Ihonhoito

Vesikosteutus on nyt ihonhoidon megahitti

29.03.2019, Jolie

Paksuihin rasvoihin ja voiteisiin mieltyneet suomalaiset ovat vihdoin löytäneet vesikosteuttamisen (hydrating) maagisen vaikutuksen ihon hehkuun ja hyvinvointiin. Iho saa kaipaamaansa vesikosteutta muodikkaista kasvo- ja hoitovesistä ja seerumeista. Öljyä ja rasvaa sisältävät hoitotuotteet tulisi käyttää vesikosteuden päällä, sillä ne auttavat estämään kosteuden karkaamista ihosta. Luonnonkosmetiikan laadukkaat kasvovedet koostuvat kallisarvoisista raaka-aineista, kuten kukkais- ja hedelmävesistä sekä erilaisista kasviuutteista ja -öljyistä. Luonnonmukaista vesicocktailia ihosi todella janoaa, kokeile itse! Valitse jokin luonnonkosmetiikan tämän hetken kiinnostavimmista kasvovesistä:

BYBI Beauty Mega Mist

BYBI Beauty Mega Mist – hyaluronihappoa suihkeena

Runsaan hyaluronihappopitoisuuden omaava kasvosuihke pelastaa pintakuivan ihon. Hyaluronihapon suosio perustuu sen ominaisuuteen sitoa 1000-kertaisesti oman painonsa verran kosteutta ja saada välittömästi aikaiseksi ihoa kohottava sekä pehmentävä vaikutus. Tätä kosteuttavaa suihketta voi käyttää kasvoveden tavoin tai pitkin päivää virkistävänä, ihoa piristävänä suihkeena.

Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Toner – ikääntyvälle iholle

Englantilaisen superekologisen rohdostalon kasvovesi uudistaa ja kirkastaa erityisesti ikääntyvää ihoa. Viilentää, rauhoittaa ja ylläpitää ihon kimmoisuutta sisältämällään frankincenseöljyllä, rauhoittavalla aloe veralla ja kollageenituotantoa stimuloivilla tri-peptideillä.

Neal's Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Toner Whamisa Toner Deep Rich

Josh Rosebrook Hydrating Accelerator Mist -monitoimituote

Josh Rosebrookin maailmanlaajuinen bestseller on monivaikutteinen hoitotuote, jota voi käyttää kasvoveden, virkistävän kasvosuihkeen ja kevyen kosteusvoiteen tavoin. Antioksidantit ja rasvahapot parantavat ihon rakennetta ja vahvistavat ihon omaa suojaa. Kurkuma ja lakritsi hoitavat erilaisia iho-ongelmia. Suihke tehokosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa ihoa, ja rauhoittaa ihoärsytyksiä ja punoitusta.

Whamisa Deep Rich Toner -korealainen hoitovesi

Kosteuttavassa hoitovedessä on paksu ja tehokkaasti ihoa hoitava koostumus. Sen sisältämät arganöljy ja voikukkauute kosteuttavat ja ravitsevat ihoa syvältä. Pohjana on käytetty aloe maculataa veden sijaan ihonhoidollisten ominaisuuksien maksimoimiseksi. Whamisa on fermentoinut raaka-aineet omalla erikoismenetelmällään parantaen niiden luonnollista kykyä ravita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kokeile kerrostaa!

Josh Rosebrook, Absolution, Patyka

Patyka Essential Lifting Lotion -esiseerumi

Pariisilaisen Patykan kasvovesi on suihkutettava ”esiseerumi”, joka tasapainottaa ihon puhdistuksen jälkeen ja parantaa muiden hoitotuotteiden pääsyä ihoon. Runsas kasvovesi sisältää monipuolisesti ihoa ravitsevia ainesosia: aloe veraa, hyaluronihappoa, prebiootteja ja peptidejä. Iho kiinteytyy, kirkastuu ja sen elastisuus paranee.

Absolution La Brume Systémique -faasikasvovesi

Monivaikutteinen öljykasvovesi vahvistaa ihon omaa suojamekanismia, suojelee ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Keto-orvokki ja hamamelis hillitsevät liiallista talintuotantoa. Suihkepullon ansiosta tuotetta on helppo suihkuttaa suoraan kasvoille puhdistuksen jälkeen ja päivän mittaan virkistykseksi. Sopii loistavasti myös miehille rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa parranajon jälkeen.

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.