Yleinen

Joululahjoja yrityksille

07.11.2017, Jolie

Joululahjat

Jolie huolehtii aikaisempien vuosien tapaan myös yritysten joululahjoista. Luonnonkosmetiikan tuotepaketti on ajanmukainen eettisekologinen joululahja parhaimmillaan. Se tarjoaa niin antajalleen kuin saajalleen ympäristövastuullista ja hyvinvointitietoista jouluiloa. Elämyslahjojen huippua edustaa Jolie span hemmotteluhoito.

Tänä vuonna yritykset voivat ilahduttaa henkilöstöään Jolie boxin tilausjaksolla, spahoidolla tai räätälöidyllä luonnonkosmetiikan tuotepaketilla. Lisäksi saatavilla on kauniita lahjakortteja Jolie shopiin, webshopiin ja spahan. Tuotepaketteja rakennamme budjetin, toiveiden ja kohderyhmien mukaan sekä miehille että naisille. Pääbrändimme lahjapaketeissa tänä vuonna on Pariisin tähtemme Patyka.

Patyka on ekosertifioidun hoitolatasoisen luonnonkosmetiikan tunnettu tähti. Patyka on saanut uskollisen ja laatutietoisen kuluttajakunnan sekä paljon mediahuomiota myös Suomessa. Patyka on valittu mm. Trendi-lehdessä Vuoden Parhaaksi Ihonhoitosarjaksi.

Patykan filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita, sosiaalisesti vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Pakkausdesign on huomattavan eleganttia. Patyka haluaa olla parasta kosmetiikkaa – luonnollisesti. Patyka pyrkii koostumuksillaan ja tehokkuudellaan päämäärähakuisesti siihen, ettei vaativillakaan kosmetiikan kuluttajilla olisi syytä käyttää muuta kuin eettisekologista ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Joululahjojen tilaukset 8.12.2017 mennessä (postikulut tilausmäärän mukaan). Tarjouspyynnöt sekä tilaukset Miljalle osoitteeseen distribution@jolie.fi tai puhelimitse numerosta 050 356 9482.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.