Ihonhoito

Uusi ranskalaisvahvistus – Novexpert

11.04.2019, Jolie

Lisää ranskalaista rakkautta ihonhoitoon! Jolie boxissa toisinaan piipahtanut Novexpert lanseerataan tänään Punavuoren Jolie shopissa sekä Jolie webshopissa. (Gardeniin yritämme hieman myöhemmin raivata sarjalle tilaa). Olemme saaneet Novexpertistä runsaasti loistavaa palautetta aivan kaikenlaisten ihotyyppien omistajilta. Siksi haluamme tarjota tuotteita myös meillä. Brändin visuaalinen design on ollut meille pieni kynnyskysymys, olemme pyöritelleet informatiivisia purkkeja ja yrittäneet hyvällä tahdolla keksiä niistä jolielaista estetiikkaa.

Kaikesta asiallisuudestaan huolimatta Novexpert on järisyttävän hyvä. Tuotesarjaa ovat kehittäneet akateemiset tutkijatohtorit, ja tuotteiden tekninen taso huitelee uskomattomissa sfääreissä. Novexpert on hypoallergeeninen, Ecocert-sertifioitu, vegaaninen eikä sisällä lainkaan säilöntäaineita. Näin tiukkaan raamiin puristaminen vaatii poikkeuksellista innovatiivisuutta ja osaamista, erityisesti, kun koostumusten mukavuus ja toimivuus on onnistuttu virittämään tälle tasolle. Tehokkuus luonnonkosmetiikassa toki syntyy ilman vippaskonstejakin raaka-aineiden ollessa Novexpertin luokkaa.

Sarjaa voi suositella varsinkin niille, jotka tykkäävät apteekkikosmetiikasta, ja joille luonnonkosmetiikan rohdosmaisuus tai autenttiset tuoksut eivät ole mieluisia. Erinomainen Novexpert on myös herkkäihoisille, jotka kuitenkin kaipaavat todellisia, jopa lääkkeellisiä tehoja ihonhoitoonsa.

Novexpertin kuusi erilaista tuotelinjaa

Novexpertin tuotteista löytyy täsmäapua jokaisen ihotyypin tarpeisiin sekä ongelmiin. Linjoilla on omat pääraaka-aineensa, joihin tuotteiden teho sekä vaikuttavuus perustuvat. Kaikissa Novexpertin hoitolinjoissa on ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen tarkoitettuja pitkälle kehitettyjä yhdisteitä.

Procollagen on voimakkain anti-age-linja, jonka vaikuttavien raaka-aineiden tarkoitus on stimuloida ihon omaa kollageenin tuotantoa. Procollagen sopii vaativalle ja ikääntyvälle iholle, joka tarvitsee aktivointia, elvytystä ja uudistusta.

 

Hyaluronihappo-linja on Novexpertin suosituin ja ajankohtaisin linja, joka sopii kaikille; niin naisille kuin miehille. Linjan tuotteet keskittyvät ihon tehokkaaseen kosteuttamiseen, mikä saa aikaan nostavan, juonteita häivyttävän efektin. Kaikenlaiset ihotyypit tarvitsevat ihon kerroksiin sukeltavaa ylimääräistä kosteutusta, joka kaunistaa ihoa ja vähentää muiden iho-ongelmien syntymistä.

C-vitamiini-linja kirkastaa ja korjaa ihon pigmenttihäiriöitä ja silottaa ihon pintaa. Novexpertin C-valikoimaan kuuluu esimerkiksi luonnonkosmetiikan tehokkain C-vitamiiniseerumi, jonka korkea stabiloitu C-vitamiinipitoisuus heleyttää ja tasoittaa ihoa takuuvarmasti.

Magnesium-linja hellii herkkää ja tasapainosta lipsahtanutta ihoa rauhoittaen ja raviten sitä. Magnesium-linjan tuotteet mineralisoivat ja palauttavat ihon oman suojan vahvistaen sen lipidikalvoa. Linjan tuotteet sopivat lääkkeiksi kaikkiin ihon hermoraivareihin ja katastrofitilanteisiin.

 

Sinkki-linja on tarkoitettu nuoreelle iholle tai/ja rasvoittuvalle sekä sekaiholle, joka kärsii epäpuhtauksista. Sinkki on tunnettu ihon korjaaja ja rakentaja, joka rauhoittaa tulehduksia ja epäpuhtauksia ihossa. Sinkki-linja samalla ennaltaehkäisee alkavia ikääntymisen merkkejä.

Omega-linjan Booster on kaikille linjoille yhteiskäyttöön kehitetty kevyt öljyseerumi, joka ravitsee ihoa omegahapoilla. Öljy on riittoisa ja imeytyy nopeasti jättäen ihon sametinpehmeäksi ja syvähoidetuksi. Ravitsevat rasvat palauttavat iholle sen kimmoisuuden samalla kun anti-age -vaikutteinen vitamiiniseos korjaa. Tuote on ihanteellinen normaalista erittäin kuivalle iholle ja erinomaista lisäravintoa iholle käytettäessä yhdessä kosteuttavien naamioiden tai voiteiden kanssa. Tuote sopii myös kausiluontoiseen käyttöön elvyttäen talvella paukkupakkasista kärsivää ihoa ja kesällä auringon tai meren kuivattamaa ihoa.

BB-voide eli Caramel Cream hoitaa ihoa päivällä samalla tehostaen ihon melaniinintuotantoa. Kevyt koostumus toimii meikin tavoin; tasoittaa ihon pienet epätasaisuudet, kirkastaa väsynyttä ihoa ja tuo kuulautta. Sävyjä on kaksi: Fair ja Medium. Herkulliselta tuoksuva BB-voide sopii kaikille, erityisesti iholle, joka on eloton ja kaipaa piristystä. Leväuute ehkäisee ihon tulehdusreaktioita ja silottaa ihon juonteita samalla kun kasviperäiset polysakkaridit sekä granaattiomenan siemenuute tukevat ihon kosteustasapainoa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
4 years sitten

Nuo kaikki kolme ovat aivan mielettömän hyviä ihon kosteuttajia. Ikisuosikkini on tuo Abson kiinteyttävä vartalovoide eli johon viittaattekin. Mutta vähintään yhtä hyviä on nuo muutkin. Vartalolle soisi olevan enemmänkin tuollaisia maitomaisia ja helposti imeytyviä kosteuttajia.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.