Yleinen

Mikä on sinun hehkuseerumisi?

12.04.2019, Jolie

On kirkastavan seerumin aika! Luonnonkosmetiikka on siitäkin ihana juttu, että kirkastavien kasvoseerumien valikoima on paitsi supertehokas, myös mahtavan laaja. Jolien valikoimastakin juttuun oli ehdolla vaatimattomat 15 purnukkaa – hiukan ruuhkaa siis! Puristimme seerumitarjokkaat uutuudet ja ajankohtaisuudet edellä seitsemään, jotta valinta ei kävisi aivan mahdottomaksi. Löytyisikö näistä sopiva juuri tähän kevääseen?

Novexpert C-vitamiiniseerumi – stabiloitua C-vitamiinia kirjaimellisesti pommina

Jolien valikoimaan tällä viikolla uutena lanseerattu huippusarja Novexpert pitää sisällään luonnonkosmetiikan tehokkaimman C-vitamiiniseerumin. Ohut ja pikavauhtia imeytyvä oranssi geeli ei tahmaa. Se sisältää 25% stabiloitua C-vitamiinia kolmessa eri muodossa. Stabilointi auttaa helposti hapettuvaa C-vitamiinia pitämään tehonsa avonaisessakin pullossa. Todennäköisesti lähes kaikki ihotyypit hyötyvät C-vitamiinikuurista, ihan herkintä lukuunottamatta. Seerumi on huippulaadukas ja kuin parasta lääkettä, joka kirkastaa, heleyttää, parantaa ja kiinteyttää ihoa. Sen käyttö on monista hehkutuotteista poiketen sallittu myös auringossa!

Patyka Dark Spot – heipat pigmenttiläiskille

Patykan Dark Spot häivyttää pigmenttiläiskiä samalla kiinteyttäen ja kosteuttaen. Dark Spot korjaa ja ehkäisee ihon pigmentoitumista vaikuttamalla ihon melaniinisynteesiin. Sen kliiniset testitulokset ovat erinomaisia: 79% Dark Spotin käyttäjistä on todennut pigmenttiläiskien haalistuneen kahden kuukauden yhtäjaksoisen käytön jälkeen. 80% testaajista on todennut jo kuukauden käytössä ihon värin tasoittuneen. Seerumi sisältää kirkastavaa ja ihon nuorekkuutta lisäävää AHA-happoyhdistelmää, hyaluronihappoa, merilevää, oxyresveratrolia ja vadelmaa. Saat glow- ja hoitovaikutukset yhdellä kertaa.

BYBI Beauty Buriti Booster – elinvoimaa alle 20 eurolla

Buriti Booster on suojaava ja kirkastava öljyseerumi 100% kylmäpuristetusta buritiöljystä. Se sopii elvyttäjäksi samealle ja väsyneelle iholle. Buritipuun ravinteikas hedelmä sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja, jotka tukevat terveen ihon toimintoja ja auttavat ihoa selviytymään stressistä. Boosteria voi käyttää sellaisenaan ja sekoitettuna muihin hoitotuotteisiin.

Kjaer Weis The Beautiful Oil – maailmankuulu primer

Kjaer Weisin valoöljy herättää ihon ja sopii täydellisesti sekä arki- että juhlameikin alle. Kauneusöljyn salaisuus on nuoruuden lähteeksikin kutsuttu Dioscorea Batatas, kiinalainen jamssi. Biodynaamisesti viljelty juuriuute pitää sisällään valoa, joka tuo iholle tervettä hehkua ja nuorekkuutta. Ylellinen sekoitus sisältää lisäksi villiruusua, mantelia, oliivia sekä jojoba.

Little Butterfly London Petals And Blooms Brightening Anti-Oxidant Serum – rasvaton tehokuuri

Tehokas yhdistelmä mustaherukkaa, sokeriruokoa, vaahteraa, mustikkaa, appelsiinia ja sitruunaa kuorii ihoa lempeästi samalla tehostaen ihosolujen uusiutumista. Rasvaton ja unelmankevyt seerumi auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja häivyttämään pigmenttiläiskiä. Lisäksi se parantaa ihon elastisuutta. Sopii myös herkälle ja epäpuhtaalle iholle.

Absolution Le Booster Éclat – huippumallien tuhkimotiiviste

Absolution Le Booster Éclat on tehotiiviste, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja rasvahappoja, jotka uudistavat ja silottavat ihon pieniä juonteita. Tehohoito toimii ihon kuulautta lisäävänä meikinalusprimerina tai yöllisenä tuhkimotuotteena ihon kaivatessa kirkastusta. Absolutionille uskolliseen tapaan sisältää huikean raaka-ainecocktailin; omegahappoja, kaktusviikunaa, italianolkikukkaa, rautayrttiä, oliivipuun lehtien uutetta, sinkkiä, porkkanaa ja laventelia.

Oilixia Explorer Blend – luonnollinen retinoli

Oilixian turkoosi pullo on löytö kevyttä, mutta ravitsevaa kasvoöljyä etsivälle. Sen yksi spesialiteetti on luonnollista retinolia sisältävä Cacay-öljy, joka kirkastaa ja kiinteyttää ihoa ehkäisten tehokkaasti vanhenemismuutoksia. Cacay sisältää reilun annoksen iholle tärkeitä E- ja F-vitamiineja, jotka auttavat parantamaan ihon kosteustasapainoa sekä häivyttämään pieniä juonteita ja ryppyjä. Oilixian Cacay on kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kerättyä ja tarjoaa elinkeinon paikallisille yhteisöille kasvu- ja keruualueellaan.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.