Yleinen

Amsterdamilaisen parfyymitalo Abelin tuoksutasting Gardenin Jolie Beauty Shopissa

23.04.2019, Jolie

Abel on innovatiivinen, nuori parfyymitalo, joka on perustettu Amsterdamissa vuonna 2013. Abelin jokainen tuoksu koostuu tiheästä sekoituksesta luonnollisia öljyjä ja niiden tuoksukomponentteja. Abelin mestariparfymööri Isaac Sinclair on luonut upeita intiimejä hajuvesiä, jotka sisältävät ainoastaan 100% luonnollisia ainesosia. Tuoksut sopivat myös unisex -käyttöön. Brändinä Abel muistuttaa tuotteitaan saumattomasti; se on moderni, kevyt, hienostunut ja tyylikäs.

Abel Pink Iris on täällä

Abelin hurmaava uutuus Pink Iris on lanseerattu pääsiäisenä. Pink Iris on kukkainen parfyymi, jonka sydäntuoksu on lumoavan klassinen yhdistelmä iiristä, jasmiinia ja ruusua. Sichuan pippuri sekä tuore basilika avaavat parfyymin pehmeästi tuoden tuoksuun lisää täyteläisyyttä ja raikkautta. Ripaus vaniljaa yhdessä aromikkaan myskin kanssa synnyttävät samalla sekä hiukan makean että särmän vivahteen. Upeista raaka-aineista muodostuva uniikki yhdistelmä tekee tuoksusta kukkaisen, mutta silti modernin.

Ensituoksu: sichuan pippuri, vadelman lehdet, basilika

Sydäntuoksu: iiris, ruusu, jasmiini

Pohjatuoksu: vanilja, myski

Abelin tuoksutasting Gardenin myymälässä perjantaina 26.4. klo 17.00

Abelin tuoksubaari on auki Jolien myymälöissä sekä Punavuoressa että Gardenissa. Abelin tuoksuista on saatavilla testikoko myös Jolien verkkokaupassa. Niille, jotka haluavat perehtyä hieman syvällisemmin Abelin ihanuuteen, järjestämme Abelin tuoksutastingin Gardenin myymälässä perjantaina 26.4. klo 17. Asiantuntevilla myyjillämme on omakohtaista kokemusta Abelin tuoksujen käytöstä, ja he tuntevat tuoksuperheen jokaisen yksilön kiehtovan persoonallisuuden. Tule nauttimaan luonnollisista hajuvesistä ja löytämään itsellesi se oikea. Ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa garden@jolie.fi tai puhelimitse Gardenin myymälään p. 050 3428022. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.