Yleinen

Pakkaa kosteutta ihoon! Elokuun kuukauden tuote on INARI Water Cream

03.08.2018, Jolie

Mikä on water cream?

Ajankohtainen water cream tarkoittaa kosteusvoidetta, joka sisältää vähän tai ei ollenkaan öljyjä. Vesivoiteita syntyy nyt maailman kosmetiikkamarkkinoilla tiuhaan tahtiin, sillä vesikosteutuksen pakkaaminen ihoon on in. Niiden koostumukset ovat ohuita, fluidimaisia, miellyttäviä, voiteen ja geelin sekoituksia, jotka imeytyvät nopeasti ihoon ja kunnostavat tehokkaasti sen kosteustasapainoa. Kun vesikosteuden määrä ihossa nousee, iho alkaa näyttää freesiltä ja terveeltä, nuorekkaalta ja hehkuvalta. Vesivoide intensiivikosteuttaa ilman, että rasvat tukkivat huokosia tai lisäävät ihon kiiltoa. Siksi water creameja suosivat erityisesti rasvaisen ja sekaihon omaavat. Ne ovat erinomaisia myös lämpimän ja kostean vuodenajan ihonhoidossa.

 

Tarkista vaikuttavat ainesosat

Vesivoiteessakaan yksin vesi ei tietenkään auta kosteuttamaan ihoa, ja siten water cream saattaa olla hieman harhaanjohtava termi. Hankkiessasi water creamia (tai mitä tahansa kosmetiikkatuotetta) on syytä katsoa tarkasti INCI-listan vaikuttavia ainesosia. Vaikuttavien aineiden kirjo on suuri, ja niiden laatu ja määrä vaihtelevat. Trendikäs vaikuttava aine water creameissa on esimerkiksi hyaluronihappo. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon, silottaa juonteita ja aiheuttaa ihoa täyttävän ”plumping” -efektin. Hyvin kosteutetun ihon omasuoja paranee, jolloin iho pysyy vastustuskykyisempänä ja tasapainoisempana.

Miksi INARI Water Cream?

Suomalainen INARI Water Cream sisältää laadukasta eurooppalaista hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa sekä kallisarvoista arktista Arctic Blend -kasviuutetta. Arctic Blend tehdään lakasta, puolukasta, mustikasta, pakurista, männynkuoresta sekä ruusujuuresta, joilla on vahvoja antioksidanttisia vaikutuksia. INARI Water Creamin avulla voi korjata ihon epätasapainotiloja, sillä se kosteuttaa ja parantaa ihoa tehokkaasti. INARIn versio water creameista on rikas ja hoitava, mukana on hieman myös öljyjä. Siksi se sopii erityisesti ikääntyvälle iholle, ja toimii loistavasti kuurina hellekesän jälkeiseen ihon elvyttämiseen. Voiteen laatu näkyy ja tuntuu iholla selvästi. Tuoksu on mieto ja raikas.

Miten water creamia käytetään?

On hyvä muistaa, että kaikki ihotyypit tarvitsevat vesikosteuttajaa. Ilman riittävää vesikosteutusta ihon voi olla vaikea säilyttää kosteustasapainoaan ja pysyä terveenä. Useimmat ihotyypit tarvitsevat kuitenkin myös rasvaa, kuten tuhdimpaa voidetta tai öljyä jatkuvassa käytössä tai silloin tällöin kuurina. Vesikosteuttajia käytetään aina rasvaisempien koostumusten alla. Jos hankit vesikosteutukseen water creamin, vielä senkin alle voi lisätehoja halutessaan laittaa seerumia tai kasvovettä.

Niukkapurkkiseen ihonhoitoon INARI Water Cream sopii kätevästi vaikka sellaisenaan, sillä se on vesivoiteeksi runsaasta päästä ja toimii hyvin niin yö- kuin päivävoiteena. Ikääntyvän ja erityisesti auringolle altistuneen ihon hoitoon suosittelemme alle INARI Lifting Serumia tuomaan supervoimia.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.