Yleinen

Absolutionin meikit – Luonnonkosmetiikan uutuusmeikkejä elokuvatähtien meikkitaiteilijalta

18.04.2018, Jolie

Absolutionin meikit saivat upeita uutuuksia! Ranskalaisen meikkitaitelijan Christophe Danchaudin ja Absolutionin perustajan Isabelle Carronin kosmetiikkayhteistyö alkoi KissKissBankBank-joukkorahoitusprojektin tiimoilta, jonka ”luovuushankkeiden” joukkoon kuuluivat myös Absolutionin Sweet & Safe Kiss -huulipunat. Christophe ja Isabelle kehittivät yhdessä luonnonkosmetiikan pigmenttirikkaat mattahuulipunat ilman ihmisille tai ympäristölle haitallisia ainesosia. Myöhemmin yhteistyöstä syntyivät vielä huulipunia kevyemmät huulisorbetit. Absolutionin luonnonmukaiset huulimeikit ovat sittemmin saavuttaneet Ranskassa paljon näkyvyyttä ja suuren suosion. Huulipunat ja sorbetit ovat olleet hittejä myös Joliessa.

Nyt tuotantolinjalta tipahtavat Isabellen ja Christophen uudet yhteiset hengentuotteet: nestemäinen eyeliner pienellä ja täsmällisellä kärjellä, nestemäinen concealer neljässä eri sävyssä sekä aina pientä kuohuntaa aiheuttava uusi luonnonkosmetiikan mascara.

Absolution Concealer

Absolution Le Mascara

Mascarakuume on ollut jo viikkoja korkealla! Absolution lupaa ripsivärin, joka tuuheuttaa, pidentää ja erottelee ripsiä vain muutamalla harjanvedolla. Juju on paitsi hiotussa koostumuksessa, myös tiimalasin muotoisessa harjassa, joka takaa näyttävän lopputuloksen. Harjan muotoilu helpottaa värin levitystä ja sen avulla voi tavoittaa lyhyimmätkin ripset silmän ulkoreunoilta. Absolution on myös pyrkinyt pitkäkestoiseen lopputulokseen, joka on luonnonkosmetiikan ripsivärien tavallisin kompastuskivi. On aina yksilöllistä, kuinka ripsiväri pysyy, mutta testitiimimme on toistaiseksi antanut Absolutionin uutuudesta hyvää palautetta. Isabelle itse kertoi käyttäneensä samaa hylsyä useita kuukausia ilman, että väri alkaa tuntua kuivalta. Olemme Jolien tiimissä todenneet myös sen, että helsinkiläinen tihkusade ei Le Mascaraa haittaa. Testitiimin kiitosta on saanut myös se, että ripsivärillä saa ihan kunnolla volyymia! Mikäli haasteenasi on ollut löytää luonnonkosmetiikasta ripsiväriä, jolla saisi näyttävää jälkeä, tätä kannattaa kokeilla!

Parhaita asioita luonnonkosmetiikan meikeissä on aina, että ne ovat myös hoitotuotteita. Sama koskee ripsivärejä. Absolution Le Mascaran luonnonmukainen, hoitava koostumus ravitsee ja vahvistaa ripsiä. Väri on klassinen musta.

Absolution Mascara

Absolution Le Liner -nestemäinen eyeliner

Rakkautta ensisilmäyksellä todistettiin Jolie-tiimin ja Absolutionin uuden Le Linerin kohtaamishetkellä. Teräväkärkinen ja nestemäinen eyeliner on täydellinen. Se pysyy loistavasti paikallaan koko päivän, kärki on napakka ja sillä on helppo piirtää siisti ja tarkka rajaus. Syvän musta sävy tekee jäljestä kauniin intensiivisen. Koostumus kuivuu nopeasti ja pysyy koko päivän. Luonnolliset mineraalipigmentit, ruiskaunokinkukkavesi ja nokkosesta saatava uute rauhoittavat ihoa samalla vahvistaen ripsien tyviä. Hellävarainen koostumus sopii hyvin myös herkkäsilmäisille.

Absolution Eyeliner

Absolution Le Multi Correcteur -peitevoide

Herkullisiin pakkauksiin pukeutuneet uudet Absolutionin peitevoiteet ovat uuden ajan peitevoiteita, joissa näkyy kokeneiden ammattilaisten tinkimätön visio ja kädenjälki. Nestemäisten peitevoiteiden koostumukset ovat erittäin miellyttäviä käyttää; eivät liian juoksevia, mutta eivät paksujakaan. Levittyvyys on huippuluokkaa. Peitevoiteet toimivat ihanasti erityisesti silmien alla ja ohuilla ihoalueilla, peittävät tehokkaasti näpyt, punoitukset ja tummat silmänaluset ilman näkyvää meikkikerrosta!

Sävyt 01, 02 ja 03 ovat pohjasävyltään neutraaleja, joista voit valita itsellesi sopivan tummuusasteen. 10 on voimakkaasti aprikoosiin taittava keskitumma sävy, joka sopii parhaiten esimerkiksi sinertävien silmänalusten peittämiseen. Sävyä 01 suosittelemme myös valovoiteeksi.

Monipuolisten peitevoiteiden nestemäinen ja riittoisa koostumus sisältää chlorella -mikrolevää, joka vahvistaa hiussuonia ja auttaa vähentämään ihon punoitusta ja silmänalusten tummuutta. Ruiskaunokinkukkavesi rauhoittaa, jojobaöljy ravitsee ja pehmentää ihoa. Silkkinen koostumus levittyy vaivattomasti ja peittävyyttä on helppo säädellä oman tarpeen mukaan.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.