Yleinen

Kuukauden luonnonkosmetiikkatuote – heinäkuun valinta on viileä sisar Reverence

05.07.2018, Jolie

Olemme syvästi ja pyhästi luvanneet uskollisille asiakkaillemme, että kuukauden valinnat tihkuvat tositarkoitusta. Näin myös heinäkuussa olemme jälleen vakavan äärellä! Jolien myydyin poskipunasävy, ikibestseller Blossoming, on Kjaer Weisin pohjoiseen makuun sopiva sävy, neutraali yhdistelmä pinkkiä ja korallia. Nyt tähti on saanut sisaren, ja hän on kuinkas muutenkaan kuin täydellinen.

Blossoming-bestsellerin viileä sisar Reverence

Kjaer Weisin kuuman kesän 2018 lanseerauksessa New York julkisti Blossomingin kauan odotetun sisarsävyn – viileän Reverencen. Reverence saa poskipunafanin hengästymään. Se on sinisellä taitettu pinkin sävy, neutraali ja suhteellisen vaalea kuten Blossoming, mutta viileämpi versio siitä. Se sopii siten aivan kaikille, myös varovaisemmalle poskipunan käyttäjälle. Reverence on upea erityisesti vaaleasta keskitummalla ihonsävyllä. Se raikastaa, herättää ja korostaa kantajansa omia viileitä sävyjä hienostuneesti: silmiä, ihoa, hiuksia ja pukeutumista. Lämpimälle ihonsävylle meikkileikkijä taikoo sillä hieman hauskaa kontrastia.

Kjaer Weis Cream Blush Reverence

Kuulautta ja freesiyttä helposti jokaiselle iholle

Kjaer Weisin poskipunan helposti levittyvä voidemainen koostumus sulautuu ihoon kauniisti jättäen kevyen sävyn. Voidemaisen juju on hyvä testata ja havaita itse. Kjaerin punalla saa kasvoille ihanaa freesiä kuulautta ja nuorekkuutta ilman helmiäistä. Lopputuloksesta tulee hienostunut ja hillitty. Ikääntyvälle ja/tai kuivalle iholle sopii usein parhaiten juuri voidemainen poskipuna, sillä se ei korosta ihon kuivuutta tai juonteita.

Kjaer Weis Cream Blush Reverence

Ota avuksi Kjaer Weis Blush Brush -poskipunasivellin

Voidemaista poskipunaa voi hyvin levittää sormin tai erilaisia meikkisieniä käyttäen. Kjaer Weis Blush Brush -poskipunasivellin on erityisesti suunniteltu voidemaisten poskipunien levittämiseen ja häivyttämiseen. Ammattimeikkaajana ansioitunut Kirsten Kjaer Weis on osannut huomioida funktionaalisuuden sen designissa. Lyhyt varsi on supermukava käyttää ja mahdollistaa kontrolloidun lopputuloksen. Blush Brush mahtuu helposti myös meikkipussiin. Se on valmistettu laadukkaasta, allergiatestatusta synteettisestä karvasta. Sivellintä voi hyödyntää myös meikkivoidesiveltimenä.

Kjaer Weis Cream Blush Reverence

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.