Yleinen

Purkkaputsari on kuukauden ylivoimainen voittajatuote

09.06.2018, Jolie

Kuukauden luonnonkosmetiikkatuotteen kadehditun arvonimen kesäkuussa kaappaa kiistatta kotiin Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser. Kesän paras kasvoputsari on saanut Jolie shopin oven käymään yhtä hurjaa tahtia kuin Warpaintin lanseerauksessa aikoinaan. Onneksi kilisevän ja rämisevän ovemme voi kesällä sitoa suosiolla auki. Meillä vietetään siis avoimien ovien päiviä, nautitaan täysillä kesästä ja myymälään puhaltavasta leppeästä tuulesta sekä innovatiivisesta kasvopesusta. Keräsimme kesäkuun voittajan valinnan perusteluihin asiakaspalautetta ja käyttäjäkommentteja, joita olemme jo ehtineet saada. Tästäpä fiilistelemään:

”Koska meikkaan reippaalla kädellä ja ihoni on rasvainen, olen tottunut tekemään lähes aina kaksoispuhdistuksen. Myös yksivaiheisilla putsareilla pesen kasvoni tavallisesti kahteen kertaan. Olixialla pestessä ei tule kuitenkaan tunnetta, että pitäisi pestä kahdesti. Homma on kerrasta superhyvä!

”En tiedä mikä tässä on, mutta koko tuotteesta tulee jotenkin tosi hyvälle mielelle. Ehkä se on se iloinen pakkaus ja sitten tietenkin se mahtava lopputulos.”

”Rakastan sitä, että puhdistustuotteita on vain yk-si! Ei useampia törppöjä, ei kerrostamisia, ei välihuuhteluja, tai kylppärissä roikkuvia epäedustavia putsariliinoja. Yksi ainoa tuubi on kaipaamaani mennyttä maailmaa. Pyhä yksinkertaisuus on tullut takaisin!”

”Käytän tuotetta kirjaimellisesti käyttöohjeen mukaan, ja kuivalle iholle painelu ja riittävän hidas hieronta tekee iholle tosi hyvää. Ehkä C-vitamiini ehtii vaikuttaa? Tuote pesee tällä tekniikalla tosi puhtaaksi ja iho kirkastuu kivasti ja nopeasti.”

”Olin kokeillut tuotetta aikaisemmin, ja mulla oli sitä niin kauhea ikävä, että jouduin hankkimaan sen heti itselleni, vaikka kaapissa oli kymmenen muutakin putsaria. Oli pakko ostaa Gummy Cleanser ja taas todeta, että se on oikeasti maailman paras. Koukuttava!”

”Helppo, halpa, näppärä. Ihana raikas tuoksu. Iho jää pehmeäksi ja hehkuvaksi. Myös mieheni tykkäsi!”

”Tämä jaksaa hämmästyttää joka ilta, meikit lähtee erittäin helposti, tulee olo, että iho on KUNNOLLA puhdas, mutta iho ei jää yhtään kuivan tai kiristävän oloiseksi.”

”Suosittelisin ehdottomasti sekaiholle. Balmimainen, ei kuivata poskia, mutta T-aluetta pystyy pesemällä pesemään, kun lisää vettä riittävän hissukseen. Kosteuttaa ja tasapainottaa sekaihon ongelmia.”

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.