä Gardeniin avaavat Arela, Samuji, Terhi Pölkki, éNHATS, Hálo sekä Nomen Nescio. Gardenin keskiaukiolta löytyy suomalaiseen designiin erikoistunut TRE Gallery & Books, jonka kaupungin parhaasta kulttuurikirjojen ja -lehtien valikoimasta vastaa kirjakauppa Nide. TRE Gallery & Books tuo tilaan myös joukon shop-in-shopeja, joista ensimmäinen on Klaus Haapaniemi. Maagisessa mielikuvitusmaailmassa on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä laaja valikoima suositun suunnittelijan huippulaadukkaita sisustustuotteita, kimonoita ja asusteita. Silmäniloa tilaan tuo loistokas kukkabaari, josta voi ostaa kirjalahjan oheen tai arjen iloksi leikkokukkakimpun.

Garden nostaa esiin myös nuoria suunnittelijoita ja nousevia kykyjä. Garden Room esittelee ja myy kevään 2019 aikana muun muassa Manniston, Rolf Ekrothin, ONAR Studiosin ja Maria Korkeilan mallistoja. Lisäksi galleriassa nähdään Aalto-yliopiston opiskelijoiden sekä SSAW-lehden näyttelyjä. Tilassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia kuten näytöksiä, presentaatioita, keskustelutilaisuuksia ja myyntitapahtumia. Gardenin valikoimassa on luonnollisesti myös ihanaa ruokaa, erinomaista kahvia ja parasta kuohuvaa. JA – luonnonkosmetiikkaa.

Jolie Beauty Shop tuo Gardeniin ajankohtaisinta luonnonkosmetiikkaa

Jolie sai kutsun mukaan Gardeniin, sillä selektiivinen luonnonkosmetiikka ansaitsee tilaa ja näkyvyyttä, erityisesti silloin, kun se tarjoillaan ”ilmiömäisestä konseptista.” Olemme kiitollisia ja sydämestämme mukana, sillä uuden ajan muoti edustaa samanlaisia arvoja kuin uuden ajan kosmetiikka: kestävyyttä, ekologisuutta, laatua, yksilöllisyyttä, rohkeutta. Jaamme yhteistä henkeä ja sanomaa niin Gardenin yritysten kuin sen tulevan asiakaskunnan kanssa. Olemme ihastuneita Gardenin harkittuun tyyliin, persoonallisuuteen ja edelläkävijyyteen. Keskustamyymälällä vastaamme myös Jolien asiakkaiden toiveeseen kivijalkojemme city-lokaatiosta. Jatkamme edelleen myös Uudenmaankadulla Punavuoressa sekä Helsingin Stockmann-tavaratalossa.

Garden Nide

 

Gardenissa avattava myymälä tulee olemaan kansainvälisen verkkokauppamme Jolie Beautyn oma lippulaivaputiikki, jonka valikoimassa korostuvat suuren maailman uniikit ja trendikkäät luonnonkosmetiikkabrändit. Jolie Beauty Shopissa esitellään vuoden aikana neljä vaihtuvaa sesonkiteemaa. Mukana on huippuluokan luonnonkosmetiikkaa muun muassa Suomesta, Yhdysvalloista ja Japanista. Jolie-asiakkaille ennestään tuttuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi May Lindstrom Skin, Kypris, UMA Oils, Odacité, Kjaer Weis, Patyka, Absolution ja INARI Arctic Beauty. Jolie Beauty Shopin valikoimasta löytyvät myös asiantuntevat ihonhoitokonsultaatiot ja meikkiopastukset.

Punavuoren Jolie-myymälää fiksataan hieman, ja siellä valikoima säilyy edelleen laajana, alati elävänä ja kiinnostavana. Nostalgisen Uudenmaankadun putiikkimme palvelukonsepteja kehitetään ja se tarjoaa jatkossakin monenlaista ihanaa alkuperäiselle Jolie-yhteisölle ja sen ystäville. Myös Jolien supersuosittu spa jatkaa perinteiseen tapaan Kalevankadulla.

Kuvat: Chris Vidal Tenomaa

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
5 years sitten

Ihanaa, ihanaa… en malta odottaa!

Konnakartanon Konna
Konnakartanon Konna
5 years sitten

Jos vielä saisi myymälän Helsingin ulkopuolelle… 😛

Jolie
Jolie
5 years sitten

Toivon mukaan pian saadaankin! 🌻

Jolie
Jolie
5 years sitten

Mekään emme malttaisi! Lämpimästi tervetuloa heti vierailulle Mari 💛

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.