Jolie shop & spa

Gardenin tuoreita kevätkuulumisia

06.04.2019, Jolie

Kukoistavan kevään merkki on heräävä ilo ja into uutta kohtaan! Auringon vaikutuksesta energia selvästi lisääntyy. Olemus ja päivärutiinit alkavat kaivata pientä tuuletusta. Jos mielesi ja vaatekaappisi tarvitsevat inspiraatiota, suuntaa huhtikuun ensimmäisellä viikolla Kämp Gardeniin, jossa lanseerataan juuri nyt suomalaisen muodin kevään ja kesän 2019 parhaat ihanuudet. Kestävän ja vastuullisen lifestylen teemassa juhlivat Gardenin myymälät tarjoavat paitsi luottovaatteita, myös silmän- ja sielunruokaa.

Jolie Beauty Shopin tuotevalikoima on päivittynyt

Jolien Gardenin myymälä on saanut pieniä lisäyksiä valikoimaansa – yleisön pyynnöstä. Gardenin putiikki tarjoilee nyt paljon kaivattuja Esse Organic Skincaren ja True Organic of Swedenin tuotteita sekä Nui Cosmeticsin meikkivoiteita. Muita kevään lisäyksiä keskustassa ovat aurinkotuotebrändi Algamaris. Myös paria kevään lanseerausta odotellaan kiivaasti! Uusia tähtiä luonnonkosmetiikan taivaalle on jälleen syttymässä.

Varaa Jolien meikkiopastus tai ihonhoitokonsultaatio Gardenin myymälästä

Punavuoren Jolie shopin meikkiopastukset ja ihonhoitokonsultaatiot ovat välillä niin täynnä, ettei aikoja kaikille halukkaille saada aina järjestymään. Lippulaivamyymälämme ja shophengettäremme Heidi Uudenmaankadulla tekevät meikkiopastuksia ja ihonhoitokonsultaatioita edelleen parhaansa mukaan, mutta myös Gardenin putiikista on mahdollista varata palveluaikoja. Gardenissa palvelevat erinomaista asiakaspalautetta saavat huippumeikkaajamme Khira Derraqi ja Angelika Koski.

Henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa ammattilainen tekee sinulle kasvo- tai silmämeikin tai halutessasi molemmat. Opit valitsemaan itsellesi sopivia sävyjä ja oikeita tuotteita, korostamaan kasvojesi parhaita puolia, ja tekemään esimerkiksi kuulaan meikkipohjan tai tyylikkäästi muotoillut kulmat. Henkilökohtaisessa ihonhoitokonsultaatiossa saat arvokkaita vinkkejä oman ihotyypin mukaiseen hoitoon. Asiantuntija analysoi ihosi tilan ja katsoo kyseiseen hetkeen parhaiten sopivat luonnonkosmetiikan tuotesuositukset. Saat mielellään esittää kaikki sinua askarruttavat kysymykset ihonhoidosta.

Meikkipohjaopastus

Millainen on ihollasi täydellisesti toimiva meikkipohja? Miten valita oikeat tuotteet ja sävyt? Mitä meikkipohjan alle kannattaa laittaa ja miten kasvoille tehdään esimerkiksi varjostuksia ja korostuksia? Meikkipohjaopastuksessa ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen.

Kesto: 30 min. Hinta: 40€. Sisältää vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita palvelun hinnan arvosta.

Silmämeikkiopastus

Silmämeikkiopastuksessa sinulle tehdään toiveidesi mukainen silmä- ja kulmameikki. Meikki räätälöidään tarpeesi mukaan joko päivä- tai iltameikiksi. Samalla saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön.

Kesto: 30 min. Hinta: 40€. Sisältää vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita palvelun hinnan arvosta.

Ihonhoitokonsultaatio

Etsitkö uutta ihonhoitorutiinia tai päivitystä vanhaan? Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimasta. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi soveltuvaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä.

Kesto: 30 min. Hinta: 40€. Sisältää vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita palvelun hinnan arvosta.

Ajanvaraukset palveluihin puhelimitse

Olemme lanseeraamassa parhaillaan uutta sähköistä ajanvarausjärjestelmää, mutta toistaiseksi voit varata ajan palveluihin puhelimitse. Jos haluaisit päivittää meikkipussisi sisällön tai kaipaat uutta ihonhoitorutiineihisi, ota yhteys seuraaviin osoitteisiin ja tule nauttimaan luonnonkosmetiikan parhauksista osaaviin käsiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Jolie shopiin (Uudenmaankatu 26) p. 040 562 4843

Jolie Beauty Shopiin (Kämp Garden) p. 050 342 8022

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ViiviS.
ViiviS.
4 years sitten

Missä Miia on?

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.