Yleinen

Ihon kevätsiivous – Esittelyssä luonnonkosmetiikan kirkastavat ja nuorentavat hedelmähappotuotteet

13.04.2018, Jolie

 

Hedelmähappojen avulla on mahdollista tehdä raikastava ja uudistava kevätsiivous iholle. Hedelmähapot eli alfahydroksihapot (AHA-hapot) toimivat monissa ihoa kirkastavissa kuorinnoissa ja naamioissa tehoaineina. Hedelmähappoja käytetään kotihoitotuotteissa niin pieninä ja matalina pitoisuuksina, että ne sopivat yleensä hyvin lähes kaikille ihotyypeille. Mikäli ihosi on hyperherkkä tai siinä on esimerkiksi ruusufinniä, suosittelemme kuitenkin käyttämään hedelmähappoja sisältäviä tuotteita varoen. Hedelmähappotuotteita voi herkän ja reagoivan ihon kanssa testata ensin pienelle ihoalueelle.

Hedelmähapot kuorivat ihoa irrottamalla kuollutta ihosolukkoa ihon uloimmasta kerroksesta. Lisäksi hedelmähapot toimivat humektantteina eli ne kosteuttavat ihoa. Luonnonkosmetiikassa käytetään esimerkiksi omenasta, sitruunasta, appelsiinista, mustikasta, sokeriruo’osta ja ananaksesta saatavia happoja. Hedelmähapot sopivat erityisen hyvin ikääntyneen ihon, epäpuhtaan ihon sekä pigmenttimuutosten hoitoon.

Jolien valikoimassa on tehokkaita luonnonkosmetiikan hedelmähappokuorintoja. Kuorintojen teho perustuu hedelmähappojen kuorivaan ja kirkastavaan vaikutukseen. Kuorinnat levitetään kasvoille naamion tapaan ja annetaan vaikuttaa muutamasta minuutista 10 minuuttiin. Lisäksi valikoimamme kattaa hedelmähapoilla terästettyjä kuorintoja, joissa on lisäksi mukana myös rakeita. Nämä sopivat erityisen hyvin esimerkiksi mustapäiden ja muiden pienten tukkeutumien hoitoon. Nämä kuorinnat kannattaa levittää kasvoille muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan, ja sen jälkeen vielä pyöritellä rakeita iholla. Hedelmähappopitoisuudet ovat näissä kuorinnoissa vielä pienemmät kuin rakeettomilla verrokeillaan.

Hedelmähappoja on lisätty myös muutamiin naamioihin ja muihin ihonhoitotuotteisiin lisätehoja tuomaan. Nämä uudistavat ihoa tehokkaasti, ja saavat sen jo lyhyellä aikavälillä näyttämään kirkastuneelta ja raikkaammalta.

Jolien herkullinen luonnonkosmetiikan hedelmähappotusina herättää ihosi uuteen vuodenaikaan:

1. Öisin käytettävä kuuriluontoinen tehoseerumi on Kypris Moonlight Catalyst, jonka taika perustuu sen uudistavaan ja kevyesti kuorivaan vaikutukseen. Kuuri auttaa helposti tukkeutuvaa ihoa pysymään kirkkaana ja puhtaana sekä sopii loistavasti myös samealle ja/tai ikääntyvälle iholle kirkastavaksi tehotuotteeksi. Miellyttävä, nopeasti imeytyvä koostumus, joka samalla kosteuttaa ihoa jättäen sen hoidetuksi ja pehmeäksi.

2. Mel Millis Phytonutri Qi MM Face Peel sisältää suuren määrän ihon pehmeänä säilyttävää hunajaa sekä sokeriruo’osta saatavaa glykolihappoa, joka kevyesti kuorii kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnan monipuolisesti ihoa kirkastavat, kosteuttavat ja silottavat vaikutukset tekevät tuotteesta samalla loistavan naamion.

3. Kypris Glow Philtre on kirkastava naamio, joka sopii kaikille ihotyypeille tuhkimonaamioksi. Pikakaunistajan granaattiomena kuorii ihoa entsymaattisesti paljastaen ihon luonnollisen hehkun. Sopii myös lempeäksi kuorinnaksi ihotyypeille, jotka eivät muuten kestä kuorintaa.

4. Patykan puhdistusvaahto sisältää erittäin miedon yhdistelmän hedelmähappoja, jotka päivittäin käytettyinä auttavat syväpuhdistamaan hellävaraisesti ihohuokosia ja näin ehkäisemään tukkeumia. Iho saa uutta elinvoimaa ja kirkastuu.

5. Patykan kaksitehoinen kasvokuorinta on erityisen hyödyllinen kuivalle ja/tai ikääntyvälle iholle sen kosteuttavan ja uudistavan vaikutuksen vuoksi. Pieni rae on jauhettua bambua sekä jojobahelmiä, jotka eivät raavi ihoa vaan pehmeästi poistavat kuolleen ihosolukon yhdessä Patykan käyttämän viiden hedelmähapon yhdistelmän kanssa.

6. Absolutionin kasvokuorinta yhdistää parhaat puolet sekä hedelmähapoista että mekaanisesta kuorinnasta. Savipohjainen kuorinta sopii kaikille, mutta on erityisen hyödyllinen epäpuhtaalle iholle. Tätä tuotetta voi käyttää myös mininaamiona pidentämällä vaikutusaikaa vaikkapa 10 minuuttiin. Tällöin se kirkastaa ihoa vieläkin tehokkaammin ja samalla myös puhdistaa ihoa.

7. Josh Rosebrook Active Enzyme Exfoliator on kaksitehoinen entsyymikuorinta hienoksi jauhetun saksanpähkinän tehostaessa kuorintaa mekaanisesti. Monipuoliset ainesosat tekevät kuorinnasta hyödyllisen kaikille ihotyypeille. Tuotteen voi jättää vaikuttamaan iholle jopa tunnin ajaksi ja tuote toimittaakin samalla tehonaamion virkaa.

8. Leahlani Meli Glow -naamio pohjaa kirkastavan vaikutuksensa lempeästi kuoriviin trooppisiin hedelmiin. Sen kosteuttava ja iholle uutta elinvoimaa antava naamio sopii erityisen hyvin kuivalle ja/tai ikääntyvälle iholle.

9. Madara AHA Mask on hinta-laatusuhteeltaan mainio, edullinen AHA-happokuorinta. Vaikutusaikaa on helppo säädellä ihotyypin mukaan. Tukkeutuneella iholla kuorinnan voi antaa vaikuttaa iholla 10 minuutin ajan.

 

 

10. Pai Copaiba Deep Cleanse AHA Mask on suorastaan nerokas yhdistelmä puhdistavaa naamiota terästettynä erittäin lempeillä hedelmähapoilla. Englantilaissarja Pai Skincare on kehitetty vastaamaan herkän ja helposti reagoivan ihon tarpeisiin ja siksi käytetyt raaka-aineet eivät ärsytä herkkääkään ihoa. Tämä naamio on erinomainen myös ihoille, jotka eivät herkkiä olisikaan, tällöin voit kuoria ihon ennen naamiota esimerkiksi pienirakeisella kuorinnalla.

11. Supermood Youth Glo Luxury Peel on ylellinen ja tehokas rakeeton kuorinta, joka sopii erityisen hyvin ikääntyvän ihon sekä ihon värivirheiden (kuten pigmenttiläiskien) hoitoon. Ohuella iholla jo minuutin vaikutusaika riittää taikomaan kasvoille nuorekkaan hehkun. Vaikutusaikaa pidentämällä kuorinta sopii avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia suurihuokoisella iholla.

11. Whamisan innovatiiviset kuorintalaput edustavat BHA-kuorintaa. Vaikuttavana kuorivana aineena lapuissa on betaiinisalisylaatti (betaiinin ja salisyylihapon yhdistelmä, joka on hellempi kuin jälkimmäinen yksistään). Lisäksi Fruits-versio kuorintalapuista sisältää lisäksi hedelmähappoja, jotka kirkastavat ihoa ja ilmettä.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.