Yleinen

SA.AL&CO – täydellistä luonnonkosmetiikkaa miehille

05.11.2017, Jolie

Myös suomalaiset asiakkaat ovat tervetulleita Jolien kansainvälisen kaupan Jolie Beautyn puolelle ostoksille. Beautyn tuotteet toimitetaan toistaiseksi Suomesta ja paketit saapuvat nopeasti ja helposti esimerkiksi Postin, DHL:n tai PostNordin toimittamina. Esittelemme teille lähipäivinä joitakin Beautyn herkullisia tuotemerkkejä, joista luonnonkosmetiikkafanit ovat suuressa vaarassa löytää uusia rakkauksia. Beautyn puolelta löytyvät myös loppuvuoden parhaat lahjabrändit.

Jolien miesasiakkaat ovat koko ajan lisääntymässä. Toiset heräävät luonnonkosmetiikan käyttöön Jolien naispuoleisen asiakkaan innoittamina. Siskot, vaimot ja ystävättäret tekevät lähipiirinsä miehille ostoslistoja, joiden kanssa miehet tulevat myymälään. “Mun käskettiin ostaa tätä”, he sanovat ja näyttävät tuotteen kuvaa tai nimeä puhelimestaan. Useimmiten on kyse kosteusvoiteesta tai seerumista.

Sitten on niitä miehiä, jotka ovat kiinnostuneet luonnonkosmetiikasta itse. Heitä puhuttelevat usein terveydelliset näkökulmat, puhtaus ja tehokkuus sekä luonnonmukaisemmat hygienia-, hius- ja ihonhoitotuotteet. Jotkut hakevat apua ihon haasteisiin kuten kuivuuteen, ärsytyksiin tai epäpuhtauksiin. Lisäksi on vielä trendi- ja tyyliseikkoja tiedostavat urbaanit miehet, jotka osaavat vaatia kosmetiikaltaan yksilöllisyyttä, korkeaa laatutasoa ja esteettisyyttä.

Koska rakastamme miehiä, haluamme tarjota upeinta mahdollista luonnonkosmetiikkaa myös heille. Miehen iho saattaa tyypillisesti olla hieman erilainen kuin naisen, esimerkiksi hormonaalisista syistä. Miehet toivovat usein kosmetiikaltaan myös vähemmän makeita tuoksuja sekä pelkistettyä tyylikkyyttä.

Sa.al&Co

Beautyyn valikoitui kompakti ja selektiivinen, huikean tyylikäs itävaltalainen miesten brändi: SA.AL&CO – 100% luonnollinen ja korkealaatuinen ihonhoitosarja miehille. Sarjan näppärä valikoima sisältää monikäyttöisiä tuotteita hiusten ja ihonhoidosta parranajoon ja deodoranttiin. Tuotteissa yhdistyy kaksi käyttötarkoitusta mikä helpottaa nykymiehen liikkuvaa ja kiireellistä elämää. Tuubien ja -purkkien design huokuu ajattomuutta ja tyylikkyyttä sopivan maskuliinisella vivahteella. Tuotteet ovat kooltaan näppäriä ja kulkeutuvat helposti reissussa mukana.

SA.AL&CO-sarjan tuotteet on kehitetty, suunniteltu ja tuotettu Itävallassa, ja ne sisältävät puhdasta lähdevettä suoraan Alppien juurelta. Tämän lisäksi tuotteissa on käytetty esimerkiksi macadamiapähkinäöljyä ja sheavoita. Luonnollisten ainesosien tinkimätön valikoima kulminoituu tehokkaisiin, ihoa rauhoittaviin ja korjaaviin tuotteisiin. Nämä tuotetaan pienissä erissä, mikä takaa niiden laadukkuuden ja tuoreuden. Samojen raaka-aineiden kombinaatiot ja eteeristen öljyjen johdonmukainen käyttö luo koko sarjalle yhtenäisen, elegantin ja raikkaan tuoksumaailman. SA.AL&CO-sarja on kokonaan ekosertifioitua (NaTrue) ja se sopii myös vegaaneille.

Testiryhmämme miehet käyttivät purkkinsa loppuun ja alkoivat heti kysellä uusien perään. Jos toistuva merkki on se, ettei purkin tyhjennyttyä enää pärjää ilman, tuolloin on aina kyse ehdottoman suositeltavasta tapauksesta. SA.ALin Hair&Body Wash on kaikille sopiva tuote, joka vaahtoaa hyvin ja toimii oikeasti myös shampoona. Toinen suosikki on Light Moisturizer & After Shave Balm, monet miehet antavat hyvää palautetta siitä, että tuote ei jää tuntumaan iholla. Nimenomaan miehille tehtyä luonnonkosmetiikan dödöä kysytään meiltä yllättävän paljon, ja SA.ALilla on laadukas, mieto ja raikas yksilö.

Miesten lempituotteeksi Jolie shopissa on kiilannut Absolutionin Anti-soif, joka omaa jo maskuliinisen kanta-asiakaskunnan. Tätä miehet hakevat meiltä lisää kehuen ohutta seerumia maasta taivaisiin. Anti-soif rauhoittaa parranajon jälkeen ja kosteuttaa reilusti tuntumatta voiteelta.

SA.ALin ja Absolutionin lisäksi kolmas ajankohtainen tärppi voisi olla korealaisen Whamisan “miestrio.” Whamisa tarjoilee miehille All Cleanser –monitoimisen puhdistustuotteen, oman tonerin (!) ja kasvovoiteen. Kokonaisuus on huippuhyvä esimerkiksi isänpäivälahjaksi.

Kuvat: SA.AL&CO

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.