Yleinen

Kjaer Weisin uutuudet – Pressed Powder & Lip Gloss x 6

06.03.2018, Jolie

Kjaer Weisin valikoimassa ei ole aikaisemmin ollut puuteria missään muodossa. Brändin puolimattainen ja varsin peittävä meikkipohja ei kaikkien iholla puuteria kaipaakaan. Useimmat ihotyypit kiiltelevät kuitenkin päivän aikana yön riennoista puhumattakaan, ja puuteria on siksi hyvä löytyä laukun pohjalta edes nenänpään verran.

Ammattimeikkaajana loppuviikosta Suomeen saapuva Kirsten Kjaer Weis tietää, että klassinen puuteri on meikkituotteiden ehdotonta ja yleisesti tarpeellisena pidettyä kivijalkaa. Kirsten on nyt tiimeineen onnistunut luomaan innovatiivisen luonnonkosmetiikan version perinteisestä kivipuuterista. Kjaer Weis Pressed Powderin sävy on Translucent sopien kaikille ihon sävyille. Kokemuksemme mukaan sävyn ensivaikutelma iholla on melko vaalea, mutta tuote sulautuu iholle erinomaisesti istahtaen huomaamattoman kauniisti monenlaisille pohjasävyille, kuten on suunniteltukin.

Kjaer Weis

Kjaer Weis Pressed Powder on hienojakoinen ja kasvipohjainen puuteri ilman talkkia. Se taltuttaa ihon kiillon, kiinnittää meikin, tasoittaa sävyn ja häivyttää huokosia, mutta jättää luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen. Tunkkaisuudesta tai paksusta maskista ei ole tietoakaan. Perinteiseen täysmattaan puuteriin verrattuna Kjaerin puuteri tekee enemmänkin elegantin himmeän pinnan. Se on tyyppiesimerkki uuden ajan ja tyylin meikkituotteesta. Kuulaan himmeä pinta pukee loistavasti myös ikääntyvää tai ikääntynyttä ihoa. Kuten luonnonkosmetiikan meikkituotteet yleensäkin, myös Kjaer Weis Pressed Powderin arvokkaat raaka-aineet hoitavat ja suojaavat ihoa.

Suuren kysynnän vuoksi Kjaer Weisin uusi puuteri on toistaiseksi myyty loppuun, ja tuote on loppu myös valmistajan varastosta. Informoimme Jolien kanavissa välittömästi, kun saamme tuotetta lisää.

Kjaer Weis Lip Gloss x 6

Puuterin lisäksi Kjaer Weis lanseeraa kuusi uutta huulikiiltoa! Lip Glossit ovat jonkin verran sävyä antavia/puolipeittäviä huulikiiltoja, joissa on hienostunut kiilto sekä ihanan pehmeä ja miellyttävä koostumus. Kiiltoa voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä Kjaer Weisin huultenrajauskynien tai huulipunien kanssa. Kiillolla voi myös hieman korostaa ja muotoilla huulia. Koostumuksen luomulaatuinen risiiniöljy, auringonkukansiemenöljy ja ruusunmarjaöljy ravitsevat kuiviakin huulia. Tuoksussa tuntuu hyvin kevyt vaniljan häivähdys.

Kjaer Weis Lip Glossien sävyistä Fascination on läpikuultava, vadelmanpunainen sävy. Courage on raikas korallin sävy, Treasure puolestaan vaaleampi korallinen sävy. Affinity on ruusuinen, neutraali pinkin sävy, ja Tenderness viileämpi ruusuinen nudesävy. Cherish on kevyesti kimaltava, vaaleanpunainen nudesävy, joka sopii ihanasti kevääseen ja kesään.

Kaikkiin Kjaer Weisin tuotteisiin, myös puuteriin ja huulikiiltoihin, on saatavilla edullisemmat, ympäristöystävälliset täyttöpakkaukset.

Kuvat: Emma Wilde

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.