Yleinen

Jolie & Little Butterfly London Lapsimessuilla Helsingin Messukeskuksessa 20.-22.4.2018

10.04.2018, Jolie

Maailman parasta luonnonkosmetiikkaa äideille, vauvoille ja lapsille tarjoillaan Jolien osastolla 6c78 Helsingin Messukeskuksen Lapsimessuilla. Lapsimessut on Pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma, joka on suunnattu perheen perustamista suunnitteleville, odottajille ja kaiken kokoisille perheille isovanhempineen. Messuilla vierailee jopa 50 000 kävijää, ja mukana on yli 180 näytteilleasettajaa. Messuilla on mahdollista tehdä edullisia hankintoja, saada vinkkejä arjen helpottamiseen sekä seurata viihdyttävää ja vauhdikasta ohjelmaa. Kaikenlaista hauskaa on luvassa maan ja taivaan väliltä.

Little Butterfly London

Tervetuloa Jolien osastolle 6c78

Jolien Lapsimessujen tähtibrändi on äitien ja lasten oma luksusluonnonkosmetiikkamerkki Little Butterfly London. Lisäksi tuomme messuille tehokkaan kattauksen muita Jolien brändejä: sekä luonnonkosmetiikan parhaita meikkejä että ihonhoitoa. Messujen ohjelmassa on myös kuuluisa Jolie Lipstick Bar, josta on lupa hakea ihanaa piristystä kasvoille. Baarissa voit tutustua kevään trendiväreihin ja löytää itsellesi sävyn, joka saa silmät ja ihon hehkumaan.

Little Butterfly London – Parasta luonnonkosmetiikkaa äideille ja vauvoille

Little Butterfly London on saanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Brändi haluaa tarjota arvokkaita ainesosia naisille, jotka haluavat vain puhtaita premiumtason tuotteita itselleen ja vauvoilleen. Raaka-aineisiin kuuluvat huippulaadukkaat ja pääosin luomulaatuiset ruusunmarja, arganöljy, kurkku, persikka, aprikoosi ja granaattiomena.

Ollessaan raskaana ja saatuaan poikansa sarjan perustaja Gudrun Wurm heräsi etsimään korkealaatuista, luonnonmukaista ja ekologista ihonhoitoa koko perheelleen. Hän ei löytänyt riittävästi valikoimaa. Lähes kaikissa luonnollisiksi brändätyissä tuotemerkeissäkin oli mukana muoveja ja muita vierasaineita, joita hän ei halunnut lapsensa iholle.

Little Butterfly London

Gudrun perehtyi luomutuotantoon ja tuotantoprosesseihin Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa, ja innostui itse tekemään ensiluokkaista ja turvallista kosmetiikkaa. Little Butterfly Londonia voi käyttää kuka tahansa laadukkaasta vartalonhoidosta kiinnostunut ihonsa vaalija, erityisen hyvää se tekee herkälle ja reagoivalle iholle. Apua ovat saaneet useat atoopikot ja muut iho-ongelmista kärsivät, myös miehet.

Little Butterfly London on helppo löytää luksuslaatunsa ja hienostuneen tyylikkyytensä vuoksi maailmankuuluista muotilehdistä kuten Vogue ja Elle, mutta samalla kertaa tuotteet ovat ekosertifioituja, allergiatestattuja ja ihotautilääkäreiden hyväksymiä. Tuotteet on tarkoitettu ensisijaisesti vauvoille ja äideille, ja ne on suunniteltu ajatellen vastasyntyneen ohutta, herkkää, kuivaa ja ekseema-altista ihoa. Tuotemerkki on turvallinen raskauden ja imetyksen aikana, koska ei sisällä mitään toksisia ainesosia tai yhdisteitä (kuten mineraaliöljyt, parafiinit, parabeenit, silikonit, SLS, DEA, TEA, PEG tai keinotekoiset hajusteet).

Little Butterfly London on ehdottoman turvallinen niin vauvoille kuin äideillekin. Little Butterfly London huomioi raaka-aineissaan ja tuotevalikoimassaan erityisen hyvin myös odottavien äitien tarpeet. Kudokset ja iho ovat raskauden aikana ja jälkeenkin kovilla, ja tarvitsevat erityistä ja tarkoituksenmukaista täsmähoitoa. On loistavaa, että löytyy jo luonnonkosmetiikan luksusbrändi, joka on erikoistunut raskaudenaikaiseen ihonhoitoon.

Little Butterfly Londonin valikoimaan kuuluvat raikas ja huippuhyvä kurkulta tuoksuva Body Lotion, sarjan ihmeentekijä ja bestseller Nappy Change Cream -täsmävoide, jolielaisten kylppäreihin pysyvästi muuttanut Top to Toe Wash, lempeä kylpymaito ja kaikkeen auttava monitoimiöljy kahdessa eri koossa. Uudempia tuotteita ovat erinomaiset äitituotteet: väsymyksen merkkejä kadottavat yö- ja päivävoide, kiinteyttävä vartaloseerumi ja viilentävä jalkageeli.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.