Yleinen

Ehdoton voittajaduo vaativallekin silmänympärysiholle

19.04.2018, Jolie

Absolutionin tuttu ja tyylikäs pikkumusta, Le Soin Regard -silmänympärysvoide, on yksi Jolien asiakkaiden lempituotteista. Sitä käyttävät niin naiset kuin miehet, ja tuote on voittanut kauneustoimittajien vuosiäänestyksessä parhaan tuotteen palkinnon myös Suomessa.

Ohut ja hehkuva pikakaunistaja turvotukseen ja tummiin silmänalusiin

Le Soin Regard on kevyen koostumuksen omaava virkistävä silmänympärysvoide, joka parantaa tehokkaasti ihon pintaverenkiertoa. Se kiinteyttää ja silottaa ohutta silmänympärysihoa. Tuote toimii pikakaunistajana, kasvojen herättäjänä ja juhliin valmistajana, koska sisältää turvotusta laskevaa ja tummia silmänalusia häivyttävää vihreää kahvia sekä viilentävää aloe veraa. Le Soin Regardin sisältämä mica-pigmentti antaa iholle luonnollista hohdetta kirkastaen silmänympärysihoa. Sen turvotusta laskevaa ja viilentävää vaikutusta voi tehostaa säilyttämällä voidetta jääkaapissa. Ohut koostumus mahdollistaa tuotteen käytön myös meikin päällä.

Kermainen, hoitava ja ravitseva voide ikääntyvälle, kuivalle tai vaativalle silmänympärysiholle

Menestynyt Le Soin Regard saa nyt odotetun sisaren, kun Absolution lanseeraa uuden täyteläisemmän silmänympärysvoiteen. Absolution La Crème Réparatrice on kaivattu uutuus, jonka koostumus on selvästi pikkumustaa hoitavampi ja täyteläisempi. Sen voidaan sanoa syntyvän Jolien tilaustyönä Pariisin laboratoriolle ja sen pääkokki Isabelle Carronille. Suomalainen ihotyyppi tarvitsee usein Le Soin Regardia täyteläisemmän silmänympärysvoiteen, erityisesti talvella. Nyt Absolutionin ystävät saavat vastauksen toiveisiin!

La Crème Réparatrice on anti-age -vaikutteinen, kiinteyttävä ja ravitseva silmänympärysvoide erityisesti ikääntyvälle iholle. Voide sisältää korkean pitoisuuden aktiivisesti vaikuttavia raaka-aineita, jotka silottavat, kosteuttavat ja pehmentävät silmänympärysihoa. Kasviuutteet ja muodikas hyaluronihappo kolmessa eri molekyylikoossa auttavat pitämään ihon kimmoisana sekä vähentävät ja ehkäisevät juonteita. La Crème Réparatricessa on mukana myös Absolutionille tyypilliseen tapaan harvinaista kasvieksotiikkaa. Parakrassi-kasvilla on botoxin kaltainen, rentouttava vaikutus, joka silottaa ihoa. Kermainen koostumus imeytyy hoitavuudestaan huolimatta nopeasti ja sopii myös päiväkäyttöön. Kunnon tehoja ja tuloksia kaipaava käyttää tuotetta erityisesti säännöllisessä iltakäytössä.

Yhdessä Absolutionin silmänympärysvoiteet muodostavat synergisen huippukaksikon, joista La Crème Réparatrice ehkäisee ja korjaa ihon kuivuutta ja ikääntymistä. Le Soin Regard tarjoilee välitöntä kaunistusta ja kasvojen herättämistä uuteen päivääntai juhlailtaan. Lisäksi Le Soin Regard pelastaa väsymyksen hetkellä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.