Yleinen

Luonnonkosmetiikan parhaat body detox -tuotevinkit TOP10

07.04.2018, Jolie

1. Kuivaharjaukseen sekä vartalokuorinnan ja suihkugeelin kanssa käytettäväksi sopii loistavasti helppokäyttöinen Eco By Sonya Extreme Exfoliant Glove.

2. Tehokas vartalokuorinta vie talven tomut ja pölisevän ihon mennessään. Luonnollisia huippukuorintoja ovat esimerkiksi Isla Apothecary Coffee & Cinnamon Body Polish, joka tuoksuu ihanalta ja sopii etenkin silloin, jos toiveissa on taltuttaa appelsiini-ihoa. Ihoa ravitsevia suolakuorintoja ovat esimerkiksi suomalaisen brändin Flow Cosmeticsin Dark Coffee Himalayan Salt Body Scrub sekä Patykan palkittu merellinen Marine Crystals, jonka hinta-laatusuhde on lyömätön. Todellinen kevättuote on myös Ila Spa Body Scrub for Energising and Detoxifying, joka auttaa ihon ja olon herättämisessä uuteen vuodenaikaan.

3. Absolution Le Gommage Corps Éclat on innovatiivinen body detox -tuote, jonka kuorivana ainesosana on käytetty iholle hellävaraista, hienoksi jauhettua hohkakiveä. Tämä vulkaaninen jauhe ei raavi tai ärsytä ihoa, mutta silti sen kuoriva vaikutus on erittäin tehokas. Kuorinnan sisältämät vitamiinipitoiset kasviöljyt ja -uutteet ravitsevat, rauhoittavat ja uudistavat. Huuhdeltaessa kuorinnan öljymäinen koostumus muuttuu maitomaiseksi ja jättää ihon silkkiseksi, ravituksi ja hehkuvaksi.

4. Amalan Detoxifying -linjan tuotteet sisältävät solujen uusiutumista tehostavaa myrttiuutetta, joka syväpuhdistaa ja aktivoi ihoa. Amalan tuotteiden käyttökokemus on ylellinen ja miellyttävä.

5. Absolution La Solution+ Fermeté Body Serum on kiinteyttävä vartaloseerumi, jota suosittelemme käytettäväksi paikallisesti ongelma-alueille. Nopeasti kuivuva koostumus sopii myös kiireaamuihin. Vartaloseerumia tulisi käyttää kuurina, jotta tulokset näkyvät. Tehotuotteena seerumi napakoittaa ja tasoittaa ihoa. Sopii esimerkiksi selluliitin häätöön runsaan vedenjuonnin, liikunnan, sopivan ruokavalion sekä säännöllisen vartalokuorinnan/kuivaharjauksen seuraksi.

6. Patyka Youthful Firming Body Cream on innovatiivinen hyaluronihappoa sisältävä vartalovoide, joka pelastaa paljaiden käsivarsien vuodenajan. Kiinteyttävä vartalovoide on kehitetty napakoittamaan löysää ihoa. Voide sopii erityisen hyvin paikalliseksi tehohoidoksi esimerkiksi käsivarsien sisäosiin, vatsaan, rinnan alueelle ja reisille. Ohut koostumus imeytyy hetkessä ja jättää iholle erittäin napakan ja sileän tunteen. Plussaa naisellisesta tuoksusta, joka käy kesäisestä vartalotuoksusta.

7. Madara Anti-Cellulite Cream – edullinen luonnollista kofeiinia sisältävä anti-selluliittivoide on suunniteltu erityisesti vartalon ongelma-alueille. Aktivoi rasvakudosta, lisää lymfanestekiertoa ja kosteuttaa tehokkaasti.

8. Kauniin vartalon ihon salaisuus on sama kuin kasvoillakin: riittävä kosteutus. Kevyt ja nopeasti imeytyvä Patyka Almond Blossom tekee vartalon säännöllisestä hoidosta helppoa. Täyteläisempää hoivaa kaipaaville hyvä vaihtoehto on Neal’s Yard Remediesin Bee Lovely Body Lotion, jossa tuoksuvat raikkaat appelsiinin ja mandariinin eteeriset öljyt sekä makea hunaja.

9. Paljaan ihon kauneussalaisuus on vartaloöljy! Se saa ihon välittömästi näyttämään tasaisemman sävyiseltä tuoden samalla iholle upean kuullon. Ila Spa Body Oil for Vital Energy nimensä veroisesti taikoo ihosta hehkuvan. Sävyä kaipaaville pronssista hehkua sisältävä Isla Apothecary Jasmine Sunset Radiance Body Oil on ehdoton tärppituote. Se on kuin sävyttävä kosteusvoide vartalolle.

10. Luonnollisista itseruskettavista suosittelemme Eco by Sonyan tuotteita. Eco by Sonya on laadukas, toimiva ja turvallinen. Sarjan itseruskettavat tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia tai väriaineita.

Nyt viikonloppuetuna tarjoamme kaikille yli 100 eurolla ostaville lahjaksi Absolutionin Le Gommage Corps Éclat -vartalokuorinnan. Sen sisältämät vitamiinipitoiset kasviöljyt ja –uutteet ravitsevat, rauhoittavat ja uudistavat ihoa. Kampanja on voimassa lauantaista sunnuntaihin 7.-8.4. Jolie shopissa, webshopissa ja spassa. Lahjan arvo on 46,20 euroa ja se lisätään tilaukseen automaattisesti.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.