Yleinen

3 x halpa huippukosteuttaja

16.11.2018, Jolie

Simppelin kosmetiikan ystävät ilahtuvat tuotteista, joita voi hyödyntää monikäyttöisesti, ja joiden hinta ei päätä huimaa. Tarkkailetko purkkien litrahintoja? Oletko ehkä kiinnostunut luonnonkosmetiikan laadukkaista kosteusvoiteista tai -seerumeista, joita voivat kätevästi käyttää sekä miehet että naiset? Jotka kelpaavat iholle erinomaisesti niin aamulla kuin illallakin? Yhden purkin kannattajien on syytä kurkistaa tänne:

1. Absolutionin Anti-soif -seerumi on Jolien valikoiman ikisuosikki ja litrahinnaltaan kaikista edullisin seerumimme! Se tarjoilee runsaasti iholle elintärkeää vesikosteutta. Seerumi on loistava tuote sellaisenaan käytettäväksi esimerkiksi miehille, kevyeksi meikinaluskosteuttajaksi sekä rasvaisen ja sekaihon omistajille suitsimaan ihon pintakuivuutta. Käytä aamuin ja/tai illoin voiteen alla, sellaisenaan, kosteusvoiteeseen sekoitettuna, after sunina… Reilu 50ml pullo ja geelimäisen riittoisa koostumus takaavat ihanuutta pitkäksi aikaa.

 

Neal's Yard Remedies

2. Neal’s Yard Remedies Frankincense Hydrating tai Nourishing -voiteissa on loistava hinta-laatusuhde. Täyteläiset kasvovoiteet sopivat niin yö- kuin päivävoiteiksikin. Runsaat koostumuksen ovat erittäin riittoisia – voidetta tarvitsee vain pienen nokareen kerralla. Valitse Hydrating, mikäli ihosi on janoinen. Hydrating sopii useimmille normaalista sekaihoisille. Nourishing tarjoilee puolestaan rasvaisempaa ravitsevuutta erityisesti kuivalle ja pinnastaan kuivuneelle iholle.

3. Neal’s Yard Remedies Rose Daily Moisture: NYRin persoonallisiin sinisiin pumppupulloihin pakatut kasvovoiteet ovat valikoimamme edullisimmat litrahinnaltaan. 100ml pullo on kaksi kertaa suurempi kuin tavallisin kasvovoidekoko, 50ml. Rose on helppo valinta monille, se sopii erilaisille ihotyypeille, myös nuorelle iholle. Ohut kosteuttava koostumus imeytyy hyvin ja on ihanteellinen erityisesti normaalille, pintakuivalle sekä sekaiholle.

Kuvat: Neal’s Yard Remedies

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.