Yleinen

Kylppärin parhaat luonnolliset unisex-tuotteet

08.11.2018, Jolie

Kylpyhuoneen kaaos ja purkkivuori helpottuvat sillä, että ostoslistalle valikoidaan laadukkaita ja kauniita luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka sopivat erinomaisesti niin miesten kuin naistenkin iholle. Kustannustehokas ja ekologinen yhteiskäyttö varmistaa myös sen, että tuotteet käytetään varmemmin loppuun ja hyödynnetään purnukan suositellun aukioloajan puitteissa. Luonnonkosmetiikka ei sisällä synteettisiä tuoksuainesosia, mikä myös parantaa sen sopivuutta sekä miehille että naisille samanaikaisesti.

Kylppärin unisex-tuotteet

1. Absolution Anti-soif -seerumi: Valikoimamme ikibestseller ja naisasiakkaidemme suursuosikki! Kuuluisaa ”vesiseerumia” voi käyttää aamuin ja illoin, voiteen alla tai ilman, kosteusvoiteeseen sekoitettuna, parranajon jälkeen ja after sun -tuotteena. Saamme tuotteesta myös miesasiakkailta ylistävää palautetta kerta toisensa jälkeen.

2. Amsterdamilaisen Abelin tuoksutalon luonnolliset ja trendikkäät hajuvedet. Kaikki Abelin tuoksut ovat unisex-käyttöisiä, mutta suosittelemme tutustumaan yhteiskäytössä erityisesti Cobalt Amberiin. Tuoksu on täyteläinen, mutta ei makea.

3. May Lindstrom The Clean Dirt sopii käytettäväksi sekä puhdistuksena, kuorintana että naamiona. Miesten iho on yleensä paksumpi ja suurihuokoisempi kuin naisten, joten suosittelemme tätä erityisesti miehille puhdistukseen. Naisille tuote on täydellinen muutaman kerran viikossa käytettävä lempeä kuorinta tai syväpuhdistus. Purkki on kaunis kuin koru ja sopii vaativankin maun kylpyhuoneeseen.

Unisex-tuotteet

4. The Ohm Collection -jauhedödöt: Hygieeninen deodorantti on helppo käyttää kahden ihmisen kesken, koska jauhetta annostellaan kämmenelle kaatamalla. Tuoksuista esimerkiksi Cedar sopii loistavasti niin miehille kuin naisille. Cedarista sanotaan lisäksi, että se on Ohmin jauheista tehokkain.

5. Neal’s Yard Remediesin Palmarosa Daily Moisture on reilunkokoiseen pumppupulloon pakattu kevyt monitoimikasvovoide, joka sopii täydellisesti niin meikin alle kuin miehillekin mattapinnan jättäväksi kosteusvoiteeksi. Neal’sin siniset lasipullot ovat yleisesti olleet niin mies- kuin naisasiakkaidemme mieleen.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.