Yleinen

Virallisen kevätpäivän hehkuvia lahjoja kaikille Jolie-naisille!

08.03.2018, Jolie

Patyka Energising Eye Gel

Kansainvälinen naistenpäivä on ensimmäinen virallinen kevätpäivä. Naisten omana juhlapäivänä lahjomme perinteiseen tapaan Jolien kauniita ja ihania asiakkaita. Torstaina 8.3. jokainen vähintään 50 eurolla ostava asiakas saa ilmaiseksi Patyka Energising Eye Gel -silmänympärysgeelin (arvo 34 euroa) supersuositusta Patykan antioksidanttilinjasta. Tarjous on voimassa vain naistenpäivän ajan Jolie shopissa, webshopissa ja spassa tai niin kauan kuin lahjoja riittää. Etu ei koske Jolie boxeja, lahjakortteja eikä span palveluita. Verkkokaupassa lisäämme lahjan automaattisesti tilauksiin.

Kaikkiin 8.3. yli 50 euron ostoksiin ilmainen Patyka Energising Eye Gel -silmänympärysgeeli (arvo 34 euroa)

Yksi viime syksyn I love me -messujen suurimmista myyntihiteistämme oli kyseinen Patykan uutuusgeeli, joka on pakattu kätevään roll-on -tuubiin. Roll-on tekee geelin annostelusta ja levittämisestä hauskaa ja helppoa. Geeli vähentää huomattavasti väsymyksen merkkejä ja häivyttää silmänalusten tummuutta. Geelissä on kevyt kultainen vivahde sen sisältämän mica-pigmentin ansiosta, joka tuo valoa silmänympärysiholle. Siksi se toimii loistavasti Tuhkimo-tuotteena. Pieniä juonteita silottava geeli on lisäksi tehokas täsmäase ikääntymisen merkkejä vastaan. Sen sisältämät karpalo ja goji-marja poistavat silmänalusten turvotusta kauran polysakkaridien ja hyaluronihapon kosteuttaessa ja pehmentäessä ihoa tehokkaasti. Jos kaipaat silmänympäryksille turvotusta laskevaa viilennysefektiä arkiaamuun tai vaikkapa juhlaan, säilytä geeli jääkaapissa.

Patyka Energising Eye Gel

Jolie box huhtikuusta alkaen – nyt maaliskuun box kaupan päälle

Jos haluat hemmotella itseäsi, tai puolisoa, äitiä, mummoa, työkaveria tai rakasta ystävää, tilaa hänelle Jolie box. Naistenpäivän lahjana saat nyt yhden ilmaisen kuukauden sekä kolmen että kuuden kuukauden Jolie box -jaksoihin. Uudet tilausjaksot alkavat huhtikuun boxista, ja sisällytämme tilaukseen nyt maaliskuun boxin kaupan päälle. Jolie box -tarjous on voimassa koko naistenpäivän viikonlopun aina sunnuntaihin 11.3. saakka, tai niin kauan kuin spesiaalia naistenpäivän lahjaerää riittää. Ilmainen box saapuu huhtikuun boxin mukana.

Luonnonkosmetiikan kuukausittain kotiin saapuva yllätysboxi Jolie box on erinomainen tapa ilahduttaa (luonnon)kosmetiikan ystävää, mutta myöskin tapa tulla tutuksi luonnonkosmetiikan kanssa. Jos lähipiiristäsi löytyy joku, joka on puhunut kiinnostuksestaan luonnonkosmetiikkaan, mutta ei välttämättä ole vielä ryhtynyt tuumasta toimeen, tässäpä loistava hetki laittaa vauhtia suunnitelmille. Mikäpä olisikaan luonnonkosmetiikkaa hurmaavampi ja terveellisempi harrastus.

Aurinkoista naistenpäivää!

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.