Yleinen

Kuukauden luonnonkosmetiikkatuote – Jolien huhtikuun valinta on uudenlainen kasvobalmi

11.04.2018, Jolie

Näinhän se on, rakkaat ystävät, että toiset tuotteista vain ovat kohtalonomaisia. Jolien Toimitus listaa jatkossa kuukausittain Jolien henkilökunnan valinnan, kuukauden parhaan luonnonkosmetiikkatuotteen ajankohtaisten tarjokkaiden joukosta. Lupaamme, että voittaja omaa aina reilun annoksen kulttituotekapasiteettia. Huhtikuun valinta on lähes yksimielisesti havaijilaisen kesäbrändimme Leahlanin Bless Beauty Balm.

Yhdysvaltojen länsirannikolla suurta suosiota nauttiva Leahlani on hurmannut balmillaan Los Angelesin, mikä ei kauneusasioissa ole kovinkaan helppo tehtävä. Miksi balmia sitten jonotetaan Losissa? Miksi se on voittaja myös meillä?

Jolie-raadin perustelut:

Kevyt, ohut ja imeytyvä balmi on olemassa

Koska balmit ovat kasvivahojen ja -öljyjen kiinteä olomuoto, ne ovat usein koostumuksiltaan tukevia ja osalle ihotyypeistä raskaita. Jos kokemuksesi on, ettei sekaiho tai rasvainen ja epäpuhdas iho kestä balmia, nyt voisikin olla ihmettä ilmassa! Jos et ole aiemmin ihastunut balmeihin, anna tälle mahdollisuus. Bless Beauty Balm on huomattavan erilainen kuin monet rasvaisen paksut balmit, sen koostumus on selvästi ohuempi ja notkeampi kuin balmeissa yleensä. Bless imeytyy ihoon hetkessä, ei jätä ihoa yhtään rasvaiseksi, vaan antaa himmeän kuulaan pinnan.

Ravitsee ja hillitsee ihon omaa talintuotantoa

Balmi on kuitenkin balmi hyvässä! Bless Beauty Balmin hoitavuus on huikean hyvä, ja upeiden raaka-aineiden cocktail ravitsee erinomaisesti jokaista ihotyyppiä. Bless on vaikutuksiltaan erityisen tasapainottava, ja sopii siksi myös kenkuttelevalle ja punoittavalle iholle. Epäpuhdas iho rauhoittuu ja silottuu sen vaikutuksesta. Bless vahvistaa ja suojaa ihoa sekä auttaa vähentämään tulehduksia.

Tuote on tehokas ja riittoisa

Bless Beauty Balm on valmistettu ilman vettä ja emulgaattoreita varmistaen sen kyky hoitaa ihoa 100% puhtain ja tehokkain ainesosin. Täyteläiset luomulaatuiset kasvivoit ja kylmäpuristetut kasviöljyt hoitavat ihoa koko määrältään, ja kertakäyttöön tarvitaan vain hyvin pieni nokare balmia.

Bless Beauty Balm on hajuvesi

Blessin tuoksu on siinä määrin ihana, että käytämme balmia tuoksuna. Jos joku Jolie shopissa tai toimistolla on piipahtanut Leahlanin testeripöydässä, koko tiimi huomaa heti huoneisiin hiippailevan tutun huumaavan tuoksun. Puhtaan luonnollisten makeiden appelsiininkukkien tuoksu virkistää ja ihastuttaa väsymättömästi.

Leahlani on saanut balmin tuoksusta niin paljon palautetta, että brändi on juuri lanseerannut Blessistä myös oman tuoksun. Virallinen Bless-hajuvesi tulee meille myyntiin, kun tuotteen EU-myyntiluvat ovat kunnossa. Siihen saakka balmi saa toimia tuoksuna.

Bless Beauty Balm on putsari … ja huulirasva

Ihon lämmöstä öljyksi sulava balmi jättää iholle silkkisen tunnun. Kuivalle iholle hierottuna ja lämpimään veteen kastetulla kasvo- tai musliiniliinalla poistettuna se puhdistaa mainiosti meikin. Jos maltat poistaa sen! Bless on kuitenkin tästä syystä mainio monitoimi- ja matkatuote, koska sopii niin puhdistukseen kuin kosteutukseen ja hoitoonkin. Auringonlaskun värinen balmi parantaa myös rohtuneet huulet ja muut kuivat ja herkät ihoalueet.

Jolie-tiimin pisteet 10 – viisi tähteä! Paljon onnea Bless Beauty Balm ja kaikki sen onnelliset omistajat! Tuotteen hinta on 54 euroa, löydät sen Jolien verkkokaupasta täältä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.