Yleinen

Maaliskuun kuukauden tuote on Patykan uusi karkkiseerumi

06.03.2019, Jolie

Patykan raikkaat ja herkulliset uutuudet herättävät kiinnostusta ja keskustelua. Gardenin myymälän varasto ehti jo kertaalleen myymään ei-oota, mutta hyllyt on taas varusteltu pullolleen! Pyysimme testiryhmien käyttökokemukset ja kanta-asiakkaiden ensimmäiset tunnelmat tuoreeltaan kevään myyntihittimme esittelyyn:

Hydra-Booster on geelimäinen hyaluronihapposeerumi

Hydra-Booster Serum on kosteuttava geelimäinen hyaluronihapposeerumi, joka sopii kätevästi kaikille ihotyypeille ja eri-ikäisille käyttäjille. Tuoksu on selvästi naisellinen, mutta vesiseerumia voivat hyvin käyttää myös miehet, jos sen makeus ei häiritse. Hedelmäinen seerumi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Mineraalirikas vesi Mont Blancin jäätiköiltä antaa elinvoimaa janoiselle ja samealle iholle. Valkohytykkä-sienen uute sekä hyaluronihappo silottavat tehokkaasti ja sitovat kosteutta ihoon. Kasviperäinen bisabolol nopeuttaa ihon paranemista, toimii antibakteerisesti, suojaa sieni-infektioilta ja vapailta happiradikaaleilta sekä parantaa muiden raaka-aineiden ihonläpäisevyyttä.

Testiryhmien palautetta seerumista

”Täytyy sanoa, että tulee aivan Lotus -seerumi mieleen, joten onneksi voin korvata menetyksen tällä! Tuoksu ja väri ovat aika samanlaiset. Seerumi on ehdottomasti suosikkini näistä edullisista uutuuksista. Kosteuttaa, rauhoittaa ja virkistää. Ihana vesimäinen koostumus, imeytyy hyvin eikä jätä ihoa yhtään tahmaiseksi. Hinta-laatusuhde on aivan superhyvä!

”Pakkaus on kaunis ja pelkästään purkkia katsomalla tulee raikas olo. Hulahtaa heti omaan janoiseen ihooni ja auttaa loistavasti pintakuivuuteen. Ei tuki yhtään eikä aiheuta reaktioita hormonialueella. Tykkään kovasti.”

”Ihosta tulee ihan mahtavan pehmeä. Täydellisesti imeytyvä koostumus helpottaa heti pesunjälkeistä kiristystä.”

”Häivyttää jo lyhyen käytön jälkeen juonteita ja helpottaa kuivuutta.”

”Omalle ikääntyvälle talvi-iholleni vähän kevyt, mutta toimii hyvin voiteen ja öljyn alla. Ihana tuoksu, rauhoittaa heti selvästi saunanjälkeistä punoitusta.”

”Imeytyy niin nopeasti ja hyvin, ettei rullaa yhtään meikin alla. Patykan koostumukset toimii myös halvemmissa tuotteissa, ja siitä iso kiitos!”

”Kiinnostavia raaka-aineita ja laadukasta kasviperäistä hyaluronihappoa leppoisaan hintaan. Ehdottoman hyvä perusseerumi sekaiholle! Tuoksusta plussaa, joskin se haihtuu melko nopeasti.”

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.