Yleinen

Pai Rosehip Oil -ruusunmarjaöljy korjaa ihon aurinkovaurioita

11.07.2018, Jolie

Pai Rosehip Oil

 

Kuuluisa ruusunmarjaöljy on Pai Skincaren maailmanlaajuisesti myydyin ja palkituin yksittäinen tuote. Suomessa myymme Pain öljyä hurjia määriä erityisesti talvisin, kun suomalaiset ravitsevat sillä pakkasen puremaa ja keskuslämmityksen kärsityttämää talvi-ihoaan. Muutamasta hyvästä syystä Rosehip Oil on erityisen tarpeellinen kuitenkin myös kesällä:

  1. LAATU: Pain öljyseerumi sisältää tiivistetyssä muodossa A-vitamiinipitoista ruusunmarjaöljyä sekä ruusunmarjasiemenöljyä. Tiivistetty muoto tarkoittaa, että pullo on täyttä tavaraa eikä sitä ole jatkettu ylimääräisillä täyteaineilla. Laatuunsa nähden öljy on varsin edullinen. Pai hiilidioksidiuuttaa öljyn kokonaisista ruusunmarjoista, ja saa hellävaraisesti irti marjasta sen kaikki arvokkaat hyödyt. Vaikuttavat ainesosat säilyvät menetelmän ansiosta aktiivisina ja supertehokkaina.
  2. ANTIOKSIDANTTISUUS: Pai Rosehip Oil on vaikuttavien ainesosiensa vuoksi vahvan antioksidanttinen ja ihoa ravitseva. Se suojaa ja korjaa ihoa ulkoisten ärsykkeiden ja vapaiden radikaalien haitoilta. A-vitamiini on voimakkaasti uudistava, siksi öljy on ihanteellinen väsyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskille, arpiin, venymäjälkiin sekä auringon vaurioittamalle iholle. Päivetys on kaunista ja tekee ihon terveen näköiseksi, mutta jo kevyt sävy aiheuttaa todellisuudessa vaurioita ihoon ja edistää sen ikääntymistä. Uudistava öljy korjaa ihon rakenteita UV-säteilyn jäljiltä, palauttaa sen elastisuutta sekä tasoittaa sävyä. Kesällä kuuriluontoisesti sitä voivat käyttää kaikenikäiset, ehdottomasti myös miehet.
  3. VÄRI: Punaoranssi pullo autenttisen väristä ruusunmarjaöljyä pitää sisällään A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia, joka valmistaa ihoa aurinkoon. Beetakaroteeni myös sävyttää ihoa välittömästi, ja siksi sillä saa kesäpäivetystä kasvoille suoraan purkista – turvallisesti ja muutamasta tipasta. Lisäksi öljy korostaa jo olemassaolevaa päivetystä.
Pai Rosehip Oil Drops

Käyttöohje: Levitä 2-3 tippaa öljyä puhtaille, hieman kasvovedestä kosteille kasvoille tai laita hiukan vesiseerumia öljyn alle (esimerkiksi Pai Skincaren Back to Life -seerumia). Käytä ruusunmarjaöljyä pääsääntöisesti iltaisin muutaman kerran viikossa tai tehokuurina joka ilta, jos esimerkiksi veneilet tai oleskelet paljon auringossa. Käytä sellaisenaan tai sekoita haluamaasi kosteusvoiteeseen. Öljy on tarkoitettu kasvoille, mutta sitä voi hyvin käyttää tehohoitona esimerkiksi kaulan ja rinnan alueelle ja kämmenselkiin tai ensiavuksi ihon palaessa auringossa.

 

Kuvat ja video: Pai Skincare

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arja From
Arja From
4 years sitten

Hei!
Milloin saatte lisää Pain luomuruusunmarjaöljyä?

Maria Joliesta
Maria Joliesta
4 years sitten
Reply to  Arja From

Hei! Pain ruusunmarjaöljyä on tulossa lisää noin 2-3 viikon kuluttua. 🌸

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.