Yleinen

Pai Skincaren uutuushitti Back to Life Hydration Serum on kuin lasi vettä ihollesi!

02.03.2018, Jolie

Pai Skincare lähettää Lontoosta sellaista ihanuutta ihan uutta, että olemme taas liekeissä! Suomalaiselle iholle täydellisesti sopivan Pai Skincaren uusin tuote on kosteuttava seerumi; juuri täydellinen, ja sellainen, joka brändin valikoimasta on tähän saakka puuttunut. Myös INCI on hienosti ajan hermolla, pullosta löytyy australialaisia tehomarjoja, kookosta ja pienirakenteista hyaluronihappoa, joka hulahtaa ihanasti ihon uumeniin.

Tuntuuko ihosi koskaan siltä, että haluaisit kaataa siihen tavalla tai toisella lasillisen vettä? Rasvailu ei oikein auta, vaan iho vaikuttaa aina vain samealta ja kuivalta? Toivoisit ihosi näyttävän nuorekkaalta, hehkuvalta, levänneeltä ja kosteutetulta?

Sisäisesti nautittuna puhdas vesi luonnollisesti virkistää ja elvyttää myös ihoa, mutta Pai tekee vesikosteuden lisäämisen iholle helpoksi nyt myös purkkitaikaa hyödyntämällä. Kyseessä on Back to Life Hydration Serum, kirjaimellisesti. Seerumi palauttaa ihosi eloon.

Herkän ja reagoivan ihon asiantuntijana Pai Skincare on ottanut tuotekehittelyssään tarkasti huomioon sen, että herkälle iholle ei ole yksinkertaista löytää sopivaa tehoseerumia, jota iho jaksaisi sietää. Tiiviste- ja tehotippamaisina supertuotteina seerumit saattavat toisinaan ärsyttää herkkää ihoa. Akuutissa tilassa olevan ihon omistajat usein arkailevat seerumien käyttöä ihon reaktioiden pelossa. Paille tyypilliseen tapaan Back to Life -seerumista on jätetty mahdollisimman vähälle kaikki ihon ärsytyskynnystä provosoivat ainesosat. Mukaan päässyt kombo on huippulaadukasta ja moneen kertaan testattua tavaraa pienessä, hyvin imeytyvässä molekyylikoossa. Pai Skincare lupaa, että kyseessä on vihdoin huomattavan herkkäihoisillekin sopiva kasvojen tehohoitotuote.

Back to Life Hydration Serum sopii avuksi myös silloin, jos perinteisemmät creamit ja öljyt pukkaavat iholla esiin epäpuhtauksia. Vesikosteutta tarvitaan lisäksi voiteen tai öljyn alle. Esimerkiksi Pain kuuluisa ruusunmarjaöljy suojaa, korjaa ja ravitsee ihoa upeasti, mutta ei kuitenkaan anna iholle sen kipeästi tarvitsemaa vesikosteutta. Öljyllä voit lukita vesikosteuden ihoon lisäämällä sitä seerumin päälle. Parhaan setin saat, kun laitat vielä kasvoveden seerumin alle.

Voimme vain varovaisesti ennustaa uutuusseerumin lentovauhtia ulos varastostamme. Se on selvää, että Back to Life Hydration Serum tulee olemaan järjetön hitti, ja yksi varmimmin sijoitetuista viisikymppisistä ikinä. Sellainen kosmetiikkatuote, jota käytetään koko ajan, ja ihan siihen harvinaiseen viimeiseen pisaraan saakka. Kunnollinen vesikosteuttaja on ihon hyvinvoinnin kannalta järjestyksessämme ensimmäinen tuote, jota tarvitsevat kaikki ihotyypit. Back to Life Hydration Serum sopii erittäin hyvin myös hehkua ja kosteutusta iholleen haluaville nykymiehille, joiden odotamme omivan tuotteen heti lanseerauspäivästä.

Pai Skincaren kuluttajatutkimuksessa 100 naista ikähaarukassa 22 – 45 -vuotta testasivat uutuuden, ja tulokset ovat hienoja. 80 – 90% vastaajista kertoo, että iho tuntuu seerumin käytön jälkeen paremmalta ja miellyttävämmältä, antaa pitkäkestoista kosteutta ilman ärsytysreaktiota ja imeytyy nopeasti sopien hyvin myös meikin alle.

Tähti on syttynyt, joten tulkaahan ostoksille! Pai Skincare -uutuushuumassa kolmen Pai-tuotteen ostajat saavat tänä viikonloppuna ilmaiseksi täysikokoisen Avocado & Jojoba -kosteusvoiteen, joka sopii janoiselle talvi-iholle täydellisesti seerumin päälle. Tarjous on voimassa 2.-4.3. ja lahjan arvo on 42 euroa. Etu ei koske Pain musliiniliinaa.

Kuvat: Pai Skincare

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.