Yleinen

Leahlani Skincare – tuulahdus Havaijia

09.03.2018, Jolie

Havaijilainen luonnonkosmetiikkasarja Leahlani Skincare on täällä, ja muuttaa ihonhoitorutiinit herkullisiksi rituaaleiksi. Orgaanisista kasviuutteista, savista ja trooppisista öljyistä sekoitetut aistikkaat ja eksklusiiviset ihonhoitotuotteet valmistetaan pienessä studiossa Kauai -saaren pohjoisrannalla. Tuotteet ovat alusta loppuun käsintehtyjä: ylelliset luomukset sekoitetaan ja purkitetaan pienissä erissä ja lähetetään tuoreuden takaamiseksi eteenpäin jokainen viikko.

Havaijin tropiikin ja luontoäidin inspiroima Leahlani sai alkunsa, kun tuotemerkin perustaja Leah Klasovsky halusi saattaa päätökseen pitkittyneen taistelunsa aknen kanssa. Leah tunsi, että hänen kehonsa ei ollut tasapainossa. Leah ymmärsi, että yksi tähän johtaneista syistä oli menneisyyden elämäntapavalinnoissa. Kohtalo ohjasi Leahin pakkaamaan laukkunsa ja muuttamaan miehensä kanssa koko elämänsä Kauailta Mauille. Muuton suurin ajuri oli saarella sijaitseva kosmetologikoulu, jonne Leah halusi mennä syventymään ihonhoidon saloihin. Kokemus kuitenkin muutti koko hänen elämänsä suunnan, eikä paluuta entiseen enää ollut.

Mauilla vietettyjen vuosien aikana Leah uppoutui ihonhoidon maailmaan ja hankki siitä niin paljon tietoa kuin pystyi. Palattuaan Kauaille hän perusti oman yksityisen hoitolan. Erilaisten ihmisten ja ihojen kohtaaminen ja hoito osoittautuivatkin arvokkaammaksi kuin mikään hänen aikaisemmin oppimansa. Hän oivalsi, että jokaiset hänen kohtaamansa kasvot kertovat omaa tarinaansa: kasvot, ja niiden iho, halusivat tulla kuulluiksi. Samalla hän havaitsi, että myös ihmiset kasvojen takana etsivät uusia tapoja välittää ihostaan. Tämän innoittamana Leah alkoi luoda ihonhoitosarjaa, jonka perimmäinen tarkoitus on muuttaa ihonhoitorutiinit rituaaleiksi. Leahlani Skincare on kutsu kokemaan uudenlainen tapa pitää huolta itsestään: ihonhoitorutiiniin on mahdollista rakastua jokaisella purkin avauksella.

Nimi Leahlani muodostuu kahdesta elementistä: se on yhdistelmä perustajan nimestä sekä havaijinkielisestä sanasta ”lani”, joka tarkoittaa taivasta. Ja sitä Leahlanin tuotteet myös ovat: kuin pieni pala havaijilaista taivasta. Autenttisten kauneustuotteiden silkkinen rakenne, puhtaat trooppiset tuoksut ja havaijilaisen luonnon innoittama pehmeä värimaailma takaavat, että jokainen käyttökerta on aistien juhla. Huumaavat tuoksut vievät maailmaan, jossa läsnä ovat ainoastaan kaikki aistit täyttävä seesteisyys ja onni. Runsailla ja ylellisillä ainesosilla kyllästetyt purkit ovat täynnä kasviperäistä taikuutta ja aitoa havaijilaista alohaa. Jo ensimmäisellä kosketuksella Leahlani kuljettaa sinut autiolle rannalle ilman huolta huomisesta.

Viikonlopun tutustumisetuna kahden Leahlani-tuotteen ostaja saa lahjaksi Mahina De Lux -samplen. Leahlani Mahina Evening Replenishing Elixir on ihoa ravitseva iltaeliksiiri = täyteläinen öljyseerumi. Yhdistelmä moringa-, marula-, kaktusviikuna- ja chiansiemenöljyjä ravitsee supertehokkaasti ja koentsyymi Q10 auttaa jarruttamaan ihon ikääntymistä.

Kuvat: Emma Wilde

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.