Yleinen

Spring Clean Week tulee taas – Vaihda ikisuosikkisi luonnonkosmetiikan vastaavaan Jolien vaihtokampanjassa

12.04.2018, Jolie

Spring Clean Week

Viime vuonna toukokuussa järjestimme ensimmäisen kerran Jolien Spring Clean -kampanjan, joka oli mahtava menestys! Asiakkaamme saapuivat sankoin joukoin etsimään luonnonkosmetiikan vastinetta omaan käyttöön jämähtäneeseen kosmetiikan ikisuosikkiin. Odotimme vaihtokampanjaan erityisesti dödöjä, meikkivoiteita, ripsivärejä ja hiustuotteita, sillä nämä ovat tyypillisesti hieman hitaammin tai vaikeammin vaihdettavissa. Yllättävän paljon vaihtoon saapui kuitenkin myös vartalovoiteita, kasvojen ihonhoitotuotteita, itseruskettavia ja aurinkovoiteita, joiden kuvittelimme olevan jo selvä peli.

Onko sinulla yhä jokin tai joitakin kosmetiikkatuotteita, jotka haluaisit vaihtaa luonnonkosmetiikkaan? Haastamme nyt jokaisen vaihtamaan kylppärin kaappiin tai meikkipussiin sinnikkäästi jämähtäneen synteettisen kosmetiikan suosikin luonnonkosmetiikan versioon. Voisitko asiantuntijan avulla vaihtaa sen uuteen ihanaan, ekologiseen ja muovittomaan tuotteeseen?

Vaihtokampanjan säännöt Jolie shopissa:

Halutessasi osallistua kanssamme puhtaan kosmetiikan vallankumoukseen, kiikuta tuotteesi 12.-18.4. välisenä aikana Jolie shopiin (Uudenmaankatu 26, Helsinki). Luonnonkosmetiikan asiantuntijat etsivät kanssasi korvaavan tuotteen laajasta valikoimasta. Jätät vanhan tuotteesi kirjaimellisesti meille ja lähdet kotiin uuden suosikin onnellisena omistajana, jonka saat poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Alennusprosentit vaihtelevat tuotemerkeittäin, ja suuresta osasta vaihtotuotteita saat shopissa hulppean ja ainutlaatuisen jopa 30% -alennuksen. Pyydämme vaihtoon tulevat tuotteet tyhjinä jo jätteenkäsittelyllisistä syistä.

Vaihtokampanjan säännöt Jolie webshopissa:

Tänä vuonna saamme kampanjaan myös verkkokaupan mukaan! Koska muualla asuvat asiakkaat eivät ehkä pääse kampanjan aikana Jolie shopiin, julistamme siksi Jolie webshopiin loppuviikon ajaksi koko valikoima -alen. Verkkokaupassa alennus koskee kaikkia ostoja, eikä vanhoja tuotteita tarvitse palauttaa meille. Alennusprosentti 15% koko valikoimasta on voimassa 12.-15.4. ja toimii koodilla SPRINGCLEAN. Alennus ei koske tiettyjä tuotemerkkejä tai palveluita. Katso poikkeukset Alennuskoodit-sivulta.

Joliella on CosmEthicsin Legal Compliance -sertifikaatti, joka varmistaa, että tuotteistamme ei löydy EU:n lainsäädännössä kiellettyjä ainesosia.

#springcleanweek #mybeautyisclean #uusisuosikkini

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.