Yleinen

Huhtikuun kuukauden tuote on vihdoinkin maailman paras mineraalimeikkipohja

04.04.2019, Jolie

Kesän lähestyessä on aika nostaa arvoiseensa asemaan huippusuosion saavuttanut Alima Puren meikkipohja. Yleisömenestyksemme Satin Matte Foundation on huhtikuun kuukauden tuote. Tuotteesta tykkäävät lähes kaikki sen kokeilijat. Yllätämme sillä päivittäin myymälöissämme myös ne asiakkaat, jotka eivät aikaisemmin ole olleet mineraalimeikkien ylimpiä ystäviä. Jolien tiimissä ei ole ihotyypistä riippumatta ketään, joka ei käyttäisi säännöllisesti Satin Matte Foundationia, mikä on selvä merkki sen erinomaisuudesta. Yksikään muu tuote nykyään jo melko suureksi käyneessä tiimissämme ei aiheuta samanlaista yksimielisyyttä. Alima Puren omassa yhdysvaltalaisessa kaupassa meikkipohjalla on 2000 asiakasarviota – ja täydet viisi tähteä. Seuraavassa muutama syy, miksi?

Laadukas koostumus ja täydellinen peittokyky

Aliman meikkipohjan peittokyky on superhyvä, mutta helposti säädeltävä. Sitä voi käyttää puuterin tavoin kevyesti kiinnittämään meikkiä tai paikallisesti hillitsemään kiiltoa. Halutessaan sillä voi tehdä hyvinkin peittävän pohjan. Koostumus kestää moitteettomasti työstämistä iholla, eikä lopputulos näytä paksulta tai kakkumaiselta. Pohja sulautuu iholle täydellisesti, ihosta tulee välittömästi tasainen, siisti ja raikas. Toisinaan mineraalimeikkien koostumukset tekevät ihosta samean ja meikistä hieman pakkelimaisen. Alima peittää loistavasti, mutta jättää ihon silti eloisaksi ja kuulaaksi.

Valtava sävyvalikoima

Aliman meikkipohjaa saa yhteensä 45 eri sävyssä, joten valikoimasta löytyy varmasti kaikille se oikea niin kesään kuin talveen. Jolien valikoimassa Aliman Satin Matte Foundation -sävyjä on 39 erilaista. Alima Puren meikkipohjan sävy valitaan 1) tummuusasteen ja 2) pohjasävyn mukaan. Lue lisää sopivan sävyn valintaan sävyoppaasta täältä. Joliessa myydyimmät sävyt ovat Neutral 2 ja Beige 2, seuraavaksi suosituimmat Neutral 3 ja Beige 3, ja kolmannella sijalla ovat Neutral 1 ja Beige 1.

Öljytön meikkipohja sopii myös kenkkuiholle

Hoitavat laadukkaat mineraalipigmentit tekevät hyvää iholle. Aliman Satin Matte Foundationin INCI on minimalistinen. Mukana on ainoastaan huippulaadukkaita mineraalipigmenttejä ilman mitään täyteaineita. Meikkipohja ei tuki ihoa eikä provosoi ihon talintuotantoa tai hormonioireiluja. Epäpuhtaalla iholla Aliman meikkipohjan mineraalit rauhoittavat näppyjä ja tulehduksia. Selvästi kuivaihoiset puolestaan käyttävät meikkipohjan alla hiukan öljyä. Se lisää puuterimaisen koostumuksen käyttömukavuutta ja sulamista kauniin kuultavaksi iholle.

Luotettava pysyvyys ja kevyt aurinkosuoja

Luonnolliset mineraalipigmentit tarjoavat iholle kevyttä aurinkosuojaa ensimmäisten aurinkoisten päivien ilmaantuessa kutittelemaan talvenkalpeaa ihoa. Koostumukseltaan kevyenä ja rasvattomana meikkivoiteena Satin Matte Foundation sopii täydellisesti lämpimän vuodenajan meikkivoiteeksi. Se ei kasaudu juonteisiin, ei tahraa vaatteita eikä katoa kasvoilta pitkänkään päivän aikana.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.